Sound By SHLNX – מתעדכן!
-
עדכון:
שיר חדש לפרוייקט “ממתק לשבת” עם משה דוד וייסמנדל שעשיתי לו מאסטרינג:
https://www.youtube.com/watch?v=TXqbceYGY2k
האזנה נעימה!
אוקיי, אז יש לנו עסק עם מקצוען…
פעם ראשונה, אמרתי בסדר השיג איזה דיל…
אבל כשזה קורה שוב ועוד במאסטרינג (למי שלא מבין זה הליטוש הסופי של השיר שמצריך יכולות מאוד גבוהות גם של שמיעה וגם של ידע), זה אומר שאבי ריימי באמת סומך עליך וזה אומר הרבה…
אתה לא צריך שנגיד לך את זה, אבל אתה באמת מיקצוען! -
תודה אלופים!
-
עדכון:
שיר חדש לפרוייקט “ממתק לשבת” עם לוי פלקוביץ’ שעשיתי לו מאסטרינג:
https://www.youtube.com/watch?v=SrVGFm2feMg
האזנה נעימה!
@SHLNX השיר ממתק לשבת עם לוי פולקוביץ
אין איזשהו חוסר איזון בדקה 1:40 במעבר בין שני הזמרים?
ובשיר עם וויסמנדל, אני לא ‘‘מייבין’’ אבל השירה מרגישה לי עם צבע של קריין פרסומות בטלויזיה.
לא נכון יותר לתת צבע יותר חמים לשירה
שואל כי אני באמת מנסה ללמוד ולהחכים. -
עדכון:
שיר חדש לפרוייקט “ממתק לשבת” עם משה דוד וייסמנדל שעשיתי לו מאסטרינג:
https://www.youtube.com/watch?v=TXqbceYGY2k
האזנה נעימה!
פוסט זה נמחק! -
זה אתה עשית את המיקס המדהים הזה?
https://www.youtube.com/watch?v=MtE7y0sHeicאם כן למה לא העלת לפה? חבל…
כן, אני עשיתי, והאמת שעשיתי עוד הרבה דברים לאחרונה, אבל אני לא מעלה, כי זה דברים שלא כ"כ נשמעים לטעמי, אחרי הכל, לא הכל תלוי בי, ואני לא מקבל ההחלטות הבלעדי…
המטרה שלי היא לתת ללקוח את מה שהוא רוצה, ובמקרים מסוימים שזה ממש לא לטעמי, אני אבקש גם לא להיות כתוב בקרדיטים.@מייבין-באקורדים
אני עשיתי רק מאסטרינג, לא את המיקס
ובכל אופן, זה עניינים של טעם וסגנון… -
כן, אני עשיתי, והאמת שעשיתי עוד הרבה דברים לאחרונה, אבל אני לא מעלה, כי זה דברים שלא כ"כ נשמעים לטעמי, אחרי הכל, לא הכל תלוי בי, ואני לא מקבל ההחלטות הבלעדי…
המטרה שלי היא לתת ללקוח את מה שהוא רוצה, ובמקרים מסוימים שזה ממש לא לטעמי, אני אבקש גם לא להיות כתוב בקרדיטים.@מייבין-באקורדים
אני עשיתי רק מאסטרינג, לא את המיקס
ובכל אופן, זה עניינים של טעם וסגנון…@SHLNX כתב בSound By SHLNX – מתעדכן!:
לא יודע מה בדיוק לא אהבת, לדעתי זה נשמע מדהים, אבל טעם וריח…
המטרה שלי היא לתת ללקוח את מה שהוא רוצה, ובמקרים מסוימים שזה ממש לא לטעמי, אני אבקש גם לא להיות כתוב בקרדיטים.
כן, אני שומע הרבה שאומרים את זה, לדעתי צריך יותר לסמוך על הממקסס ולתת לו יד חופשית…
-
@SHLNX
אם אתה משתף אותנו בחומרים כל כך שווים, אולי תגלה לנו מה השם שלך?האזנתי לכל שניה בשיר של שמעון טובול. מאד נהניתי מרגע של הפסקה בקיק באיזור 2:00 בשיר.
