שרשור בקשות פלאגינים
-
@איש-אחד
https://getintopc.com/softwares/audio-processing/east-west-quantum-leap-symphonic-choirs-kontakt-free-download/צירפתי קישור לפלאגין ואני מעוניין להתקין אותו אבל לא הצלחתי אולי יש לך מושג איך אני צריך להתקין את הפלאגין הזה זה קצת מסובך עם הפריצה
-
@elazar-miller כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אני צריך פלאגין של גיטרה חשמלית איכותי.
וגם פלאגין של סקסופון איכותי.
ופסנתר איכותי.
תודה רבהגיטרה אתה צריך לופים או נגינה מאפס?
כי שניהם יחסית קל להשיג ויש הרבה היצע, רק מקד יותר מה אתה מתכוון.
סקסופון- יש לך את swam שהעליתי כאן, יש כאן גם בראס וכינורות.
יש גם משהו יותר טוב, אך צריך breath controller כדי לעבוד איתו כמו שצריך (בלי זה הוא לא מגיב. אפשר אמנם לצייר אקספרשן, אבל זה לא זה).
פסנתר- הרציני הוא keyscape, אך הוא שוקל 77GB(!) ואין אותו כלל בהורדות שאינן טורנטים. יש לך כאן הורדות שמרכיבות יחד חבילה מלאה של EZkeys, שהוא פסנתר מעולה שיחסית לא שוקל מדי הרבה.נ.ב. בנוגע לפוסט הקדם שלך כאן, גם אצלי ההתקנה לא הצליחה. כנראה יש בעיה בקבצים עצמם, כי ניסיתי בכמה וכמה אפשרויות וזה לא הצליח.@חכם_בלילה כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@elazar-miller מצטרף לבקשות של הנ"ל
ושזה לא ישקול הרבהלא מכיר כ"כ דבר כזה...
בדר"כ איכותי ישקול הרבה (והרבה מאוד!), בגלל איכות הדגימה.
מה שצירפתי כאן זה לא סוף הדרך בעניין- או כי אין לי דרך להדשיג קישורים או כי זה שוקל בגודל לא פרופורציונאלי (לי כן יש פלאגינים כבדים מאוד, כי אני שם אותם בכונן קשיח חיצוני SSD). -
@איש-אחד
תודה רבה רבה לגבי גיטרה אני רוצה לא רוצה לופים אני רוצה לנגן בהם מאפס
וסקסופון שהבאת חסום בנטפרי וגם עדיף לי ללא עוד דגימות כי אני לא צריך כינורות ובראס
ואם אתה מביא תביא איכותיים לא משנה המשקל כמובן שיהיה משקל סביר
ולגבי הפסנתר אני דווקא אשמח לקבל את החבילה הכבדה של ה77 GB
ואשמח מאוד אם יש לך פלאגין של מקהלות איכותי.תודה רבה
-
@איש-אחד
תודה רבה רבה לגבי גיטרה אני רוצה לא רוצה לופים אני רוצה לנגן בהם מאפס
וסקסופון שהבאת חסום בנטפרי וגם עדיף לי ללא עוד דגימות כי אני לא צריך כינורות ובראס
ואם אתה מביא תביא איכותיים לא משנה המשקל כמובן שיהיה משקל סביר
ולגבי הפסנתר אני דווקא אשמח לקבל את החבילה הכבדה של ה77 GB
ואשמח מאוד אם יש לך פלאגין של מקהלות איכותי.תודה רבה
יש לך למשל אותו, (מעולה לרידם), וגם אותו (טוב בעיקר לסולו, רידם יותר קשה לנגן איתו). תמשיך לחפש כאן וכאן, בדר"כ יש להם דברים טובים.
רק שים לב שבכדי להפיק מהם את המיטב צריכים לדעת לעבוד איתם טוב על מידי. יש שם הרבה הגדרות של key swich וכן הגדרות נוספות (כדוגמת ולוסיטי משתנה, טוב בעיקר למיוטים) וכן בתפריט.
לי עצמי גם יש נטפרי ועל כן כל ההורדות שצירפתי פתוחות בנטפרי אא"כ ציינתי במפורש אחרת. אם זה חסום, פשוט תגיש בקשה לפתיחה (זה מה שאני עושה בכאלו מקרים...)
(וה"ה ל @Yossile )(לא תמיד יש לי כח להשתגע לחפש מקומות, וד"ל.
זאת לאחר שלעיתים מספר חברים כאן חשבו שאני עובד אצלם, וד"ל ואכמ"ל.
סליחה מראש)לגבי הפסנתר כבר כתבתי שאין אותו פתוח בנטפרי, יש אותו רק בטורנטים ואני עצמי קיבלתי אותו מחבר. אין לי דרך להעביר אותו גם אם אני מאוד רוצה.
-
@איש-אחד כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
(לא תמיד יש לי כח להשתגע לחפש מקומות, וד"ל.
זאת לאחר שלעיתים מספר חברים כאן חשבו שאני עובד אצלם, וד"ל ואכמ"ל.
סליחה מראש)100% תודה רבה רבה וסליחה שהטרדתי אותך!
בסדר גמור...
-
@חכם_בלילה כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
spitfire audio
זו חברה מעולה קניתי מהם בעבר ויש להם דברים מעולים!
