מחפש גיטרה אקוסטית מוגברת
-
@הקלידן2 בכיף אחשלי הגיטרה אין לה תיבת תהודה אז היא לא פועלת לבד נכון? למרות שראיתי שזה כן עובד לבד
-
@י.פ כתב במחפש גיטרה אקוסטית מוגברת:
@הקלידן2 בכיף אחשלי הגיטרה אין לה תיבת תהודה אז היא לא פועלת לבד נכון? למרות שראיתי שזה כן עובד לבד
יש לה תיבת תהודה זה החור המלבני בצד
-
@הקלידן2 וואלה לא ראיתי שזה חור אבל אני אגיד לך מה זה שזה קל מאד וזאפשר להשתמש באפקטים גם אם זה מנותק ממגבר נשמע טוב
@הקלידן2 וואלה לא ראיתי שזה חור אבל אני אגיד לך מה זה שזה קל מאד וזאפשר להשתמש באפקטים גם אם זה מנותק ממגבר נשמע טוב
דיברתי עם מישהו שיש לו את זה והוא מוכר לי ב1500 הוא אומר שזה תיבת תהודה הוא לא מחדש לי הרבה דברים הוא בקטע למכור וזהו
דרך אגב אפשר להתחבר להגברה עם בלטוס שזה חלום של כל אחד שיש לו גיטרה
-
דיברתי עם מישהו שיש לו את זה והוא מוכר לי ב1500 הוא אומר שזה תיבת תהודה הוא לא מחדש לי הרבה דברים הוא בקטע למכור וזהו
דרך אגב אפשר להתחבר להגברה עם בלטוס שזה חלום של כל אחד שיש לו גיטרה
@הקלידן2 אתה שואל או אומר? גם אם תתחבר עם בלוטוס יהיה דיליי גדול בין הנגינה לשמע אם היה אפשר לפתור את הבעיה הזאת היו עושים את זה באירועים במקום מילוני כבלים פחות אבל יש אפשר לקנות מערכת אלחוטית לגיטרה שזה משדר אות ממשדר אחד לשני וזה מקטין מאד את הדיליי כמעט בלתי מורגש…
-
@הקלידן2 אתה שואל או אומר? גם אם תתחבר עם בלוטוס יהיה דיליי גדול בין הנגינה לשמע אם היה אפשר לפתור את הבעיה הזאת היו עושים את זה באירועים במקום מילוני כבלים פחות אבל יש אפשר לקנות מערכת אלחוטית לגיטרה שזה משדר אות ממשדר אחד לשני וזה מקטין מאד את הדיליי כמעט בלתי מורגש…
איך אתה כל כך בטוח שיהיה דיילי?
דחוף! איך משיגים מוניטין?
-
איך אתה כל כך בטוח שיהיה דיילי?
דחוף! איך משיגים מוניטין?
-
ותאמין לי אני לא הייתי הולך על זה למרות האפקטים הנחמדים זה נשמע לי גימיק הקטע עם המסך וזה שצריך להטעין רק אומר אם אתה מחפש איכות צליל טובה לך על גיטרה טיפשה ולא על גימיקים שוב אני לא אומר שזה גימיק יכול להיות שזה פונקציות מטורפות אבל כזה דבר צריך לבדוק לפני שקונים שלא יסנוורו אותך עם אפקטים
-
יש את הגיטרות של אלברז תמורה מטורפת ביחס למחיר יש לי אחת כזאת לדעתי שווה לבדוק גם הזולות מצוינות ממש
https://www.wildguitars.co.il/product/alvarez-rd26cesb/ זה קישור לגיטרה שממש אהבתי…