מקצבים מה הכי מומלץ
-
@אני-ואני
יש דבר כזה מותג שאת זה יש לחלק מהשמות שציינת
זה עדיין לא אומר שאין טובים יותר,
או שביחס למקצבים הם לא נותנים את השווי של המחיר
בלי שמות כמובן...עכשיו יש גם כאלה שעדיין פחות מוכרים
אפ' שהם עושים דברים טובים וביחס למחיר זה זוללמשל הסט של אלעזר זילבר שאפשר לקנות בביט פלוס
זה סט מטורף אני מנגן עם זה באירועים גדולים,
ואני רואה שהחברה נהנים... -
אתה מחפש לייב או טרקים???
-
@שמואל-שטרן גם וגם אבל בכל מקרה אני לא יקנה בחודש הקרוב כך שיש לי זמן לחשוב על זה
-
אני מאד ממליץ על האלקטרוני של מנדלסון, סט במשקל כ400 מ"ב בלבד ואיכות דגימות וסאונד מטורפות משאיר הרבה מקום פנוי לאורגן למזרחי וחסידי שקטים ועוד....
סט מושלם כי הוא כולל את כל מה שצריך ולא את מה שלא משתמשים בכלל (סט שיותר מחובר לצורך של הקלידנים
וגם לא יקר.... -
@מייבין-באקורדים בהחלט, העניין הוא שהוא גם מייבין גדול בסינטזה לכן יש לו דגימות הזויות,
אפשר לקנות את המקצבים בביט פלוס -
הדעה שלי בתור אחד שמכיר טוב את כל הסטים ויצא לי לנגן על כולם.
הסט של יוחנן אורי לדעתי הכי מושקע מבחינת הדאנסים והטרקים והגיוון שבוא שהכל בנוי ברמה גבוהה עם הרבה שכבות של דגימות באלנס מדויק סאונד רחב וגיוון גדול בין המקצבים
(חיסרון קטן בסט של אורי זה שאין לו את הדאנס קטרון המקורי רק דאנס קטרון שהוא שידרג מהמקורי יש כאלה שיותר אוהבים את זה ויש כאלה שמעדיפים את המקורי ממש כמו ב X1 {לאחרונה יוחנן שילב בסט שלו חבילת מקצבים של יוסי רוזנפלד בתוספת תשלום וזה מכיל גם את הדאנס קטרון המקורי...})הסט של מוטי רוזנפלד לעומת זאת הוא יותר עממי ופשוט ואני לא מתכוון לכך שהסט הוא לא ברמה גבוהה אלה שהמקצבים בנויים עם פחות שכבות ופילטרים ברקע ופחות מעברים גרנדיוזיים וכו' אבל המקצבים עצמם הם ברמה גבוהה לדעתי אורגן רק עם סט של רוזנפלד יתחיל לשעמם את מי שמנגן עליו בשלב מסוים אבל יש כאלה שמעדיפים את הסט של רוזנפלד בגלל שהם טוענים שהסט של אורי מידי בועט והמקצבים בו מידי מקושקשים זה עניין של טעם אישי... (יש לציין שבסט של מוטי רוזנפלד משולב גם הסט של צביקי לוין ועוד...)
רוב הקלידנים המוכרים היום באירועים משלבים בין הסט של יוחנן אורי ומוטי רוזנפלד וכך מרוויחים את המעלות של שניהם...
המקצבים של שרוליק מנדלסון זה כבר למי שאוהב יציאה מהשגרה של הדאנסים הרגילים לכל מיני דברים מעניינים משהו בסגנון של "לונה פארק" של דאנסים (לדעתי בסט של מנדלסון יש חיסרון משמעותי שחסר בו דאנסים רגילים ועממים בשביל להרקיד באירועים לכן אני ממליץ לשלב אותו עם עוד סט של מישהו אחר...)
יש גם עוד חברה מוכשרים בשוק למי שרוצה מקצבים ברמה גבוהה במחירים יותר זולים (לפעמים ברמה לא רחוקה בכלל מהשמות הגדולים במחירים זולים הרבה יותר...) כמו למשל שמוליק הומינר (ניתן לקנות אצלי באתר... אני עצמי מנגן על הסט ומאוד מרוצה מימנו על אף שאני מכיר גם את הסטים של הגדולים...) ועוד רבים...
