סירום 2! - כשהאיכות חשובה יותר מהכמות!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@איש-אחד -אם הוחלט למחוק את כל השרשור על ההתקנה, אם אפשר בבקשה למחוק את ההודעות הריקות, מדובר בכמעט 15 פוסטים…
-
@איש-אחד -אם הוחלט למחוק את כל השרשור על ההתקנה, אם אפשר בבקשה למחוק את ההודעות הריקות, מדובר בכמעט 15 פוסטים…
@מייבין-באקורדים מעדיף שלא, כך תהיה אפשרות לשחזר את הפוסטים במקרה והשאלות יתעוררו שוב.
הוחלט למחוק את זה היות שכל התהליך הזה יכל להפתר בקריאה בעיון של הוראות הפריצה. וחבל. -
@מייבין-באקורדים מעדיף שלא, כך תהיה אפשרות לשחזר את הפוסטים במקרה והשאלות יתעוררו שוב.
הוחלט למחוק את זה היות שכל התהליך הזה יכל להפתר בקריאה בעיון של הוראות הפריצה. וחבל.פוסט זה נמחק! -
הוחלט למחוק את זה היות שכל התהליך הזה יכל להפתר בקריאה בעיון של הוראות הפריצה. וחבל.@איש-אחד אני רק רוצה להדגיש שאני משתדל למלא אחר הוראות הפורום אבל בנושא הזה חשבתי שהדיון עוסק בסירום 2 לכל ענייניו
העניין הוא שאני עקבתי אחר ההוראות הרשומות ולא הצלחתי ואני עדיין לא מצליח להתקין את סירום 2 כל פעם קופצת לי הודעת הרישיון למרות שאני מביא קובץ LIC לכן שאלתי פה בפורום … בכל אופן רואים שיש פה אנשים שמפקחים על העסק כל הכבוד!
אשמח שתאיר את עיניי בנושא ההתקנה כי ניסיתי כמה פעמיים ולא הצלחתי יש איזה משהו מיוחד שצריך לעשות?לגבי הפוסטים שנמחקו בנושא שלי ניסיתי להעלות שם סרטון שקשור לעיבוד עשיתי ולא הצלחתי… אז מחקתי את הפוסטי
-
@איש-אחד אני רק רוצה להדגיש שאני משתדל למלא אחר הוראות הפורום אבל בנושא הזה חשבתי שהדיון עוסק בסירום 2 לכל ענייניו
העניין הוא שאני עקבתי אחר ההוראות הרשומות ולא הצלחתי ואני עדיין לא מצליח להתקין את סירום 2 כל פעם קופצת לי הודעת הרישיון למרות שאני מביא קובץ LIC לכן שאלתי פה בפורום … בכל אופן רואים שיש פה אנשים שמפקחים על העסק כל הכבוד!
אשמח שתאיר את עיניי בנושא ההתקנה כי ניסיתי כמה פעמיים ולא הצלחתי יש איזה משהו מיוחד שצריך לעשות?לגבי הפוסטים שנמחקו בנושא שלי ניסיתי להעלות שם סרטון שקשור לעיבוד עשיתי ולא הצלחתי… אז מחקתי את הפוסטי
@י.פ הסרת את הגירסא הקודמת לפני שהתקנת את החדשה?
-
@י.פ הסרת את הגירסא הקודמת לפני שהתקנת את החדשה?
@מייבין-באקורדים אם אתה מתכוון סרום 1 אז לא הסרתי אבל סרום 2 הסרתי את כל הגרסאות שהורדתי בכל צורה אפשרית המחשב וניסיתי להוריד מחדש ולא עבד יש לי איזה קללה עם סרום שהתקנתי את 1 הייתי ממש בתחילת הדרך והיה התקנה קשה וסרום 2 בכלל לא הולך…