בעיה בקורג...
-
יש לי בעיה שהאורגן לא נותן לי להעתיק חלק ממקצב מסוים למקצב שעליו אני בונה, כלומר שא"א בכלל ללחוץ על האופצייה להעתקה, כיביתי את האורגן כמה פעמים ולא עזר, מי שמכיר את הבעיה, אשמח מאוד שיעזור לי, זה ממש דחוף!
-
@קורג-PA-700 ככל הנראה כי אתה מנסה להעתיק מוריאציה רגילה לפתיח/סיומת/מעבר וכדו’,
אם כן אתה צריך להעביר מCV ל CV,
קצת ארוך להסביר מה זה, אבל יש סימון לכל וריאציה כגון CV1 VAR1 זה וריאציה 1, CV1 INT1 זה פתיח 1, וככה הלאה.
העיקר להעביר רק בתוך CV1 ולא מאחרים. -
@קורג-PA-700 ככל הנראה כי אתה מנסה להעתיק מוריאציה רגילה לפתיח/סיומת/מעבר וכדו’,
קצת ארוך להסביר מה זה, אבל יש סימון לכל וריאציה כגון CV1 VAR1 זה וריאציה 1, CV1 INT1 זה פתיח 1, וככה הלאה.
העיקר להעביר רק בתוך CV1 ולא מאחרים.@חובבן את זה אני יודע… זה לא קורה לך שלפעמים אחרי כמה פעמים שאתה מעתיק האורגן לא נותן לך ללחוץ על ההעתקה שוב? (אני מעתיק כל פעם מאותו מקצב, בד"כ מהמקצב של הסיידצין…) וצריך לכבות את האורגן ולהדליק שוב?
כשכתבתי את השאלה, אז אפי’ אחרי שכיביתי לא עזר, אבל במוצ"ש זה הסתדר, אבל עדיין הבעיה שכתבתי פה קיימת וזה משגע! -
@חובבן את זה אני יודע… זה לא קורה לך שלפעמים אחרי כמה פעמים שאתה מעתיק האורגן לא נותן לך ללחוץ על ההעתקה שוב? (אני מעתיק כל פעם מאותו מקצב, בד"כ מהמקצב של הסיידצין…) וצריך לכבות את האורגן ולהדליק שוב?
כשכתבתי את השאלה, אז אפי’ אחרי שכיביתי לא עזר, אבל במוצ"ש זה הסתדר, אבל עדיין הבעיה שכתבתי פה קיימת וזה משגע!@קורג-PA-700 טוב
שכחתי שאתה לא חובבן…
בדרך כלל מה שעוזר זה פשוט להכנס, לבחור מקצב אחר,
ואז להחליף שוב למקצב הראשון.
תנסה ותעדכן. -
העיקר להעביר רק בתוך CV1 ולא מאחרים. -
אפשר הסבר קצרצר איך אני מעתיק ווריאציה של מקצב לווריאציה של מקצב אחר?
תודה ( בקורג PA 700)@ציפור-שיר בעריכת מקצבים בהגדרות יש STYLE EDIT ושם יש STYLE COPI ואתה בוחר את המקצב ואת הוריאציה שממנה אתה מעתיק ואת הוריאציה שאליה אתה מעתיק וכן את הערוץ המבוקש בתוך המקצב ולוחץ על ההעתקה.
-
@מאיר-צורף אצלי הוא נותן להעתיק מוריאציה למקצב