קיובייס 15!
-
עיבוד והפקה @איש-אחד ואומניווקאל. ואין לי מושג איך זה נעשה אבל הייתי חייב לשתף…
אומניווקאל שר קרליבך חסידי משודרג.mp3@Studio-Bit
פצצה!!!
כעיקרון חגי בסרטון כותב מלל שלם והוא מתפרס אוטומטית על כל התווים, אתה כתבת הבהרה על כל תו?
אני לא הצלחתי… תוכל להסביר איך הצלחת? אולי צילום מסך…
תודה! -
@Studio-Bit
פצצה!!!
כעיקרון חגי בסרטון כותב מלל שלם והוא מתפרס אוטומטית על כל התווים, אתה כתבת הבהרה על כל תו?
אני לא הצלחתי… תוכל להסביר איך הצלחת? אולי צילום מסך…
תודה!@אביב-חאלו @Studio-Bit העלה קובץ שאני עשיתי.
אכן, כפי שכתבתי לעיל, כתבתי על כל תו מה הוא צריך לעשות בו. הוא לא קולט כל הגיה כמו שצריך (אפילו בניקודים באנגלית שיש כמה אפשרויות לנקד כל דבר, הוא תמך רק בניקוד מסויים), ולכן זה היה קצת מורכב.
הנה צילו"מ עם דוגמא אחת:

-
@אביב-חאלו @Studio-Bit העלה קובץ שאני עשיתי.
אכן, כפי שכתבתי לעיל, כתבתי על כל תו מה הוא צריך לעשות בו. הוא לא קולט כל הגיה כמו שצריך (אפילו בניקודים באנגלית שיש כמה אפשרויות לנקד כל דבר, הוא תמך רק בניקוד מסויים), ולכן זה היה קצת מורכב.
הנה צילו"מ עם דוגמא אחת:

-
@אביב-חאלו זה עובד על ניקוד של לטיני ולא ניקוד רגיל של אנגלית… מקווה שלא סיבכתי כי אין לי מושג בזה…
-
@אביב-חאלו זה עובד על ניקוד של לטיני ולא ניקוד רגיל של אנגלית… מקווה שלא סיבכתי כי אין לי מושג בזה…
@Studio-Bit
יש לך דרך להגיע לאיזו רשימה מסודרת של ניקודים לטיניים, איך כותבים אותם באנגלית? -
@Studio-Bit כתב בקיובייס 15!:
זה לא לטיני, פשוט אנגלית אמריקאית, באנגלית אמריקאית האות E עושה לרוב חיריק, משום מה בישראל לא מלמדים את זה (ויש לי עוד המון דוגמאות…).
-
@Studio-Bit כתב בקיובייס 15!:
זה לא לטיני, פשוט אנגלית אמריקאית, באנגלית אמריקאית האות E עושה לרוב חיריק, משום מה בישראל לא מלמדים את זה (ויש לי עוד המון דוגמאות…).
@SHLNX כתב בקיובייס 15!:
לא מדויק האות E זה סגול אלא אם כן…
אבל זה הניקוד -
@Studio-Bit
יש לך דרך להגיע לאיזו רשימה מסודרת של ניקודים לטיניים, איך כותבים אותם באנגלית?@אביב-חאלו כתב בקיובייס 15!:
יש לך דרך להגיע לאיזו רשימה מסודרת של ניקודים לטיניים, איך כותבים אותם באנגלית?
כמו שכתבתי אין לי מושג בזה. ההודעה שלי ההועתקה מהפורום של סטיינברג כי גם kהם היה בעיה עם הניקוד.
הפלאגין הזה מבוסס על פלאגין אחר עם יותר קולות ושפות אולי זה יגיע בהמשך לקיובס אין לי מושג…
https://www.vocaloid.com/en/ -
@Studio-Bit @SHLNX דוגמה איך כתבתי לו “יש כשר ויש סימהדרין” (למי שמכיר (יש בכלל מישהו שלא מכיר את זה?
