מה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי
-
באמת הזיה
באמת אבל תותח הדור בנושא הזה(כנראה בעולם…) -
-
התחלתי בעונה שנייה של “בדיקת ינשוף”, פינת ביקורת המוזיקה שלי

והפעם: יוחנן אורי ופיני אינהורן - ביט יהודי
בדיקת ינשוף יוחנן אורי.mp4נ.ב. עונה ראשונה נמצאת בערוץ היוטיוב שלי
@יוחנן-בלייך כתב ב[מה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת
מטורף --ולא אתן פרשנות את זה כבר שמענו מיוחנן
מהקליפ קצת קבלתי סחרחורת וכל הזמן פחדתי והייתי במתח
שלא יקרה להם משהו בסגנון "שעיר המשתלחחחח
-
@יוחנן-בלייך כתב במה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי:
@שייע-מושקוביץ
קודם כל יוחנן אמר שהרבה מזה זמין באמת כמקצבים שהוא מוכר, אבל להבנתי זה לא הכל. בכל מקרה זה דורש כישרון מיוחד להתאים דברים כאלו לאורגן, אני אישית קיבלתי פניות בנושא וויתרתי…אמרתי את זה כמעלה…
היכולות שלו במחשב הם פי1000!@שייע-מושקוביץ כתב במה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי:
@יוחנן-בלייך כתב במה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי:
היכולות שלו במחשב הם פי1000!
מנין לך?! היידישע ביט שנעשה במחשב לא טוב בפער רחוק מהמחרוזת עם פיני שלהבנתי הכל שם מהאורגן…
-
@יוחנן-בלייך כתב ב[מה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת
מטורף --ולא אתן פרשנות את זה כבר שמענו מיוחנן
מהקליפ קצת קבלתי סחרחורת וכל הזמן פחדתי והייתי במתח
שלא יקרה להם משהו בסגנון "שעיר המשתלחחחח
@אילן-פ מבחינת הקליפ… נו נו…
אם מישהו שם לב, היה שם כמה מעברי צבע שקשורים לשעת הצילום שזה היה ממש בולט ולא לעניין, צילמו את הקלוז-אפ אחרי הלונג ולכן פיני מזיע שם כל הזמן, יוחנן לא מצטלם שם טוב וזה פשוט נראה שהוא לא יודע בדיוק מה עשות שם…
יש שם קאטים שפשוט לא עוברים מסך בשום צורה…
בקיצור… אבל זה הרמה של הקליפים אצלינו, ככה זה כשיש במאי שלא למד בחייו בימוי, ותסריטאי שלא למד תסריט זה מה שיוצא
חבל. -
@מייבין-באקורדים לא מסכים איתך, אומנם יוחנן ופיני לא מצטלמים שם נפלא אבל הנוף מטריף, הרבה זמן לא ראיתי קליפ כ"כ טוב מבחינת מיקום
-
@מייבין-באקורדים יוחנן אורי הצטרף לפורום!!!
@יוחנן-אורי-ca0dc883
(אני יודע שזה הוא כי המערכת יצרה לו קטגוריה בקטגורית הבלוגים)צריך לדבר על מרטין גריקס פעם הבאה
-
התחלתי בעונה שנייה של “בדיקת ינשוף”, פינת ביקורת המוזיקה שלי

בדיקת ינשוף יוחנן אורי.mp4נ.ב. עונה ראשונה נמצאת בערוץ היוטיוב שלי
@יוחנן-בלייך וואוו ממש יפה ההסברים תודה רבה הייתי שמח שתעשה על המחרוזת של מנדי וייס ושמחה אברמציק
-
@מייבין-באקורדים לא מסכים איתך, אומנם יוחנן ופיני לא מצטלמים שם נפלא אבל הנוף מטריף, הרבה זמן לא ראיתי קליפ כ"כ טוב מבחינת מיקום
@לוי-ל כתב במה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי:
המיקום באמת מטורף אבל האיכות של הקליפ פחות
-
@לוי-ל בחירת לוקיישן-מהממת
חוץ מזה, הכל גרוע ולא מיקצועי. -
@שייע-מושקוביץ
קודם כל יוחנן אמר שהרבה מזה זמין באמת כמקצבים שהוא מוכר, אבל להבנתי זה לא הכל. בכל מקרה זה דורש כישרון מיוחד להתאים דברים כאלו לאורגן, אני אישית קיבלתי פניות בנושא וויתרתי…אמרתי את זה כמעלה…
היכולות שלו במחשב הם פי1000!@שייע-מושקוביץ זה בנוי 100% במחשב
-
@שייע-מושקוביץ זה בנוי 100% במחשב
@אלעזר-זילבר כתב במה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי:
זה בנוי 100% במחשב
אכן
זה הועתק לאחר מכן לאורגן במדויק אבל זה במקור במחשבברוכים השבים! הרבה זמן לא היית פה!
-
@אלעזר-זילבר כתב במה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי:
זה בנוי 100% במחשב
אכן
זה הועתק לאחר מכן לאורגן במדויק אבל זה במקור במחשבברוכים השבים! הרבה זמן לא היית פה!
-
@אלעזר-זילבר אני לא מתעסק באורגנים
אבל מההסבר של יוחנן הוא ככל הנראה דוגם ומנגן אחד לאחד, גם לי לא ברור במדויק איך -
@אלעזר-זילבר אני מכיר על קורג, זה ממש פשוט, לא יודע מה לגבי יאמהה
בקורג הייבוא של מידי לתןך מקצב היא ממש פשוטה.
ביאמהה אין אופציה כזאת מובנית?