הטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות
-
-
@חיים-של-מנגינה וואווו… יופי של טראק… חלמתי הרבה זמן לעשות אותו… אבל באורגן זה היה טיפה קשוח, ובמחשב - לא מצאתי לזה ת’זמן… אבל טירווף של בנייה!!! כמובן מיקס ויותר גיוון בסאונדים בפזמון לא יזיק - אבל עדיין טירוף - ונשמע ממש טוב…
-
@חיים-של-מנגינה וואו מטורף
-
@חיים-של-מנגינה וואווו… יופי של טראק… חלמתי הרבה זמן לעשות אותו… אבל באורגן זה היה טיפה קשוח, ובמחשב - לא מצאתי לזה ת’זמן… אבל טירווף של בנייה!!! כמובן מיקס ויותר גיוון בסאונדים בפזמון לא יזיק - אבל עדיין טירוף - ונשמע ממש טוב…
@מיכאל תשמע אני בסך הכל בינתיים השתמשתי עם דגימות שלי בינתיים רק בחלק של התופים האלקטרוניים החלק של הבס והסולו דאטון והאקורדים לשילוב הם עוד צלילים מהאורגן עצמו שנמצא בתוך הטיירס 5 ואני כרגע עובד בלדגום גם צלילים, אגב מאיפה יש לך צלילים ודגימות?
ועוד משהו אני לא מליח להתקין אצלי את הקיובייס 14תראה מה נהיה לי אני לא יודע מה לעשות ועוד רציתי לדעת אם ישלך פל סטודיו? תודה מראש -
@חיים-של-מנגינה וואו מטורף
@המוזיקאי-הצעיר תודה
תגיד אתה עובד כרגע על דגימות אם הבנתי נכון ? -
@חיים-של-מנגינה נכון אבל זה מאד מורכב ועבודה קשה יקח לי זמן בעיקר האלקטרוני
על מה אתה בונה? -
@חיים-של-מנגינה נכון אבל זה מאד מורכב ועבודה קשה יקח לי זמן בעיקר האלקטרוני
על מה אתה בונה?@המוזיקאי-הצעיר שאלת אותי על מה אני כרגע בונה פחות או יותר על הוארגן שלי
טיירוס חמש -
@מיכאל תשמע אני בסך הכל בינתיים השתמשתי עם דגימות שלי בינתיים רק בחלק של התופים האלקטרוניים החלק של הבס והסולו דאטון והאקורדים לשילוב הם עוד צלילים מהאורגן עצמו שנמצא בתוך הטיירס 5 ואני כרגע עובד בלדגום גם צלילים, אגב מאיפה יש לך צלילים ודגימות?
ועוד משהו אני לא מליח להתקין אצלי את הקיובייס 14תראה מה נהיה לי אני לא יודע מה לעשות ועוד רציתי לדעת אם ישלך פל סטודיו? תודה מראש@חיים-של-מנגינה ראשון ראשון… בנית את זה על ימאהה?.. הייתי בטוח מהמחשב… איך עושים כזה סולו?.. מעניין אותי מאאד…
ו…כן. אני על אף אל סטודיו.
באמת היו שם טיפה’לה בעיות באקורדים… לא שאני אוחז מה אמור להיות שם - אבל אני אוחז מה לא אמור להיות… -
@חיים-של-מנגינה אתה בונה על טיירוס כזאת רמה איך עשת את הפיצ’ בנד ואת הסייצ’ן ישבת על זה שעות בטח…
-
כן הדבר שהכי הורג אותי אחרי זה
-
חיימסק’יצה.mp3 עוד משהו קטן מומלץ לשמוע את זה באוזניות זה הרבה יותר חזק הסאונד
-
@חיים-של-מנגינה ראשון ראשון… בנית את זה על ימאהה?.. הייתי בטוח מהמחשב… איך עושים כזה סולו?.. מעניין אותי מאאד…
באמת היו שם טיפה’לה בעיות באקורדים… לא שאני אוחז מה אמור להיות שם - אבל אני אוחז מה לא אמור להיות…@מיכאל כתב בהטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות:
מיכאל
באמת היו שם טיפה’לה בעיות באקורדים… לא שאני אוחז מה אמור להיות שם - אבל אני אוחז מה לא אמור להיות…
0
להגיד מה לא, זה חוכמה! אבל להגיד מה כן, זה חכמה גדולה עוד יותר!!!
-
@חיים-של-מנגינה ראשון ראשון… בנית את זה על ימאהה?.. הייתי בטוח מהמחשב… איך עושים כזה סולו?.. מעניין אותי מאאד…
באמת היו שם טיפה’לה בעיות באקורדים… לא שאני אוחז מה אמור להיות שם - אבל אני אוחז מה לא אמור להיות…@מיכאל כתב בהטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות:
ו…כן. אני על אף אל סטודיו
מיכאל אני לא כ"כ ישבתי מספיק על FL STUDIO יש לי את זה במחשב אבל לא חיטטתי
מספיק כדי שאני יקלוט מה הולך שם אגב איז פל סטודיו יש לך איזה גירסה ואם יש לך את זה בקובץ פתוח אז שלח לי את זה ואם אתה מייבין בזה שלח לי סרט קצרצר בהסברה דברים מרכזיים בתוכנה שם תודה אין עליך! -
תגיד אני רואה שכל דבר שרוצים להוריד צריך איזשהו קובץ פריצה אני לא מבין מה זה יש לך את זה אולי אני חייב להוריד
כמה תוכנות -
@מיכאל כתב בהטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות:
מיכאל
באמת היו שם טיפה’לה בעיות באקורדים… לא שאני אוחז מה אמור להיות שם - אבל אני אוחז מה לא אמור להיות…
0
להגיד מה לא, זה חוכמה! אבל להגיד מה כן, זה חכמה גדולה עוד יותר!!!
כתב בהטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות:
יש לך קובץ פריצה אני רואה שבשביל להוריד דברים צריך קובץ פריצה אי אפשר בלי זה אולי יש לך את זה איך לשלוח לי אותו תודה, אני חייב להוריד כמה תוכנות מסיימות!
-
כתב בהטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות:
יש לך קובץ פריצה אני רואה שבשביל להוריד דברים צריך קובץ פריצה אי אפשר בלי זה אולי יש לך את זה איך לשלוח לי אותו תודה, אני חייב להוריד כמה תוכנות מסיימות!
@חיים-של-מנגינה יש כאן בפורום ה—כ—ל - ות’אמת - כל מה שיש לי זה מפה. תחפור טוב בנושאים של התוכנות - יש את כל מה שתצטרך… אני גם התחלתי (כמעט) מאפס בנושא הזה…
-
@חיים-של-מנגינה יש כאן בפורום ה—כ—ל - ות’אמת - כל מה שיש לי זה מפה. תחפור טוב בנושאים של התוכנות - יש את כל מה שתצטרך… אני גם התחלתי (כמעט) מאפס בנושא הזה…
@מיכאל
אני יסביר לך אני כבר נכסתי לקבוצה אתה היית כבר פה אז סמכתי עליךוגם על עצלותי
פארשטאנתו! אבל מתקדמים בעז"ה!
-
@חיים-של-מנגינה הופה הופה, תוצאות טובות, אתה על ימאהה אם הבנתי נכון?
-
פוסט זה נמחק!
-
@חיים-של-מנגינה הופה הופה, תוצאות טובות, אתה על ימאהה אם הבנתי נכון?
@קורג-P
כן הבנת נכון !