)):[y e sh] יש [k a][sh e r] כשר [v e][y e sh] ויש [s i m][m e][h a][d r i n] סימהדרין [k o][h a][v i t] כוכבית [sh i][sh i m] שישים [sh i][sh i m] שישים -
@Studio-Bit @SHLNX דוגמה איך כתבתי לו “יש כשר ויש סימהדרין” (למי שמכיר (יש בכלל מישהו שלא מכיר את זה?
)):[y e sh] יש [k a][sh e r] כשר [v e][y e sh] ויש [s i m][m e][h a][d r i n] סימהדרין [k o][h a][v i t] כוכבית [sh i][sh i m] שישים [sh i][sh i m] שישים -
@Studio-Bit בינתיים הדבר היחידי שקצת מעניין הוא Stem seperation וגם זה - אבלטון תביא בעדכון החינמי הבא…
לדעתי זה ממש זלזול בלקוחות שלהם. עוד בפרט שמחיר העדכון לא זול (99.99 יורו)@Hagai-Habani יש את זה כבר ב FL studio
-
@Hagai-Habani יש את זה כבר ב FL studio
@shmuel-0 נכון.
@Studio-Bit אחרי שראיתי כמה סקירות על מה שחדש, אני פחות עצבני/מאוכזב מהשדרוג. מה שכן, עדיין אני חושב שזה לא עדכון כל כך משמעותי. -
@Hagai-Habani סתם סקרנותאני לא באמת יכול לעשות משו בנידון אבל מעניין איזה פיצ’ר היה עושה אותך שמח?
-
@Hagai-Habani סתם סקרנותאני לא באמת יכול לעשות משו בנידון אבל מעניין איזה פיצ’ר היה עושה אותך שמח?
@Studio-Bit לא ממש יודע להגיד לך. אני אישית לא חושב שכרגע זה שדרוג ממש משמעותי.
דבר שאולי כן הייתי ממש רוצה, זה שיפור של כל ניהול הדגימות. הכוונה שלי שיוסיפו לדוג׳ פיצ׳ר כמו שיש באבלטון. שאם אני בוחר סמפל מסויים, אפשר לחפש סאונדים דומים בספרייה הקיימת ע״י AI. זה חוסך המון זמן בחיופש דגימות וזה ממש חשוב.
דבר נוסף, כל דבר שישפר את זרימת העבודה כשיגרום לי כיוצר ליצור יותר במהירות, זה שווה.
נ.ב. כריס סלים (לא יודע אם אתה ממש מכיר את הערוץ שלו) אמר בסוף סרטון ההדגמה שלו על קיובייס 15 שזה לא שדרוג כל כך משמעותי כמו שהיה ב14. זה יותר מזכיר עדכון של 0.5 כמו שהיה פעם (עד 10.5) עד שהם שינו את זה שתמיד יהיו מספרים מלאים…
לא שאני חושב ככה בגללו, אבל אני שמח שעוד משהו חושב כמוני… -
@Studio-Bit לא ממש יודע להגיד לך. אני אישית לא חושב שכרגע זה שדרוג ממש משמעותי.
דבר שאולי כן הייתי ממש רוצה, זה שיפור של כל ניהול הדגימות. הכוונה שלי שיוסיפו לדוג׳ פיצ׳ר כמו שיש באבלטון. שאם אני בוחר סמפל מסויים, אפשר לחפש סאונדים דומים בספרייה הקיימת ע״י AI. זה חוסך המון זמן בחיופש דגימות וזה ממש חשוב.
דבר נוסף, כל דבר שישפר את זרימת העבודה כשיגרום לי כיוצר ליצור יותר במהירות, זה שווה.
נ.ב. כריס סלים (לא יודע אם אתה ממש מכיר את הערוץ שלו) אמר בסוף סרטון ההדגמה שלו על קיובייס 15 שזה לא שדרוג כל כך משמעותי כמו שהיה ב14. זה יותר מזכיר עדכון של 0.5 כמו שהיה פעם (עד 10.5) עד שהם שינו את זה שתמיד יהיו מספרים מלאים…
לא שאני חושב ככה בגללו, אבל אני שמח שעוד משהו חושב כמוני…@Hagai-Habani כתב בקיובייס 15!:
עד שהם שינו את זה שתמיד יהיו מספרים מלאים…
לא שאני חושב ככה בגללו, אבל אני שמח שעוד משהו חושב כמוני…שים לב טוב:
12 היה שדרוג משמעותי עם הרשיון החדש
13 היה שדרוג זוועה
14 שדרוג משמעותי
15 שדרוג זוועה?
