המלחינים 4
-
תחשבו, אם נפתלי קמפה היה מביא שיר ל’מלחינים’ זה ודאי לא היה עובר.
היו אומרים, עוד קומזיצר שמלחין…
ואם הוא היה חושב על מה להיט, הוא לא היה מוציא דיסקים.
אבל ברוך ה’ אנשים אוהבים שירים איכותיים גם אם הם לא טרנדיים, ולכן נפתלי קמפה נוכח במוזיקה.
לדעתי זה ההוכחה והבשורה שעדיין מוזיקה טובה עובדת.
[לעניות דעתי מה שהלל פלאי טוען ויש לא מעט שטוענים ככה, שסגנון השירים שלו לא מתאימים להיום, זו טעות.] -
חברה מה דעתכם על הקונספט הזה של המלחינים?
לדעתי לחנים זה דבר הזוי לשפוט כי כל אחד יש לו טעם שונה. כל מוזיקאי מתחיל יודע שהתוכנית הזאת לא הגיונית…
מה דעתכם? אפשר לשפוט לחן???@Studio-Bit אי אפשר לשפוט לחן אבל ברגע שאתה שומע לחן אחד אתה מבין כבר את הכיוון של הלחנים של אותו בן אדם ולכן אני חושב שאפשר לשפוט את הכיוון של המלחין ולכן קוראים לתוכנית המלחינים ולא הלחנים כך לדוגמא את אלחנן אלחדד רוב השירים שלו אותו סגנון
-
@Studio-Bit אי אפשר לשפוט לחן אבל ברגע שאתה שומע לחן אחד אתה מבין כבר את הכיוון של הלחנים של אותו בן אדם ולכן אני חושב שאפשר לשפוט את הכיוון של המלחין ולכן קוראים לתוכנית המלחינים ולא הלחנים כך לדוגמא את אלחנן אלחדד רוב השירים שלו אותו סגנון
@מייבין-במוזיקה ולכן גם צריך בתכנית להביא גם לחנים אחרים בכל פרק
-
בנסיבות משמחות לא היה לי זמן להיות על הפורום (עוד מעט אני מתחתן ב"ה)
בכל אופן דעתי (נראה לי שכבר כתבתי אותה פה פעם) על כלל תכניות הריאליטי החרדיות היא שכיון שהמניע לכל התחרות הוא לא אמנות אלא להעלות את הרייטינג של הרדיו - לכן יש את כל הבעיות שהוזכרו כאן ובאשכולות (שכבר נסגרו) הקול החדש, הקלידנים (שיפוט לא ענייני ולא מקצועי וכו’) -
בכל אופן דעתי (נראה לי שכבר כתבתי אותה פה פעם) על כלל תכניות הריאליטי החרדיות היא שכיון שהמניע לכל התחרות הוא לא אמנות אלא להעלות את הרייטינג של הרדיו - לכן יש את כל הבעיות שהוזכרו כאן ובאשכולות (שכבר נסגרו) הקול החדש, הקלידנים (שיפוט לא ענייני ולא מקצועי וכו’) -
@massias כתב בהמלחינים 4:
@יצחק-1 מתי החתונה?
בקרוב
אני לא יודע אם זה תואם את חוקי הפורום שנתכתב על זה כאן
-
ואם הוא היה חושב על מה להיט, הוא לא היה מוציא דיסקים.
אבל ברוך ה’ אנשים אוהבים שירים איכותיים גם אם הם לא טרנדיים, ולכן נפתלי קמפה נוכח במוזיקה.
לדעתי זה ההוכחה והבשורה שעדיין מוזיקה טובה עובדת.
[לעניות דעתי מה שהלל פלאי טוען ויש לא מעט שטוענים ככה, שסגנון השירים שלו לא מתאימים להיום, זו טעות.]@מוזיקה-ללב כתב בהמלחינים 4:
לדעתי זה ההוכחה והבשורה שעדיין מוזיקה טובה עובדת.צודק ברעיון אבל קמפה לא ממש דוגמה כי יש מתמודד --יונתן --שממש מזכיר אותו
גם בסגנון וגם מראה ובנתיים עפים עליו
אולי סוכות חביב הקהל הוא דוגמה טובה --היו אומרים שיש לו שירי גן ילדים -
@מוזיקה-ללב כתב בהמלחינים 4:
לדעתי זה ההוכחה והבשורה שעדיין מוזיקה טובה עובדת.צודק ברעיון אבל קמפה לא ממש דוגמה כי יש מתמודד --יונתן --שממש מזכיר אותו
גם בסגנון וגם מראה ובנתיים עפים עליו
אולי סוכות חביב הקהל הוא דוגמה טובה --היו אומרים שיש לו שירי גן ילדים