שרשור בקשות פלאגינים
- 
- 
@לאהלה עד כמה שידוע לי, תפקידה של תוכנה זו הוא לאפס את החדר/ האוזניות לפלאט, ולא לדמות חדר כלשהוא כמו ש-NX עושה. 
 מה שזה כן עושה, בין היתר, יש בזה גם אפשרות לדמות חללים ספציפיים כמו רכב או חדרים מסויימים. אבל לא דימוי של אולפנים עם מוניטורים.
- 
יש למישהו פלאגין שמשחק מעצמו בין R ל L 
- 
יש למישהו פלאגין שמשחק מעצמו בין R ל L @יוסי-תורג-מן 
 https://www.cableguys.com/pancake.html
 פנקייק, חינמי ומעולה…
- 
יש למישהו פלאגין שמשחק מעצמו בין R ל L @יוסי-תורג-מן כתב בשרשור בקשות פלאגינים: יש למישהו פלאגין שמשחק מעצמו בין R ל L אם אתה בקיובייס, אמור להיות לך את זה -  
- 
יש למישהו פלאגין שמשחק מעצמו בין R ל L @יוסי-תורג-מן יש לך גם את Mautopan של melda production. 
 אף הוא חינמי.
- 
- 
- 
למישהו יש פלאגין TRANSIT פרוץ תודה רבה 
- 
מחפש דחוף את Avenger 2 
 (למי שלא יודע מדובר במתחרה הישיר של נקסוס, אני צריך כי נקסוס לא עובד לי)@לוי-ל כתב בשרשור בקשות פלאגינים: מחפש דחוף את Avenger 2 
 (למי שלא יודע מדובר במתחרה הישיר של נקסוס, אני צריך כי נקסוס לא עובד לי)למה נקסוס לא עובד? 
 וזה פלאגין ממש כבד
 לא לבעלי לב חלש…
- 
@לוי-ל כתב בשרשור בקשות פלאגינים: מחפש דחוף את Avenger 2 
 (למי שלא יודע מדובר במתחרה הישיר של נקסוס, אני צריך כי נקסוס לא עובד לי)למה נקסוס לא עובד? 
 וזה פלאגין ממש כבד
 לא לבעלי לב חלש…@שייע-מושקוביץ כתב בשרשור בקשות פלאגינים: למה נקסוס לא עובד? אין לי מושג 
 תקלה במחשב
 בכל אופן הצלחתי להשיג רק את 1 ואני צריך את 2
 וזה אכן פלאגין כבד, אלא שיש לי די והותר מקום במחשב כך שזו לא הבעיה
- 
@שייע-מושקוביץ כתב בשרשור בקשות פלאגינים: למה נקסוס לא עובד? אין לי מושג 
 תקלה במחשב
 וזה אכן פלאגין כבד, אלא שיש לי די והותר מקום במחשב כך שזו לא הבעיה@לוי-ל כתב בשרשור בקשות פלאגינים: @שייע-מושקוביץ כתב בשרשור בקשות פלאגינים: למה נקסוס לא עובד? אין לי מושג 
 תקלה במחשב
 וזה אכן פלאגין כבד, אלא שיש לי די והותר מקום במחשב כך שזו לא הבעיהלא בקטע של מקום 
 כל פתיחה שלו זה ג’יגה ראם
 והכבדה רצינית על המעבד