הורדת Lenna Digital Sylenth1 3.073
-
-
מכמה GB אני אצטרך להיפרד?
-
@חכם_בלילה רק הפלאגין - הרבה פחות מג'יגה, עם הרחבות זה יכול להגיע למאות GB
אולי אפילו אלפי GBאבל אתה יכול לשים את הפריסטים בכונן קשיח, תשאל את @איש-אחד איפה נמצא הקובץ שאחראי על איפה ממוקמת תיקיית הפריסטים של הפלאגין
-
@CUBASE כתב בהורדת Lenna Digital Sylenth1 3.073:
@חכם_בלילה רק הפלאגין - הרבה פחות מג'יגה, עם הרחבות זה יכול להגיע למאות GB
אולי אפילו אלפי GBאבל אתה יכול לשים את הפריסטים בכונן קשיח, תשאל את @איש-אחד איפה נמצא הקובץ שאחראי על איפה ממוקמת תיקיית הפריסטים של הפלאגין
הנתיב הזה: C:\Users\Public\Documents\reFX\NEXUS
הקובץ המסומן:
ובו השורה המסומנת:
-
@איש-אחד נראה שהתבלבלת, פה זה סיילנט1
אה, טוב. חשבתי שהשני התבלבל, כי לסיילנט אין דגימות כלל, אלא רק פריסטים שלא אמורים לעבור את הכמה GB הבודדים במקרה הכי גרוע. לכן חשבתי שהוא מדבר על זה ושלחתי לו על סיילנט.
-
@איש-אחד שואל אותך ברצינות:
כמה מקום יש לך במחשב בכללי? וכמה מקופ פנוי יש לך כרגע?
וזה לא סיוט להיות עם כונן קשיח? (אלא א"כ אתה עם מחשב נייח וזה משהו אחר...)
ואיזה כונן יש לך ושל כמה מקום?
אשמח לתשובותסורי על הכמות שאלות פשוט מענין אותי לדעת... -
@חכם_בלילה כתב בהורדת Lenna Digital Sylenth1 3.073:
@איש-אחד שואל אותך ברצינות:
כמה מקום יש לך במחשב בכללי? וכמה מקופ פנוי יש לך כרגע?
וזה לא סיוט להיות עם כונן קשיח? (אלא א"כ אתה עם מחשב נייח וזה משהו אחר...)
ואיזה כונן יש לך ושל כמה מקום?
אשמח לתשובותסורי על הכמות שאלות פשוט מענין אותי לדעת...זיכרון פנימי טרה, ראם 16.
מקום פנוי אני שומר על ממוצע של 200 GB, מדי פעם אני מרוקן. זה מתמלא בעיקר מהורדות.
ולהיות עם כונן קשיח זה לא סיוט, אני מדגיש שוב ושוב שאני מדבר אך ורק על כונן SSD ולא על HDD, שהוא באותה מהירות של כונן C.
יש לי כונן של WD עם טרה, אך הוא לא מספיק לי. יושבים עליו גם הפלאגינים שאני משתמש בהם לרוב וגם הפרויקטים הפעילים שלי. -
-
@איש-אחד יפה, לא ידעתי שאתה עובד עם נייד, איזה גודל הוא?
מסך?
15.6.
אבל בדיוק שלשום התחדשתי במסך גדול (שאני מחבר עם כבל HDMI).@חכם_בלילה כתב בהורדת Lenna Digital Sylenth1 3.073:
@CUBASE ואיזה דגם הוא??
כבר אמרתי-
@איש-אחד כתב בהורדת Lenna Digital Sylenth1 3.073:
ASUS X1500EA
-
15.6.
אבל בדיוק שלשום התחדשתי במסך גדול (שאני מחבר עם כבל HDMI).לצערי הרב אני עם "13 שא"א לראות בזה כלום, יש לי מסך נוסף (מרובע ) אבל אני מתעצל לקנות מתאם HDMI ישן ל-HDMI חדש, בעז"ה אקנה בקרוב משהו נורמלי
כמה אינץ' המסך שאתה מחבר?
-
15.6.
אבל בדיוק שלשום התחדשתי במסך גדול (שאני מחבר עם כבל HDMI).לצערי הרב אני עם "13 שא"א לראות בזה כלום, יש לי מסך נוסף (מרובע ) אבל אני מתעצל לקנות מתאם HDMI ישן ל-HDMI חדש, בעז"ה אקנה בקרוב משהו נורמלי
15.6.
אמא'לה!!! איך אתה שורד!!!???
אני עם 15.6 חשבתי שקורה לי משהו...
עברתי למסך גדול (הנוכחי לא שלי, שאלתי אותו מחבר. הוא לדעתי לפחות 25'' אם לא יותר, לא בדקתי. אבל הוא ממש גדול.) -
@איש-אחד אני באמת לא שורד
במיוחד כשאני עושה דברים פשוטים בפרמייר וא"א לעבוד ככה כי פרמייר מחולק לחלקים במסך אז כל פעם שאני צריך חלק אחר אני צריך להגדיל אותו - סיוט