סקר קלידני החתונות התשפ''ה
-
@אלי-לב כתב בסקר קלידני החתונות התשפ''ה:
@א-ס כל הקלידנים האלה טובים וחמודים ומקפיצים וכל המילים היפות האלה
אבל קלידן טוב בכל מה שזה מתבטא שזה הרמוניות,ניהול אירוע,אנרגיה טובה,מוזיקליות,לוק טוב
יש רק אחד יחיד ומיוחד מוישי מנדלסון המלך
הוא התחיל ללמוד אצל אביה גרינברג פסנתר ככה שהוא מגיע ממקום מאוד מוזיקי של פסנתר
יש לו אנרגיה שאין לשום קלידן
יש לו לוק טוב הוא יודע להופיע
חיבור לקהל כי יש לו שכל הוא יודע שרק ככה הוא יצליח
יש לו את המקצבים הכי חדישים היום הוא ואח שלו בונים כל הזמן חומרים חדשים
והכי חשוב הוא יודע לשלב הכי טוב את המוזיקה החסידית האוטנטית אם המוזיקה החדשניתזה נחמד שכעת זו דעתך
אני מאמין שעוד חצי שנה נשאל אותך, תגיד מישהו אחר, ככה זה. -
אני חושב שצריך לקרוא לנושא דיון בנושא קלידנים התשפ’'ה ולא סקר אלא לדון בכל קלידן לגופו וללמוד תכניקות מכל קלידן וקלידן וזה יכול לתת הרבה טיפים לקלידנים מתחילים וגם מקצוענים וזה לטובת כל גולשי הפורום אני רואה שיש כאן הרבה קלידנים תותחים שנחבאים אל הכלים
-
@האש-שלי-תוקד אז אתה יכול לערוך את הכותרת (תיכנס לאפשרות עריכה בפוסט הראשון ושם יש אפשרות לשנות את הכותרת).
-
@Yossile איפה זה נמצא לא ראיתי אפשרות עריכה
-
@האש-שלי-תוקד יש שלוש נקודות ליד כל פוסט.
-
@אלי-לב כתב בסקר קלידני החתונות התשפ''ה:
@מנחמן הדעה שלי על מנדלסון היא כבר יותר משנה וחצי זה הקלידן שאני לוקח ממנו השראה
וביננו אני יגיד לך אני אפילו קצת מתוסבך עליו אני שומע חתונות שלו ממוצע שעה ביוםאוקיי.
אז אולי תבין את הטענה שלי עליו.אתה מכיר את זה שלפעמים הוא עוצר את המקצב באמצע השיר
ועושה קצב רק ביד ימין?
בחתונות שראיתי אותו זה קרה 2-3 פעמים בכל חתונה.שמע, הסתכלתי אז על המעגלים, זה פשוט מתיש את האנשים, ואם זה טיפה יותר מידי זמן זה גם הורס את המעגלים.
אנשים לא יכולים לרקוד בלי קצב מסודר ומוגדר.אגב, אני מודה שהוא אחד מהמקצוענים בשוק.
(אגב, טענה שאמרתי לכמה קלידנים; הערתי להם על איזה מקצב (קשה קצת להסביר איזה, אבל הרעיון זה רק בס ודיטון בלי קיק, יש הרבה כאלו), אמרתי להם שקשה לרקוד עם המקצב הזה.
והיו כמה מהם שהחלו להתווכח.
ואז שאלתי: “תגיד, מתי פעם אחרונה יצא לך לרקוד בחתונה?”
ולרוב התשובה הייתה כמה שנים טובות, ונסתתמו טענותיהם.
ולדעתי זה מסביר הרבה דברים (שאותי לפחות) מעצבנים במקצבים ש"הולכים" כיום) -
@suc כתב בסקר קלידני החתונות התשפ''ה:
רק מוישי מנדלסון, המלך והאבא של כל הקלידנים, כל מה שיש היום בחתונות זה בהשראתו, מי שמכיר יודע שהוא היה הראשון לכל החידושים והאלקטרוניקה בחתונות, יצור אגדי ממש, ולא פחות מזה מקצועי ברמות על.
נו ו בסדר הוא היה ראשון אבל תכלס היום יש כמיות מאוד טובים וגם יותר ממנו לא שהוא לא טוב הוא מטורף אבל סגנון מנדלסון המקצבים מאוד שונים מיוחנן לדוגמא
-
|=@MEME נכון שונים וייחודיים כל אחד וייחודיות שלו אבל עם כל הכבוד לקלידנים המוכרים יש עכשיו מלא קלידנים שמתחילים לצוץ משום מקום וכובשים את רחבת הריקודים כמו למשל שעילע רוב ואיתמר שטיין זוכה הקלידנים 1 ומוישי ברווין ועוד חברה טובים שהם תותחי על אני לא לשווק אותם אני רק בסך הכל רוצה לומר שאולי נצא שניה מהקופסה שלהיות נעול על מנדלסון ועל יוחנן אורי והרשי סגל וכ’ו וניקח מכל קלידן וקלידן את הייחודיות שלו ואפי’ החדשים וניווכח שיש הרבה חדשים שהם תותחי על.
ולדוגמא לדברים שהרשי סגל לא דומה למוישי מנדלסון ומנדלסון לא דומה ליוחנן אורי ועוד הרבה קלידנים וטובים שיש להם סגנון משלהם ועל כן הסגנון שכבש לאחרונה את רחבת הריקודים אלו דווקא החשים שמתחילים לפתח וליצר מוסיקה יפה וטובה ומשלווים חסידי אותנטי עם אלקטרוני ושיעלע רוב לאחרונה מי שמכיר הצליח לכבוש את הבמות בחתונות קטלניות אני לאחרונה עוקב אחריו והוא פצצה מתקתקת שיכבוש את במת החתונות -
@האש-שלי-תוקד כתב בסקר קלידני החתונות התשפ''ה:
איתמר שטיין
@האש-שלי-תוקד איתמר שטיין עזב את המוזיקה בתשפ"ב(לדעתי זה כישלון של הקלידנים שבחרו בו במקום ראשון לעומת דויטש שכובש רחבות)
הוא חזר למוזיקה? -
@לוי-ל אני שמעתי חתונה שניגן בה יכול להיות שזה היה חד פעמי?
כי איתמר שטיין עקבתי אחריו אין לו הרבה סירטונים אבל הבחור הזה כישרון על ראיתי סירטון שלו בבר מצוה שהוא פשוט מתופף על הקלידים במהירות על עם כן הוא עזב אז חבל כי הוא באמת מוכשר בטירוף -
@האש-שלי-תוקד כתב בסקר קלידני החתונות התשפ''ה:
אני שמעתי חתונה שניגן בה יכול להיות שזה היה חד פעמי
עד סוף תשפ"ב הוא ניגן קבוע ואז עזב
-
פוסט זה נמחק!
-
רבינו, אתה ממש לא מעודכן מה קורה אצל אבי דויטש
-
פוסט זה נמחק!