עיבוד חדש שאני עובד עליו
-
אז אחרי הרבה זמן שלא שיתפתי כאן שום דבר אני מעלה לפה פלייבק חדש שאני עובד עליו בימים אלו.
חשוב לי מאוד לשמוע חוו"ד וכן טיפים לשיפור המיקס מהמקצוענים (זה עבר מיקס כמיטב יכולתי והבנתי).
תודה רבה.
@Studio-Bit @Hagai-Habani @SHLNX @יוחנן-בלייך @לוי-ל -
@Yossile קודם כל זה נשמע אחלה
ההערות שלי:
קודם כל חסר פה בס, בין אם אקוסטי ובין אלקטרוני חובה להוסיף פה(אני במקומך הייתי משתמש פה בבס אקוסטי שינגן תפקידים קצרים יותר ופלאקים ובס ריס שינגן תוים ארוכים, ולעשות כמעין סידצ’ן בין שני הבסים שלא יפריעו אחד לשני או עדיף TRACKSPACER אם יש לך)
הערה שניה:
יש צורך בהחלפת התופים לדעתי , וגם לתת פאנ’ץ כללי לתופים, זה לא מספיק נוכח
צריך להתחיל בדגימות שנשמעות טוב יותר ואח"כ לחזק אותם על ידי פלאגינים
הדרך הקלה ביותר לעשות את זה כמובן היא על ידי הפלאגין KNOCKההערה השלישית: זה מעט ריק בהתחלה, אם אתה נמשך לכיוון האלקטרוני יותר אתה יכול להוסיף פה נניח ארפ עם סידצ’ן, או אם זה בכיוון האקוסטי יותר אז גיטרות חשמליות עדינות(לא דיסטורשן)
ואם אין לך את הפלאגינים TRACKSPACER או KNOCK, הנה הם:
Plugins That Knock KNOCK v1.0.1 Windows.rar
Wavesfactory Trackspacer 2.5.10 WIN-R2R.rar
הסיסמא לשניהם היא: www.4download.net
תפעל לפי הוראות ההתקנה שיש בשני הקבצים כל אחד לפי עניינו
-
אז אחרי הרבה זמן שלא שיתפתי כאן שום דבר אני מעלה לפה פלייבק חדש שאני עובד עליו בימים אלו.
חשוב לי מאוד לשמוע חוו"ד וכן טיפים לשיפור המיקס מהמקצוענים (זה עבר מיקס כמיטב יכולתי והבנתי).
תודה רבה.
@Studio-Bit @Hagai-Habani @SHLNX @יוחנן-בלייך @לוי-ל@Yossile לוי אמר המון דברים נכונים, אבל בנוסף לזה - אמרת שזה פלייבק, אבל זה עושה עוול לשפוט מיקס מבלי לשמוע את הזמר. מאחר והזמר הוא המלך של השיר, אני אקבל המון החלטות בתהליך המיקס על סמך מה ישרת את הזמר. כמובן שלא רק זה, אבל זה משמעותי.
אבל הנה מה שלי יש להוסיף:
- יש פה עניין של העיבוד עצמו - למלא אותו בקצת יותר אינפורמציה שתעניין באוזן;
- הרבה מהסאונדים מרגישים קטנים, הייתי מוסיף להן שכבות שיתנו כוח; התופים ממש חלש, תנסה לחפש ספריות או פלאגינים שהסאונד בהם נשמע לך קרוב למה ששומעים בשירים שמשתחררים היום.
אדגיש שזו רק דעתי, ויתכן מאד שיש לך פה כוונה ספציפית באיך שסידרת את הדברים, רק מאחר ששאלת אני מניח שאתה רוצה לשפר את זה

-
תודה רבה.
@Studio-Bit @Hagai-Habani @SHLNX @יוחנן-בלייך @לוי-ל@Yossile מצטרף לכל מה שאמרו כאן
-
תודה לכולם. רק אציין שזה אמור להיות פלייבק ברמת הסקיצה ולא פלייבק שאמור לשרת זמר ולכן אני רוצה לדעת איך הפלייבק נשמע כפלייבק ולא כחלק משיר מלא.
@Yossile כל מה שאמרו כאן זה תקף גם כשאין זמר