אין עוד מלבדך (ישי ריבו).
-
מצורף ביצוע שלי. אשמח להערות,תודה.
milvabcha_master[1].MP3 -
milvabcha_master[1].MP3 -
milvabcha_master[1].MP3@אריק הביצוע מאוד יפה הפסנתר מושלם
הכינרות ברקע מוסיף הרבה אבל הייתי מצפה שהם היו עושים הרמוניה שונה מזו של הפסנתר ליצור עניין…
הפיצקאטו היו חלשים (קשה למצוא פלאגין איכותי של פיצקאטו…)
לדעתי המצילה בסוף ובהתחלה לא מאוד קשור, אם היה תופים בביצוע עוד מילא אבל סתם ככה אין קשר
אני חושב שפעמוני רוח היה עובד לך אחלהתמשיך ככה ותעלה עוד ביצועים לפורום! שומעים שיש לך רמה והבנה מאוד גבוה במוזיקה…
בהצלחה
-
תודה על התגובות והערות.
זה מבוצע על קורג PA 4 הקלטתי את זה בטייק אחד בהקלטה פנימית בשתי פעמים, ככה שאין לי כמובן אפשרות לשנות, לערוך וכו".@חכם_בלילה אדרבה אני אשמח לשמוע לאן אתה היית לוקח את זה ,אם תוכל לעלות פה ביצוע קצר ואפילו פשוט, מלודיה והרמוניה.
לגבי המצילה צודקים בהחלט- תכננתי לעשות על כל השיר הרמוניות והיות וזה הוקלט באורגן הייתי צריך להיכנס במקום ולכן הכנסתי את המצילות,
הייתי צריך לחתוך את זה באמת… בכל מקרה ,תודה לכם! -
תודה על התגובות והערות.
זה מבוצע על קורג PA 4 הקלטתי את זה בטייק אחד בהקלטה פנימית בשתי פעמים, ככה שאין לי כמובן אפשרות לשנות, לערוך וכו".@חכם_בלילה אדרבה אני אשמח לשמוע לאן אתה היית לוקח את זה ,אם תוכל לעלות פה ביצוע קצר ואפילו פשוט, מלודיה והרמוניה.
לגבי המצילה צודקים בהחלט- תכננתי לעשות על כל השיר הרמוניות והיות וזה הוקלט באורגן הייתי צריך להיכנס במקום ולכן הכנסתי את המצילות,
הייתי צריך לחתוך את זה באמת… בכל מקרה ,תודה לכם!