חזרתי קצת לקיובייס , ושמח לקבל עצות!!!
-
@יהודה-עדן-יופה תעשה צילום מסך של הפרויקט
@לוי-ל כתב בחזרתי קצת לקיובייס , ושמח לקבל עצות!!!:
תעשה צילום מסך של הפרויקט
אבל אז אתה לא תראה את הפלאגינים???
המחשב של הקיובייס זה מחשב מסוג די ישן לעומת המחשב שממנו אני כותב ואני לא ממש יודע איך לעשות בו צילום מסך אבל אני ישב על זה קצת ואני ינסה
-
@יהודה-עדן-יופה אז תצלם גם את הVST INSRTRUMENTS(סתם מעניין אותי לראות איך הפרויקט שלך נראה)
-
@יהודה-עדן-יופה אז תצלם גם את הVST INSRTRUMENTS(סתם מעניין אותי לראות איך הפרויקט שלך נראה)
@לוי-ל כתב בחזרתי קצת לקיובייס , ושמח לקבל עצות!!!:
אז תצלם גם את הVST INSRTRUMENTS
גם את ה-ו-ו-א-ט???
-
לחץ פה ותצלם מסך של כל מה שיש שם בצד @יהודה-עדן-יופה -
לחץ פה ותצלם מסך של כל מה שיש שם בצד @יהודה-עדן-יופה@לוי-ל
אני מקווה שעזרתי כי לא בדיוק הבנתי למה התכוונת -
@יהודה-עדן-יופה לא משנה
אגב למה אתה על אלמנטס ולא פשוט מוריד קיובייס 14 פרו פרוץ מפה? -
@יהודה-עדן-יופה לא משנה
אגב למה אתה על אלמנטס ולא פשוט מוריד קיובייס 14 פרו פרוץ מפה?@לוי-ל כתב בחזרתי קצת לקיובייס , ושמח לקבל עצות!!!:
ולא פשוט מוריד קיובייס 14 פרו פרוץ
הייתי עובד על פרוץ וזה עשה לי בעיות וקירטע מאוד
ודרך אגב אין לי מושג איך מתקינים את זה -
@יהודה-עדן-יופה היום הפריצה ל14 מתקדמת מאוד וכיפית, לא מקרטע ולא כלום
פשוט תוריד את הקובץ שמצורף כאן ויש הוראות בתוך הקובץ
כדאי לך מאוד, ההבדלים בין הגרסאות הקודמות של קיובייס לנוכחית זה שמיים וארץ, שונה לגמרי עם נוחות ופיצ’רים שונים@לוי-ל זה כותב לי שזה ישנה לי את ההגדרות של המכשיר או משהו כזה
מלחיץ קצת -
@יהודה-עדן-יופה אחי, אתה יכול לסמוך עלי ב100 אחוז שאין בזה וירוס, יש התקנות הרבה יותר מלחיצות מההתקנה הפשוטה הזו
-
@יהודה-עדן-יופה אחי, אתה יכול לסמוך עלי ב100 אחוז שאין בזה וירוס, יש התקנות הרבה יותר מלחיצות מההתקנה הפשוטה הזו
@לוי-ל אוקיי אני ינסה ויודיע
תודה רבה!!! -
@לוי-ל תגיד אם כבר מדברים בנושא אתה יודע אולי גם לגבי האבלטון אם יש פרוץ ומה רמת האמינות של הפריצה ?
-
@יהודה-עדן-יופה לא מתעסק בכלל באבלטון בגלל העיצוב המסורבל והלא נוח של אבלטון לטעמי, יש פרוץ אבל הפריצה מסובכת הרבה יותר
ממליץ או על קיובייס שהפריצה קלה או על סטודיו וואן שהוא דומה לקיובייס ממש והפריצה גם קלילה
הצלחת להוריד את קיובייס? -
@יהודה-עדן-יופה לא מתעסק בכלל באבלטון בגלל העיצוב המסורבל והלא נוח של אבלטון לטעמי, יש פרוץ אבל הפריצה מסובכת הרבה יותר
ממליץ או על קיובייס שהפריצה קלה או על סטודיו וואן שהוא דומה לקיובייס ממש והפריצה גם קלילה
הצלחת להוריד את קיובייס?@לוי-ל כתב בחזרתי קצת לקיובייס , ושמח לקבל עצות!!!:
הצלחת להוריד את קיובייס?
לא ממש אני קראתי לאבא שלי שיבוא לעזור לי
מקווה שיעבוד -
@יהודה-עדן-יופה זה מאוד קל, פשוט תתקין את הקבצים לפי המספר של הקובץ, הם מסודרים לפי מספר זה פשוט מאוד
זה קובץ ZIP שצריך לפתוח בWINRAR -
@יהודה-עדן-יופה זה מאוד קל, פשוט תתקין את הקבצים לפי המספר של הקובץ, הם מסודרים לפי מספר זה פשוט מאוד
זה קובץ ZIP שצריך לפתוח בWINRAR@לוי-ל כתב בחזרתי קצת לקיובייס , ושמח לקבל עצות!!!:
פשוט תתקין את הקבצים לפי המספר של הקובץ, הם מסודרים לפי מספר זה פשוט מאוד
זה קובץ ZIP שצריך לפתוח בWINRARכן את זה הבנתי
אבל המחשב שאני עובד עליו הוא די ישן
וזה כותב לי משהו שזה לא כותב במחשב שאני כותב ממנו שזה מחשב חדיש יותר
זה כותב משהו על העתקה או העברה אני פשוט לא מבין ממש אנגלית -
@יהודה-עדן-יופה אוכל לעזור לך, תצלם לי מסך של מה שכתוב
-
@יהודה-עדן-יופה אוכל לעזור לך, תצלם לי מסך של מה שכתוב
@לוי-ל זה קצת מסוך עכשיו כי כמו שאמרתי אני לא על אותו מחשב
אבל אם אני יראה שגם עם אבא שלי אני לא יצליח אני יגיד לך
תודה בכל אופן!!!