עזרה עם מיקרופון
-
@חכם_בלילה אתה בטוח שחיברת אותו למונו? לפעמים זה עניין של הגדרה בתוך התוכנה עצמה גם בהגדרות הכניסה וגם ביציאה.
ורעשי רוח נראה לי עניין של אקוסטיקה, כי גם המיקרופון שלי לפעמים עושה בעיות עם זה ולפעמים אני פשוט מכסה את הראש והמיקרופון בשמיכה וזה יותר טוב. -
רעש של רוח אתה צריך להוריד גיין (את החוזק של הקליטת ערוצים לא ווליום)
אם אתה עובד עם קיוביס או תוכנה איכותית אחרת אתה יכול להוריד מאת הרעש רקע מהתוכנה
אם זה לא קשור כללית לגיין אתה צריך שהתוכנה תלמד נכון את הכניסה זה תלוי במה אתה משתמש
באופן כללי אין הבדל בין מונו לסטראו בין מקלדת למיקרופון זה רק חילוק הקליטה בפירוק כלומר סטריאו נחלק לצורה מואזנת בשמיעה אגב מקצועית אין מושג מיקרופון על פי אל כיון שרק בXLR יש מונו וסטראו מסונן ואיכות אבל זה לא סותר
אתה גם יכול לחבר לאורגנית ומשם ע"י כבל למחשב ואז אתה מקבל הכל שלם תלוי בתוכנה. -
אגב לפעמים זה עניין של עדכון דריברים במחשב אם אתה מתמצא מה טוב ואם לא אז בקצרה הכי מומץ להיכנס לחברה של המקרופון והדגם הנוכחי ואתה תמצא שם את הדרייבר אני לא חושב שכ"כ מהר צריך להגיע לשם תנסה דרך מה שכתבתי קודם ואם צריך יותר הסבר תכתוב אפשר באישי
-
-
@חכם_בלילה זה מוזר. אבל לדעתי זה לא בעיה עם המיקרופון או עם הסטריאו, זה כנראה בעיה בדרייבר כמו ש @סאונד-ותאורה כתב או שזה בעיה ביציאה של האוזניות (לי למשל יש עכשיו בעיה ביציאת ההגברה של האורגנית שלי, וכשאני מחבר לשם אוזניות זה משמיע רק בצד אחד).
-
@חכם_בלילה האמת שזה יכול להיות המון דברים, כי בעיקרון כל חיבור מיקרופון בין אם זה PL ובין XLR אמור להיות גם לימין וגם לשמאל ופשוט בתוך התוכנה אתה יכול להגדיר האם זה יהיה מונו או סטריאו.
אם זה לא עובד לך יכול להיות שיש בעיה בכבל, או בכרטיס קול, אולי תנסה לחבר ישירות לבוקסה בלי הכרטיס קול כדי לדעת אם הכבל תקין.
-
מעלה שוב את הנושא כי זה לא הסתדר לי...
שאני משתמש במקליט קול של המחשב הוא מקליט דרך המיקרופון אבל אני שומע את זה רק דרך אוזניה שמאל..
מישהו יודע אני יכול לסדר את זה??
תודה רבה -
ראשית תבדוק דריברים של המחשב. אגב יש לך דל? כי בדל יש הרבה בעיות בנושא הדירייברים שלו הן בקלט הן בפלט.
יש לך שתי אופציות או עדכון דרך ווינדוס ולעשות הפעל מחדש או להכנס לאתר של המקרופון (אחרי שבדקת כמובן שזה לא תלוי באוזניות...) ולהורדי את הדרייבר של המקרופון זה אמור לקלוט אוטומטית. מומלץ אח"כ לעשות הפעל מחדש.
לא עזר. תנסה לבדוק טכנית עם אקסלר או פיאל אחד וכו' ואם אתה מחובר למיקסר או אורגנית ומשם למחשב תבדוק שאתה בכניסת מונו ולא סטריאו אם אתה מחובר ישר למחשב תבדוק בהגדרות אם זה מונו או סטריאו. תבדוק אם הכבל הוא בעל 3 עיגולים (סטריאו) או 2 עיגולים (מונו) תנסה לפרט על המוליך ועל משחב אולי אוכל לעזור יותר. בהצלחה. -
@סאונד-ותאורה דבר ראשון אני עם HP
שאני מחבר את המיקרופון ומפעיל את FL אז הוא עובד לי בR\L רגיל אבל יש המון סאונד של אוויר (אני יעלה מאוחר יותר הקלטה של איך זה נשמע..)
אבל במקליט קול זה עובד לי ר L
החיבור הוא חיבור כמו של אוזניות אבל עם פס 1 שחור...( עם מתאם...) -
טוב. בגדול אני לא מכיר את HPאבל זה לא נשמע שזה בעיית דרייבר, כיון שזה קולט לך ברגיל אבל עם המון גיין שלכן זה נשמע מאוד אוויר ופתוח.
סתם כלל כל המתאמים שווים לכפרות אני משתמש בהם רק מתי שאני נתקע. יש בודדים שהם טובים. אותם אתה יכול יותר להסיג אצל מי שוכר אורגניות ששם זה חובה. עדיף לקנות כאבל בנוי אם אתה משתמש קבע במחשב אתה יכול למצוא איכותי בחנויות מצלמות שם זה משמש חיבור קונדנסר חיצוני למסרטות כבדות מה שנקרא.
המקליט קול שלך אתה מתכון כרטיס קול? איזה יש לך? בכרטיס קול בד"כ צריך סטריאו מה שאולי מסביר את מה שקורה אצלך כיון שהוא קולט אותך כסטריאו יחיד ואז אתה שומע L שהוא הפנימי תשאיל ממשהו כאבל מתאים ותנסה אם יהיה אפ' דרך ההנהלה לקשר בנינו אני אולי יכול לאור לך בהצלחה נשמה. -
@סאונד-ותאורה זה לא נראה לי בעיה בדרייבר...
עם זה כבל בנוי זה יותר איכותי??
ושאני אומר מקליט קול אני מתכון לאפליקציה של ווינדוס
(אין לי כרטיס קול אני רוצה לקנות משהו זול וטוב... אשמח להמלצות..)
אני ידבר עם ההנהלה שיקשרו בינינו..
תודה רבה!