שרשור בקשות פלאגינים
-
@Yossile כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אתה צריך גם להבין שכל ההתפלספות הזאת שבאה מנימי נשמתך המקצועית קצת מבלבלת בשביל מעבד צעיר וחסר איכות כמוני!
אחרי שכתבת שהשתמשת בSWAM ויש לך קונטקט וכמה סימפונים זה לא נראה שאתה מעבד צעיר. ולכן כתבתי ככה. אל תתעצבן…
מגיל צעיר אני גם מחפש את הספריה המושלמת תאמין לי לא מצאתי. וסביר להניח שגם לא אמצא…
אני יכול לתת לך 100 ספריות של כלים חיים צריך לדעת מה הסגנון שלך -
@Studio-Bit נראה לי שחל פה בלבול מסוים אז אני יעשה קצת סדר.
יש לי פלאגינים סימפוניים שאני נהנה מהם ומשתמש בהם די הרבה אבל עכשיו אני רוצה להתחיל להפיק גם דברים שהם יותר כמו עיבודים ‘רגילים’ ולכן ביקשתי פלאגינים של כמה כלים שאין לי בשבילם מענה בכלים הנוכחיים שאני מתמש בהם.
המילה ‘איכותי’ באה לומר שזה צריך להישמע ‘טוב’ ולא כמו כל מיני סינתים שאמורים להישמע דומים איכשהו לכלי המדובר.
@Studio-Bit כתב בשרשור בקשות פלאגינים:אחרי שכתבת שהשתמשת בSWAM ויש לך קונטקט וכמה סימפונים זה לא נראה שאתה מעבד צעיר.
אין לי קונטקט (לצערי ניסיתי להתקין כמה וכמה פעמים וזה לא עבד לי, אני יודע שזה היה יכול לפתור לי הרבה בעיות וגם הרבה יותר קל למצוא לזה לבד ספריות ברשת) והכמה סימפונים שלי זה החינמיים של הBBC ושל הברלין אורקסטרה.
@Studio-Bit כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
מגיל צעיר אני גם מחפש את הספריה המושלמת תאמין לי לא מצאתי. וסביר להניח שגם לא אמצא…
אני בכלל לא מחפש את הספריה המושלמת, אני רק מחפש משהו שנשמע טוב ואפשר לעבוד איתו.
אני יכול לתת לך 100 ספריות של כלים חיים
זה בדיוק מה שאני רוצה אבל ביקשתי מענה לכלים ספציפיים שחסרים לי.
זה ספריה מאד מומלצת היא כוללת כינורות חצוצרות וכלי נשיפה
זה פלאגין עצמאי או ספריה למשהו? אשמח גם לדעת מה השם.
בכ"א תודה רבה. -
זה פלאגין עצמאי או ספריה למשהו? אשמח גם לדעת מה השם.
בכ"א תודה רבה.זה עובד בקונטקט וקוראים לזה Symphobia
לפי מה שאני מבין אתה מחפש פלאגין
תנסה את זה:
https://www.orchestraltools.com/berlin-free-orchestra -
@Studio-Bit אמרתי לך כבר שאת זה יש לי ואני נהנה מזה ומשתמש בזה הרבה.
אחזור שוב - אני מחפש פלאגין של סקסופון. פלאגין של סולואים של גיטרה חשמלית ופלאגין של פריטות ואקורדים של אקוסטית/קלאסית. -
@Studio-Bit אמרתי לך כבר שאת זה יש לי ואני נהנה מזה ומשתמש בזה הרבה.
מתנצל…
גיטרות:
חשמליות -יש את הReal Guitar פסיכי ברמות עם פריטות וסולו כל מה שצריך. (עדיף להשתמש עם מגבר גיטרות כמו הGuitar RIG)
אקוסטי- אם אין לך קונטקט תנסה את Ample Bass (גם טובים לחשמלי) קח בחשבון שהם מאד כבדים למחשב.כלי נשיפה אני יכול לומר שזה באמת בעייתי אם אין לך קונטקט. ניסית את נקסוס?
-
@Yossile יש לך האליון?
כמו כן אתה מעוניין בהתקנה מרחוק של קונטקט?@Studio-Bit כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
Real Guitar
יש גם אקוסטית וגם ניילון, לדעתי אפילו יותר שימושי מהחשמלית.
-
@Yossile הוירטואל גיטריסט הוא מיוחד לפריטות לסולואים יש את האמפל גיטר
אקוסטי
https://getintopc.com/softwares/audio-processing/ample-sound-ample-guitar-m-iii-3-free-download/
חשמלי
https://getintopc.com/softwares/ample-guitar-pf-free-download/ -
@לאהלה כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
יש גם אקוסטית וגם ניילון, לדעתי אפילו יותר שימושי מהחשמלית.
לעניות דעתי הסאונד של החברה הזאת פח אשפה
לקחת גיטרה חשמלית ולהכניס לזה מגבר זה לא בעיה גיטרה אקוסטית זה כן בעיה… -
לעניות דעתי הסאונד של החברה הזאת פח אשפה
יש בזה, זה לא הגיטרות הכי שוות, אבל זה שימושי לדעתי עם טיפול נכון, אולי לא לתפקיד סולו.
אגב לסולו חשמלית יש אחת קצת לא מוכרת בשם Heavier7Strings
לא כל כך הצלחתי להתחבר לתפעול אבל נשמע שיש לה מה להציע
-
-
אפשר לקבל חבילות של תוכנה spire יש לי אינטרנט חסום ולא יכול להוריד משהו יכול לעזור לי בהם תודה