יש לציין שכל השמות שהוזכרו לעייל הסט מושקע בעיקר במקצבי הדאנס ופחות בסגנונות האחרים ולכן מי שאוהב לנגן גם מוזיקה בסגנון לייב / שקטים / כלים חיים (פסנתרים וגיטרות וכו') / מזרחי/ רוק וכו' מומלץ לשלב את הסט של עדי נתנאלי שחזק יותר בתחומים אלה (והדאנסים של עדי לא כל כך טובים ולכן אני מדגיש לשלב...)
יש לציין שעדי נתנאלי ויוחנן אורי עובדים ביחד ולכן מי שקונה משניהם סט משולב (מומלץ מאוד!) הם עושים לו בלאנס ומסדרים את הסט בצורה שהסטים ישתלבו אחד עם השני בצורה מושלמת...אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור...
הסטים של יוחנן אורי ומוטי רוזנפלד עולים באזור ה 8-9 אלף לסט מלא הסט של מנדלסון 3-4 אלף הסט של הומינר באזור ה 3 אלף...
-
רק ליתר ביאור:
מה שכתבו לקחת את הסט של עדי- זה יותר למי שמנגן בסגנון רגיל, מי שחי על הסגנון של הקטרון מספיק לו מה שיוחנן מוכר
רק מומלץ להשיג דגימה של פסנתר טובה יותר -
@אני-ואני אם אתה מנגן בעיקר אלקטרוני וריקודים אז עדיף לך לקנות את הסט של אורי ורוזנפלד ביחד (יתכן והם יסכימו למכור חלק מהסט בפחות מחיר)
(אתה צריך להודיע לכל אחד מהם שאתה קונה גם מהשני אחרת שהשני יתקין לך את הסט זה ימחק לך את של הראשון...)אם אתה אוהב לנגן בכל הסגנונות מומלץ לקנות סט משולב של יוחנן אורי ונתנאלי (תתקשר לאחד משניהם ותגיד לו שאתה רוצה לשלב ותשאל אותו איך הם עושים את זה בדיוק וכמה זה עולה...)
אם יש לך תקציב רק לסט אחד ממליץ על של אורי.
קח בחשבון שרוב הסטים תופסים יותר מג'יגה (ובוודאי אם אתה משלב שני סטים) ולכן אם יש לך סמפלר של ג'יגה אחת זה לא יספיק (אם אתה או מישהו אחר רוצה אני מוכר של 2 ג'יגה)
-
יש לעדי נתנאלי סט לימאה?
-
@קורג-PA-700-אלוף כתב במקצבים מה הכי מומלץ:
יש לעדי נתנאלי סט לימאה?
כן.
זה קליפ הדגמה לסט שלו לימאהה
https://www.youtube.com/watch?v=9Grq7BbbPL4&t=12s -
@MEME כתב במקצבים מה הכי מומלץ:
יוחנן אורי יוצא לדרך חדשה והוא הולך למכור סט חדש חוץ מדגמות שנראה לי שלרוב הם אותו דבר
הסט יעלה כ15 והוא פותח אתר שהיה אפשר לקנות גם מקצב מסוים שאתה בוחר משהוא מטורף שווה לחכותנכון דיברתי אתו בעצמו והוא אמר לי את זה...
אבל הבנתי שזה יעלה פחות מ 15 לפחות בשלב ההשקה.
זה הולך להיות משולב עם סטים של עוד כמה מתכנתים בשוק.
קצת קשה לי להבין איך ניתן לקנות רק מקצב בודד כי בשביל המקצב אתה צריך את הדגימות שעליו הוא בנוי בתוך האורגן ובשביל זה אתה צריך חבילת הרחבה שתותקן על האורגן וברגע שאתה מתקין חבילת הרחבה חדשה זה מוחק את הקודמת...
בעיקרון ניתן להתקין גם ללא חבילה אבל בצורה כזאת הסט לא נעול באורגן ומאוד קל לגנוב אותו... -
@שמואל-שטרן כל אחד אומר אחרת...
לי אמרו שיוחנן לוקח 10
מוטי לוקח 9 מינוס פלוס...