בשורה משמחת!!! Berlin Free Orchestra
-
לכל המחפשים ספרייה של כלי תזמורת איכותית ההודעה הזו בשבילכם.
היום יצא גירסא חינמית של Berlin Free Orchestra חברה מפורסמת שלהם פלאגינים יוקרתיים ואיכותיים במיוחד בשוק.
והיום הם שיחררו גירסא חינמית שתוסיף לנו שיפור משמעותי לארסנל הכלים של כולנו.הספרייה מגיעה עם:
- כמות נכבדת של כלי תזמורת סימפונית.
- שליטה ואפשרויות עריכה מתקדמות.
ובקיצור חבילה מקצועית ואיכותית בחינם לגמרי!!!
כל מה שנותר לכם לעשות הוא להכנס לכאן ולהוריד.
(רק תוודאו שנרשמתם ופתחתם חשבון באתר)
מקווה שזה יועיל לכם, אני אישית לא בדקתי את הספרייה עדיין, אבל אני יוריד בהקדם האפשרי.כדי להתקין את הספרייה צריך להירשם באתר, ולאחר מכן להוריד את האפליקציה שלהם ולאחר שתתקינו אותה במחשב שלכם תוכלו להתקין את הספרייה דרכה.
*במהלך ההתקנה צריך חיבור לאינטרנט. -
@el-m חסום לי… (האתר)
אולי מישהו יכול להוריד ולהעלות לכאן?@el-m כתב בבשורה משמחת!!! Berlin Free Orchestra:
כדי להתקין את הספרייה צריך להירשם באתר, ולאחר מכן להוריד את האפליקציה שלהם ולאחר שתתקינו אותה במחשב שלכם תוכלו להתקין את הספרייה דרכה.
ההתקנה מתבצעת רק בעזרת האתר?
כלומר - יש סיכוי להתקין את זה אופליין? -
@אני-ואני 6.51 GB
-
@הגיטריסט שווה 6.51 GB?
-
@חכם_בלילה
קודם כל עוד לא הספקתי לעבור שם מספיק,
דבר שני, אני לא יכול לתת אינדקציה בשבילך, גם כי אני לא יודע מה מספק אותך וגם כי זה פלאגין ראשון של כלים שהתקנתי על המחשב (שאין בו מקום אחסון כ"כ). -
ה הגיטריסט התייחס לנושא זה
-
@חכם_בלילה
אני לא התקנתי אותו.
אבל שמעתי מכל מיני אנשים שזה יותר טוב מהBBC גירסא חינמית, אז אם יש לך את הBBC החינמי, והיא הספרייה התזמורתית הטובה שלך, אז אני ממליץ להתקין את זה. גם יתרון נוסף על הBBC זה שכאן אפשר להשתמש לכל מיני ז’אנרים מה שבBBC פחות קיים והוא יותר מתאים למוזיקה קלאסית או סרטים