Prod. By SHLNX – מתעדכן!
-
היי חברים,
שמח לפתוח את הנושא הזה, פה אשתדל לעדכן על חומרים שעבדתי עליהם/שהייתי שותף בהם,
אני לא מתכוון לפרסם פה דברים שעשיתי בעבר, כי הם לא נשמעים מספיק טוב לדעתי, אבל מה שיהיה מכאן ואילך אשתדל לעדכן בעז"ה…
האמת שלאחרונה קצת נמאס לי לעשות מיקסים לאחרים כי אני עובד בעיקר עם מעבדים מתחילים וצריך הרבה עבודה כדי לגרום לזה להישמע טוב ואחרי כל זה אתה לא יכול תמיד לעשות מה שבא לך, אלא צריך לעשות מה שהמעבד רוצה וכו’… קיצור, החלטתי לנסות להתמקד יותר בעיבודים משלי, יש לי המון פרוייקטים פתוחים שצריך לסיים, אבל זה לוקח לי הרבה זמן, כי הפקה זה לא התחום החזק שלי… זה אולי קצת יותר קשה אבל זה כיף שאני יכול לעשות מה שאני רוצה וחושב שהשיר צריך (אא"כ הזמר ממש מתעקש על משהו).
אז תאחלו לי הרבה בהצלחה, מקווה שככל שיעבור הזמן יהיו פה יותר ויותר דברים טובים! -
טוב אז השיר הראשון (שיצא ממש עכשיו!) הוא שיר שכתבתי, הלחנתי, הפקתי, מיקססתי ומיסטרתי (אפשר לנשום…) יחד עם אחי (רפאל) לזמר שמעון טובול, השיר נקרא “שומע תפילות”, מקווה שתאהבו!
שומע תפילות ביוטיוב:
https://www.youtube.com/watch?v=zNWo3h5cvP4שומע תפילות ב MP3:
Prod. By Refael & Meir Shilony שמעון טובול - שומע תפילות.mp3האזנה נעימה!
-
וואו אחי אתה פשוט טוב!!!
כבוד עצום לפורום שיש פה אנשים מוכשרים כמוך! בתור אחד שדי מעודכן במה שקורה בעולם ומה הולך היום, אני יכול להגיד לך שהבאת משהו חדשני בטירוף! זה מה שאנשים רוצים לשמוע היום (בעיקר צעירים) והבאת את זה בענק! לדעתי זה הולך להיות להיט!!! -
@SHLNX אהבתי מאד את הסאונד והאפקטים שנכנסים באמצע יושב בול!
עכשיו בגלל שאנחנו מכירים כבר הרבהאכתוב לך משו שמיד הציק לי - הסאונד של הקיק מידי בועט ופאנצ’י. היית עכשיו יכול להתחיל להתנצל ולהגיד ולומר וכו’ רק שיש לי תשובה שאני כמעט בטוח בה, שאצלך בפרויקט הקיק נשמע הרבה יותר טוב ולא מציק. והתשובה לזה הוא המאסטר…
אשמח מאד שתקשיב שוב לקיק ביגרסת הMP3 ולחאמ’'כ תפתח את הפרויקט ותבדוק האם יש חילוק.
והאם נראה לך שהמאסטר דפק את כל הנמוכים… -
@דוד-משה @אמיר-אהרון
תודה רבה!@Studio-Bit
הקיק קצת מדוסטרש יותר מהרגיל, כי זה הפקה שכוונה להישמע טוב בעיקר בפלאפונים (לא ארחיב על הסיבה…) ושם זה יוצא יותר טוב, אני מבין מה מפריע לך בקיק אתה לא חייב לאהוב את זה אבל זה לגמרי מכוון.
הקובץ WAV נשמע די זהה ואני תמיד בודק איך זה נשמע אחרי קידוד ל MP3. -
אצלי זה נשמע פצצה! הקיק נותן בראש וזה מה שחשוב בז’אנרים כאלה…
אולי זה עניין של טעם, לי זה עושה את זה… -
@SHLNX כתב בProd. By SHLNX – מתעדכן!:
הקיק קצת מדוסטרש יותר מהרגיל
הקיק גורם לי להנמיך את כל הווליום של השיר כי זה מציק… לא חייב לאהוב
עריכה: אבל אני כן אוהב את השיר מה לעשות… -
@Studio-Bit כתב בProd. By SHLNX – מתעדכן!:
הקיק גורם לי להנמיך את כל הווליום של השיר כי זה מציק… לא חייב לאהוב
עריכה: אבל אני כן אוהב את השיר מה לעשות…אולי נייצא לך קובץ עם הקיק מונמך…
-
עיבוד מעולה!!!
אהבתי!
אחלה מיקס ומאסטר!
בהצלחה! -
@משה-פפירוב כתב בProd. By SHLNX – מתעדכן!:
עיבוד מעולה!!!
אהבתי!
אחלה מיקס ומאסטר!
בהצלחה!תודה רבה!
-
-
@יוני-בר @אני-ואני @binyamin @natinati
תודה רבה!
@Studio-Bit
הנמכתי את הקיק והוצאתי את המאסטר ב 1-, ככה שאין סיכוי שיהיה דיסטורשיין ב MP3, עכשיו תשמע את זה בפלאפון (כשר כמובן) ותבין למה עשיתי את הקיק כמו שעשיתי (תשמע באוזניים של מאזין ולא באוזניים של איש מקצוע - חשוב!).
עריכה: מטעמים השמורים עימי, הקובץ הוסר.