-
@חכם_בלילה כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
@איש-אחד מה אתה אומר על הפסנתרים (בכללי) של ה spitfire audio
מומלץ? שווה להוריד? כי ראיתי שהם לא שוקלים הרבה ויש לי כבר את התוכנה על המחשב..
תודה יאחלא התעסקתי איתם אף פעם, אז אני לא רוצה סתם לומר.
אני מתעסק בעיקר עם אלו שהעליתי לכאן, כדוגמת הקייסקייפ (שאם הצלחת להשיג אותו קיבלת פלאגין ששווה כל ג'יגה שהוא תופס!!!!) או ה-EZkeys שהוא גם ממש עושה את העבודה.
אני כן יודע על דברים אחרים שלהם (כגון הכינורות שלהם) שהם מעולים ממש, אך על הפסנתר שלהם אני לא יודע. -
@איש-אחד
https://softprober.com/audio-processing/spectrasonics-keyscape-2023-free-download-78055175/
אני מתנצל מראש שאני משגע אותך שוב רק אני אשמח לוודאות אם זה הפסנתר שאתה מדבר עליו?(כי אני לא ראיתי את המשקל כמו שאמרת שזה שוקל)
כי הם זה זה אז אני יכול להוריד את הקבצים שהם מביאים להורדה השאלה היא אם אני יוריד את זה יעבוד או שאצטרך אינטרנט פתוח ? -
@איש-אחד
https://softprober.com/audio-processing/spectrasonics-keyscape-2023-free-download-78055175/
אני מתנצל מראש שאני משגע אותך שוב רק אני אשמח לוודאות אם זה הפסנתר שאתה מדבר עליו?כן, אבל זה בלי הסאונדים.
יש לך מאיפה להוריד טורנט? אם כן, לפחות קבל את הקישור (לי עצמי זה חסום, כמובן, אבל אם יש לך ממי...)
הקישור שהבאת הוא לפלאגין עצמו ללא הספריה, והוא שוקל 87MB. הספריה המלאה (המצו"ב בקישור) שוקלת כ-77 GB, מעט יותר...ואתה לא צריך להתנצל! זה בסדר גמור ואני אוהב לעזור... רק כפי שכתבתי- זה אחרי "סריה" שלמה, ואז נגמר לי הכח... -
@איש-אחד
הקישור שהבאת לי מביא לי דף שחור ולא מפנה זה חסימה? כי בדרך כלל לא ככה נראית חסימה אולי זה פשוט לא קישור טוב
שאני מתכוון להוריד זה ע''י התוכנה IDM שאפשר להוריד איתה דברים שגם חסומים כל עוד אפשר להגיע לדף ההורדהשוב, אני מדבר על טורנט.
טורנטים חסומים בנטפרי לגמרי, והם לא מוכנים לפתוח בשום אופן גם לא לאחר תחנונים מרובים (מנסיון עצוב...)
ומורידים את זה עם תוכנות ייעודיות לטורנטים, כגון uTORRENT או bit torrent. -
@איש-אחד
תודה רבה רבה!
נשמור את הקישור למקרה ויהיה לי אפשרות להוריד.
רק לא הבנתי מה זה uTORRENT או bit torrent.טורנט זה לא קישור לגוגל. אנסה להסביר על רגל אחת בערך:
יש ברשת חומר בכמויות עצומות, ורק צריך למצוא דרך להגיע אליו. קישור לגוגל מגיע בדר"כ לאתר מסוים, או אפילו לקובץ שנמצא בשרת אחסון כלשהוא, כגון דרייב וכו'.
אך לעיתים הקובץ כה גדול כך שלא שווה למי שזה יהיה לאחסן אותו בשרתים הרגילים, מפאת גודלו וכובדו.
וכאן מגיע העניין של הטורנט: ישנן תוכנות ייעודיות שיודעות להגיע לקבצים הללו היכן שהם נמצאים (לא יודע בדיוק איך.. אני מעבד, לא מתכנת...), אך כמובן שבשביל להגיע לקובץ הן צריכות כתובת- וזה הקישור של הטורנט, שמיועד עבור התוכנות הללו, שאת שמות השתיים המפורסמות שבהן ציטטתי קודם.
מדביקים אותו בחלון ייעודי בתוכנה, וכך היא מוצאת אותו ומורידה אותו.
ספציפית הקישור המלא של החבילה אודותיה אנו מדברים הוא (מצו"ב בספוילר מפאת אורכו):magnet:?xt=urn:btih:92AD2705FC514E6E1631F7F0C7226C613857459D&tr=http%3A%2F%2Fbt4.t-ru.org%2Fann%3Fmagnet&dn=Spectrasonics%2000Factory%200Library%200%200%200Library%200 %5BSTEAM%5D%20% 5B23.09.2022%5Dמעתיקים את כל הטקסט הזה על כל חלקיו לתוכנה, לוחצים enter והיא אמורה להתחיל להוריד.
בנטפרי החליטו לחסום את זה לגמרי, היות ודרך זה אפשר להגיע גם לקבצים שאין רוח המקום נוחה מהם, והיות ואין דרך לחסום את קישור זה ואת חברו להשאיר פתוח הם חוסמים את הכל.
זה העניין בגדול...