Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@המוזיקאי כבר ניסיתי בעבר להתקין את קונטקט אך לא הצלחתי.
@elazar-miller זה עודכן לפני כמה ימים תנסה שוב
היי שלום רציתי לשאול יש אפשרות להוריד פלאגינים פרוצים לקיובייס כמו: H Delay קומפרסור Valhalla איקולייזר וכ"ו אני ממש אשמח אם משהו יוכל לעזור לי. תודה.
@ღ-Shira-ღ נא לרשום שמות של פלאגינים,
תבדוק בפלאגינים שכבר הועלו אולי יש שם מה שאתה רוצה,
היי יש אפשרות להעלות sylenth1 macOS m1
@DJGROOVE Lennar Digital Sylenth 1 v2.2.1 MAC.dmg
THANK YOU
אשמח אם מישהו יכול להעלות את הפלאגין של BCC בקובץ להתקנה ישירה. ניסיתי להוריד מהאתר ולא הצלחתי.
@Yossile הורדת את האפליקציה של spitfireaudio?
@elazar-miller עם זה בדיוק הסתבכתי (אין לי מושג מה אני עושה באפליקציה הזאת).
@Yossile אתה צריך להוריד אותה ולהתקין אחר כך תיכנס אליה ואתה אמור לראות ברשימה כל מיני פלאגינים וביניהם גם ה-BBC ואז פשוט צריך להתקין.
@elazar-miller אני לא מוצא את זה באפליקציה. (קוראים לזה שם BCC?)
@Yossile כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
קוראים לזה שם BCC?
BBC
אני יבדוק אצלי איפה זה
@elazar-miller ברגע שאני מכניס BC אין תוצאות.
@Yossile אני אבדוק אצלי עוד מעט ואעדכן אותך איפה זה
@Yossile כשאתה נכנס לאפליקצייה כתוב בצד שמאל למעלה MY PRODUCTS תלחץ על זה ושם אמור להיות לך את התמונה של הפלאגין BBC ואז תלחץ עליו ותתקין
@elazar-miller זה מה שמופיע שם:
@Yossile תנסה ללחוץ שם על כל האפשרויות בצד שמאל למעלה עד שתראה את התמונה כמו שרואים בתמונה הזו ומתחת יש לחצן התקנה ואם הוא לא מופיע אלא רק התמונה אז תלחץ על התמונה ואז שמה יהיה כפתור התקנה
@elazar-miller פתאום גיליתי שבכלל אין לי חשבון. איך יוצרים חשבון (לחצתי על כפתור יצירת החשבון וזה לא עושה כלום)?
@Yossile כנס לאתר של האפליקצייה spitfireaudio
ושמה תפתח חשבון כמו באתר רגיל ואז תכנס למוצר של הפלאגין באתר ותעשה רכישה לעגלה ואז יהיה לך את הרישיון ותוכל להתחבר גם בתוכנה שלהם ואז יופיע הפלאגין