חדשות ועידכונים על פלאגינים, טכניקות מיקס וכל מיני דברים מעניינים
-
היי חברים,
הרבה פעמים יש כל מיני דברים קטנים שבא לי לשתף, פתאום איזה פלאגין חדש שיצא ואהבתי, או איזו טכניקה חדשה שהתנסיתי בה וכדו’, מאמין שגם לכם יש כאלה, ולא תמיד יש זמן או כוח לפתוח נושא ייעודי (או שלפעמים זה סתם איזה משהו קטן),
אז כאן המקום לשתף ולהשתתף בנושאים מעין אלה, מקווה שיהיה מועיל לכולם! -
היי חברים,
הרבה פעמים יש כל מיני דברים קטנים שבא לי לשתף, פתאום איזה פלאגין חדש שיצא ואהבתי, או איזו טכניקה חדשה שהתנסיתי בה וכדו’, מאמין שגם לכם יש כאלה, ולא תמיד יש זמן או כוח לפתוח נושא ייעודי (או שלפעמים זה סתם איזה משהו קטן),
אז כאן המקום לשתף ולהשתתף בנושאים מעין אלה, מקווה שיהיה מועיל לכולם! -
אז כמיטב המסורת של ווייבס, גם השנה, פלאגין חדש שמחולק מתנה לבלאק פריידי - קומפרסור/אקספנדר אנלוגי מסדרת MAGMA,
נרשמים באתר מראש ומקבלים ביום השחרור - מומלץ!
בהצלחה!משתף לכם פה את הגירסה החדשה שך פיאנוטק 9, פלאגין פשוט מדהים וכנראה ה GO TO שלי לפסנתרים מהיום, כמו שהוזכר בפורום בעבר, הייתרון העיקרי שלו זה שהוא מבוסס סינתזה ולא סאמפלינג, מה שאומר שהוא כמעט ולא תופס מקום על המחשב, בנוסף, בגלל שהוא מנוע סינתזה ולא דגימה, יכולת העריכה וההתאמה של הסאונד שלו כמעט בלתי מוגבלת!
ממליץ מאוד למי שמתחבר לסגנון של הסאונד.
בהצלחה!
Modartt Pianoteq 9.0.2.exe -
משתף לכם פה את הגירסה החדשה שך פיאנוטק 9, פלאגין פשוט מדהים וכנראה ה GO TO שלי לפסנתרים מהיום, כמו שהוזכר בפורום בעבר, הייתרון העיקרי שלו זה שהוא מבוסס סינתזה ולא סאמפלינג, מה שאומר שהוא כמעט ולא תופס מקום על המחשב, בנוסף, בגלל שהוא מנוע סינתזה ולא דגימה, יכולת העריכה וההתאמה של הסאונד שלו כמעט בלתי מוגבלת!
ממליץ מאוד למי שמתחבר לסגנון של הסאונד.
בהצלחה!
Modartt Pianoteq 9.0.2.exe -
@SHLNX כתב בחדשות ועידכונים על פלאגינים, טכניקות מיקס וכל מיני דברים מעניינים:
Modartt Pianoteq 9.0.2.exe
הוא כותב דף לא קיים…
[תודה רבה]@natinati כתב בחדשות ועידכונים על פלאגינים, טכניקות מיקס וכל מיני דברים מעניינים:
@SHLNX כתב בחדשות ועידכונים על פלאגינים, טכניקות מיקס וכל מיני דברים מעניינים:
Modartt Pianoteq 9.0.2.exe
הוא כותב דף לא קיים…
[תודה רבה]תיקנתי
בהצלחה!