לפלאגין GROOVE AGENT SE 5 חסרים כל הצלילים...
-
התקנתי את התוסף GROOVE AGENT SE 5 לקיובייס, אבל הוא לא מוצא את הצלילים שלו…
כמובן שניסיתי בעצת GPT להתקין מ steinberg download assistant, אבל לא עזר.
למישהו יש פיתרון?
תודה רבה!
@cubase@רפאל-כהן התקנת את הצלילים? יש לך את steinberg library manager?
-
@איש-אחד אם התקנתי את הצלילים? לא יודע… התקנתי את התוסף מכאן וגם התקנתי את groove agent se 5 מ steinberg download assistant. יש עוד משהו שהייתי אמור לעשות?
בכל מקרה, כן, יש לי steinberg library manager, והוא לא מזהה בכלל את התוסף…
ודרך אגב, כשאני פותח את steinberg library manager קופצת שגיאה, לא יודע אם זה קשור:
אשמח לעזרה, תודה רבה! -
@איש-אחד אם התקנתי את הצלילים? לא יודע… התקנתי את התוסף מכאן וגם התקנתי את groove agent se 5 מ steinberg download assistant. יש עוד משהו שהייתי אמור לעשות?
בכל מקרה, כן, יש לי steinberg library manager, והוא לא מזהה בכלל את התוסף…
ודרך אגב, כשאני פותח את steinberg library manager קופצת שגיאה, לא יודע אם זה קשור:
אשמח לעזרה, תודה רבה!@רפאל-כהן פשוט התקנת את הפלאגין בלי הסאונדים שלו, כמו שחשבתי.
כנס לאותו מקום שממנו הורדת את הפלאגין, בהמשך העמוד אמור להיות קישור להורדת קובץ ISO עם הסאונדים.
(אמור לשקול כמה GB טובים). -
@רפאל-כהן פשוט התקנת את הפלאגין בלי הסאונדים שלו, כמו שחשבתי.
כנס לאותו מקום שממנו הורדת את הפלאגין, בהמשך העמוד אמור להיות קישור להורדת קובץ ISO עם הסאונדים.
(אמור לשקול כמה GB טובים). -
@איש-אחד מצאתי רק ISO של groove agent 5 (השלם, לא ה SE) - ששוקל 30GB. אתה יודע איפה יש ISO בשביל ה groove agent SE 5? בדף ההוא לא היה…
תודה רבה!@רפאל-כהן יש לך את זה בתוכנת ההורדות שלהם (steinberg download asistant).
-
@איש-אחד אין את זה אצלי בתוכנה, כנראה בגלל שאני משתמש בפרוץ… יש לך אולי קישור להורדה של זה?
תודה רבה!@רפאל-כהן פשוט, פתח חשבון אצלם, קח את קיובייס 14 לנסיון חינם, וזה יופיע לך שם לתמיד (גם אחרי הניסיון).
-
@רפאל-כהן פשוט, פתח חשבון אצלם, קח את קיובייס 14 לנסיון חינם, וזה יופיע לך שם לתמיד (גם אחרי הניסיון).
-
@איש-אחד כתב בלפלאגין GROOVE AGENT SE 5 חסרים כל הצלילים...:
פתח חשבון אצלם, קח את קיובייס 14 לנסיון חינם
צריך לפני זה להסיר את הקיובייס הקיים?
@רפאל-כהן לא, זה בכל מקרה פרוץ…
מה שכן, שייתכן שתצטרך להריץ את הפריצה שוב. לא כל כך מסובך.