איך מתחילים לבנות פלאגין ל־DAW
-
@Studio-Bit מעניין, חשבתי שרק אני חשבתי על זה…
נשמח לדעת איך קוראים לתוכנה…
אגב לידיעת הציבור יש תוכנה בשם MUSUK STUDIO, תוכנה מעולה לטענת קבצי קורג ויאמהה (אני אישיתניסיתי על קורג ועבד מעולה)
ואפשר לנגן עליהם בדיוק כמו על האורגן
אממה זה עולה איזה 200 שקל (הגירסת ניסיון לא שווה כלום וקורסת כל הזמן, אבל תנסו.)@מייבין-באקורדים כתב באיך מתחילים לבנות פלאגין ל־DAW:
אגב לידיעת הציבור יש תוכנה בשם MUSUK STUDIO, תוכנה מעולה לטענת קבצי קורג ויאמהה (אני אישיתניסיתי על קורג ועבד מעולה)
מה זאת אומרת, שהתוכנה עובדת ונשמעת כמו אורגן של ימאה/קורג?
-
@מייבין-באקורדים כתב באיך מתחילים לבנות פלאגין ל־DAW:
מה זאת אומרת, שהתוכנה עובדת ונשמעת כמו אורגן של ימאה/קורג?
@רה-מינור כן.
אתה מוריד מהאתר של קורג את הסאונדים של האורגן עצמם (י לזה קישור ייעודי.
ואז טוען את הסט לתוכנה, ומנגן עליה ב MIDI כמו על האורגן,ויש לך את כל הכפתורים המקוריים על המסך… -
@רה-מינור כן.
אתה מוריד מהאתר של קורג את הסאונדים של האורגן עצמם (י לזה קישור ייעודי.
ואז טוען את הסט לתוכנה, ומנגן עליה ב MIDI כמו על האורגן,ויש לך את כל הכפתורים המקוריים על המסך… -
@הגיטריסט
זה הקישור:
https://www.sofeh.com/
כשתנסה לטעון סט-קופץ שם מיד הודעת שגיאה כי צריך קודם כל להוריד את הסאונדים המקוריים של של האורגן.
שים לב שהגערסת ה DEMO מוגבלת ולא יציבה.
הרשמי עולה 200 ש"ח והוא עושה רושם מעולה… -
חשבתי ליצור פלאגין שקיים כבר, אך בצורה שונה (יש מצב שגם זה קיים, אבל אני לא מצאתי).
בעצם פלאגין שמראה את השכבות של הערוצים בצורה חופפת בתלת מימד ומראה איפה יש התנגשויות תדרים.
השאלה היא האם יש כזה דבר כבר וכמה ביקוש יש לזה.תמונה של סקיצה:

-
חשבתי ליצור פלאגין שקיים כבר, אך בצורה שונה (יש מצב שגם זה קיים, אבל אני לא מצאתי).
בעצם פלאגין שמראה את השכבות של הערוצים בצורה חופפת בתלת מימד ומראה איפה יש התנגשויות תדרים.

-
רעיון מעולה!, יש משהו דומה לזה באינסייט של אייזוטופ, דוגמא:

אפשר להגדיר הגדרות תצוגה לפי איך שנוח לך, אבל כמובן שפלאגין ייעודי עם יותר פיצ’רים, יהיה טוב יותר, זה לא ראה לי כ"כ מסובך לבנות דבר כזה…
-
@SHLNX אבל הוא מראה אם יש מיסוך? כי בתמונה זה נראה שהוא מראה רק איזה טווח תדרים כל אחד ממלא…
-

-
@מייבין-באקורדים כתב באיך מתחילים לבנות פלאגין ל־DAW:
סליחה על ההקפצה, אבל מטסטרינג ד מיקס פרסמומ פלאגין ממש דומה
לכל חברה שניה יש את הפלאגין הזה WAVES IZOTOPE (כמובן גם בקיובס גם יש את האופציה הזאת בצ’אנל סטינגס וגם באנלייזר אבל לא ברמה ממש גבוהה) כל אחד עושה את זה בכיוון שלו כך שלדעתי זה נדוש
אבל הרעיון הוא התלת מימד שלדעתי קצת בעייתי כי תלת מימד מצריך ניתוח ויזאולי מקדים ולא יכול לשמש כפלאגין אלא כמארח ARA (את האינסייט של איזטופ לא בדקתי והם אומרים שזה כן אפשרי תלת מימד - נשמע מעניין)