שרשור בקשות פלאגינים
-
@el-m ניסיתי את זה כבר וזה לא נפתח לי [אולי בגלל שאני בנטפרי]
אם יש לך קישור אחר או איך לעלות את זה, זה ממש יעזור לי…@natinati גם אני בנטפרי ואתה רואה שיש לי גישה לשם…
פשוט שלח לבדיקה. זה הכל. -
אני מחפש אפקט שאני יכול לגרום לצליל להרגיש שהוא רחוק יותר ומתקרב. לא עוצמה של הווליום אלא הרגשה שהוא מגיע ומתחזק.
-
@לוי-ל כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
למישהו יש פלאגין גיטרה חשמלית? ,משהו שישמע ממש חזק וגס
למישהו יש?, אני צריך די דחוף!
-
אני מחפש אפקט שאני יכול לגרום לצליל להרגיש שהוא רחוק יותר ומתקרב. לא עוצמה של הווליום אלא הרגשה שהוא מגיע ומתחזק.
@el-m תשתמש בפלאגינים של ריוורבים ותעשה עליהם אוטומציות.
אתה יכול עם Valhalla Supermassive, לשים אותו עם pre-delay ממש נמוך, ומיקס ממש גבוה (אפילו מאה אחוז) ולשים עליהם אוטומציות.
אפשר לעשות את זה עם כל ריוורב אבל איתו זה ממש נוח.
ואפילו שלא רצית, גם כמובן אוטומציה על ווליום (אחרי הכל, סאונד שמתרחק ומתקרב גם זה הווליום משתנה) פשוט כל זה ביחד אמור לעבוד לך כמו שצריך. -
@el-m תשתמש בפלאגינים של ריוורבים ותעשה עליהם אוטומציות.
אתה יכול עם Valhalla Supermassive, לשים אותו עם pre-delay ממש נמוך, ומיקס ממש גבוה (אפילו מאה אחוז) ולשים עליהם אוטומציות.
אפשר לעשות את זה עם כל ריוורב אבל איתו זה ממש נוח.
ואפילו שלא רצית, גם כמובן אוטומציה על ווליום (אחרי הכל, סאונד שמתרחק ומתקרב גם זה הווליום משתנה) פשוט כל זה ביחד אמור לעבוד לך כמו שצריך.@Hagai-Habani
אוקי תודה.@Hagai-Habani כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
ואפילו שלא רצית, גם כמובן אוטומציה על ווליום (אחרי הכל, סאונד שמתרחק ומתקרב גם זה הווליום משתנה) פשוט כל זה ביחד אמור לעבוד לך כמו שצריך.
זה כבר עשיתי חסר לי רק את ההרגשה של הריחוק שמתקרב
-
@Hagai-Habani
ואפילו שלא רצית, גם כמובן אוטומציה על ווליום (אחרי הכל, סאונד שמתרחק ומתקרב גם זה הווליום משתנה) פשוט כל זה ביחד אמור לעבוד לך כמו שצריך.
@el-m תוסיף את מה שאמרתי בקשר לריוורב. זה הדרך לעשות את זה
-
@Hagai-Habani
@el-m תנסה את הפלאג הזה,
https://hamusicay.com/post/15394
עם אוטומציה כמובן,
פה השתמשתי בו:https://hamusicay.com/post/16411
יש עוד כאלה אני לא זוכרת כרגע.
-
היום התקנתי את הפלאגין החינמי של תזמורת הBBC
ואני חולם שיהיה לי את הפלאגין בתשלום שלהם ,שבטח הוא עם הרבה יותר אפשרויות וכו’
האם למישהו יש אותו פרוץ?
זה ממש חשוב לי! -
-