הרבה פעמים אני מאזין לשירים שונים ואומר לעצמי, רבונו של עולם, למה חייבים לשים קצב בכל רגע בשיר, אדרבה תנו רגע שקט ואז כשתכניסו שוב את הקיק זה יהיה הרבה הרבה יותר עוצמתי.הבנתי קצת את האלה שטוענים שהקיק לא 'יושב, אבל חושב שבסגנון הזה, זה הסגנון וככה זה צריך לצאת.
בקיצר מצטרף לכל החבר’ה כאן שפירגנו. פצצה ממש. שמעתי במחשב בלי רמקול חיצוני או אוזניות, ותאמין לי - הקשבתי בריכוז מקסימלי, ואין כאן שניה אחת מפוספסת!
יש לך שליחות, תמשיך אותה! -
@SHLNX
אם אתה משתף אותנו בחומרים כל כך שווים, אולי תגלה לנו מה השם שלך?האזנתי לכל שניה בשיר של שמעון טובול. מאד נהניתי מרגע של הפסקה בקיק באיזור 2:00 בשיר.
הרבה פעמים אני מאזין לשירים שונים ואומר לעצמי, רבונו של עולם, למה חייבים לשים קצב בכל רגע בשיר, אדרבה תנו רגע שקט ואז כשתכניסו שוב את הקיק זה יהיה הרבה הרבה יותר עוצמתי.הבנתי קצת את האלה שטוענים שהקיק לא 'יושב, אבל חושב שבסגנון הזה, זה הסגנון וככה זה צריך לצאת.
בקיצר מצטרף לכל החבר’ה כאן שפירגנו. פצצה ממש. שמעתי במחשב בלי רמקול חיצוני או אוזניות, ותאמין לי - הקשבתי בריכוז מקסימלי, ואין כאן שניה אחת מפוספסת!
יש לך שליחות, תמשיך אותה!@מוזיקה-ללב כתב בSound By SHLNX – מתעדכן!:
@SHLNX
אם אתה משתף אותנו בחומרים כל כך שווים, אולי תגלה לנו מה השם שלך?כתוב בקרדיטים - מאיר שילוני.
האזנתי לכל שניה בשיר של שמעון טובול. מאד נהניתי מרגע של הפסקה בקיק באיזור 2:00 בשיר.
בקיצר מצטרף לכל החבר’ה כאן שפירגנו. פצצה ממש. שמעתי במחשב בלי רמקול חיצוני או אוזניות, ותאמין לי - הקשבתי בריכוז מקסימלי, ואין כאן שניה אחת מפוספסת!תודה רבה! מעריך מאוד!
יש לך שליחות, תמשיך אותה!
אחרי כזה פירגון, בטח שאמשיך…
-
@SHLNX
תודה על התודה!
מחמם את ליבי גם כן, ועוזר לי להמשיך לפרגן כאן לחבר’ה המוכשרים שיש כאן.
נ.ב. אם תוכל להסביר לי מה זה אומר שפלוני מצביע בעד הפוסט שלי. תודה. -
@SHLNX
תודה על התודה!
נ.ב. אם תוכל להסביר לי מה זה אומר שפלוני מצביע בעד הפוסט שלי. תודה.@מוזיקה-ללב כתב בSound By SHLNX – מתעדכן!:
@SHLNX
תודה על התודה!
נ.ב. אם תוכל להסביר לי מה זה אומר שפלוני מצביע בעד הפוסט שלי. תודה.
זה אומר שהוא אהב את תוכן הפוסט.
-
@מוזיקה-ללב כתב בSound By SHLNX – מתעדכן!:
@SHLNX
תודה על התודה!
@SHLNX כתב בSound By SHLNX – מתעדכן!:
תודה