כן בהחלט זה גם תחושה שלי שסך הכל שינו מספרים אבל זה הכיוון
(אישית אני אוהב את השדרוגים הקטנים שזה מה שהופך את זרימת העבודה לטובה יותר כמו האופציה עכשיו שיש אפשרות להגדיל את התצוגה של הפלאגינים שזה בעיניי פיצ’ר סופר חשוב שרק בגלל זה שווה לשדרג… וכמובן שאני לא מדבר על מחיר שזה אמור להיות שדרוג חינמי) -
@Hagai-Habani כתב בקיובייס 15!:
עד שהם שינו את זה שתמיד יהיו מספרים מלאים…
לא שאני חושב ככה בגללו, אבל אני שמח שעוד משהו חושב כמוני…שים לב טוב:
12 היה שדרוג משמעותי עם הרשיון החדש
13 היה שדרוג זוועה
14 שדרוג משמעותי
15 שדרוג זוועה?
כן בהחלט זה גם תחושה שלי שסך הכל שינו מספרים אבל זה הכיוון
(אישית אני אוהב את השדרוגים הקטנים שזה מה שהופך את זרימת העבודה לטובה יותר כמו האופציה עכשיו שיש אפשרות להגדיל את התצוגה של הפלאגינים שזה בעיניי פיצ’ר סופר חשוב שרק בגלל זה שווה לשדרג… וכמובן שאני לא מדבר על מחיר שזה אמור להיות שדרוג חינמי)@Studio-Bit על זה אני מדבר!!!
שדרוגים שלא כל כך מביאים דברים חדשים, צריכים להיות חינמיים. -
@Studio-Bit על זה אני מדבר!!!
שדרוגים שלא כל כך מביאים דברים חדשים, צריכים להיות חינמיים.@Hagai-Habani כתב בקיובייס 15!:
שדרוגים שלא כל כך מביאים דברים חדשים, צריכים להיות חינמיים.
אבלטון ובפרט FL באמת טובים בזה
-
@SHLNX
אני אף פעם לא כלכך מבין את הלהיטות לגרסאות תוכנה חדישות
צריך להיות " תותח רציני " כדי לדעת להפיק תועלת מההבדלים בין התוכנות
אני לדוגמא לפרנסה —משתמש בתוכנה { לא בתחום המוזיקה } שמפגרת 10 שנים אחורה
ותכלס זה עושה אותה עבודה וחבל לי על הזמן
להשקיע ללמוד משהו מתקדם יותר ולשנות הרגלי עבודה
בלי הכללות — יש גם משהו פשוט וידידותי בתוכנות הישנות
ונראה לי שחלק מהעניין של גירסאות חדשות – שמישהו מתפרנס מזה
לפעמים כל המוסיף גורע – כמה כבר אפשר לחדש ??? -
@SHLNX
לפעמים כל המוסיף גורע – כמה כבר אפשר לחדש ??? -
@SHLNX
לפעמים כל המוסיף גורע – כמה כבר אפשר לחדש ???@אילן-פ כתב בקיובייס 15!:
צודק ב100 אחוז אין בכלל סיבה לשדרג את התוכנה יש מוזיקאים עם גירסאות ישנות מאד.
יש לי תאוריה לגבי זה שמתחבר גם עם הלהט להשיג כמה שיותר פלאגינים טובים - אנשים חושבים שאם יהיה להם את הקומפרסור או את האיקיו הספציפי הזה פתאום הכל יהיה להם חלק והם יצליחו… וזה מה שגורם לאנשים לחפש אחרי האושר…
אבל מהצד השני מי שלא משתדרג כל הזמן נשאר מאחורה.