מה זה כרטיס קול? דחוף!
-
עשיתי ועדיין לא שומעים כלום
-
@יהודה-הילמן איזה מחשב זה, מוזיקה אתה יכול לשמוע מהמחשב? כי אם כן אז אני לא יודע איך לעזור לך… אולי @איש-אחד או @Studio-Bit ידעו…
-
@יהודה-הילמן כתב במה זה כרטיס קול? דחוף!:
יש לי שם רק אופציה אחת שכתוב no driver
בתרגום לאנגלית זה אומר שאין לך דרייבר, כך שכל מה שעליך לעשות הוא להתקין דרייבר.
https://helpcenter.steinberg.de/hc/en-us/articles/17863730844946-Steinberg-built-in-ASIO-Driver-information-downloadאם אתה רוצה לנסוע למקום כלשהוא אתה צריך נהג, אוקי?
אותו דבר התוכנה צריכה נהג שיקח את השמע לכל מקום שתרצה… -
@Studio-Bit זה עדיין לא עובד לי אולי תדריך אותי או שאני לא יודע איך להפעיל קול?
-
זה עדיין לא עובד לי אולי תדריך אותי או שאני לא יודע איך להפעיל קול?
בא נעבור על מה שכתב לך כאן @Benaya האלוף אחד לאחד.
- אם התקנת את הדרייבר שהביאו לך כאן למעלה אז ב Studio Setup אמור להופיע לך הדרייבר של Steinberg או הדרייבר Asio 4all, (עדיף להשתמש בדרייבר של Steinberg)
- פתח את הדרייבר (Control Setup) ותסמן בV איזה חיבור אתה רוצה להפעיל (יש אפשרות לאוזניות\רמקולים של המחשב\בלוטות תלוי איזה התקן שמע יש לך במחשב)
- בחיבורי האודיו (F4) לך על לControl Room הפעל אותו ותנתב את המוניטורים שלך שיעבדו עם הדרייבר שבחרת
בגלל שזה כמה תהליכים איפה שאתה רואה שיש משו לא מובן תעלה צילום מסך ואז נדע איך להתקדם…
-
@Studio-Bit כשאני מדבר אני שומע את עצמי במחשב אבל אני לא שומע שום צלילים שאני לוחץ על הכלי נגינה הוירטואלי שבמחשב מוזר מאוד
-
@יהודה-הילמן מה זה אומר לנתב את המוניטורים?
-
@יהודה-הילמן לכתוב בכללות לא עובד זה בסדר גמור, אבל אנחנו לא נביאים…
תפרט תעלה צילום מסך תעזור לנו לעזור לך. -
@Studio-Bit כתב במה זה כרטיס קול? דחוף!:
תפרט תעלה צילום מסך תעזור לנו לעזור לך.
@Benaya איך מצלמים מסך ותסביר למה אתה מתכווין?
וינדוס +שיפט+S. ואח"כ תיכנס בהודעות של וינדוס (הריבוע בתחתית המסך בצד שמאל), שם יהיה לך חלון של התמונה, כנס אליו ותלחץ קונטרול C, וכאן בפורום קונטרול V.
(וינדוס זה הכפתור עם הריבועים שנמצא בצד שמאל למטה במקלדת).בכל אופן, לענייננו,
אבל אני לא שומע שום צלילים שאני לוחץ על הכלי נגינה הוירטואלי שבמחשב
באיזה כלי מדובר? התקנת עליו דגימות או שהוא ריק מסאונדים?
אם אתה שומע את עצמך במחשב פירושו שיש לך דרייבר והתוכנה זיהתה אותו, רק שהכלי הוירטואלי פשוט ריק מסאונדים ולכן אין לך מה לשמוע.