פנדר סטודיו פרו 8 להורדה!
-
@שירה-ישראלי כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
@Studio-Bit כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
@שירה-ישראלי כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
לא הבנתי, צריך אינטרנט בשביל הפריצה?
כי הקובץ להורדה כן פתוח בנטפרי
תודה!שים לב בתגובות באתר עצמו צריך להריץ פריצה לסטודיו וון 7 ואז לפרוץ את ה8 בקיצור כדאי כבר לקנות מקורי לא הרבה כסף בכלל…
אפשר להסביר בצורה ברורה יותר, הפרוץ שבקישור עובד או לא?
והאם צריך אינטרנט בשביל הפריצה?אין דבר כזה פריצה שצריכה אינטרנט (אולי להוריד את התוכן, אבל הפריצה עצמה היא באופליין תמיד)
@SHLNX
נשמח אם תוכל להסביר איך להתקין את התוכנה -
תודה רבה!!!
-
@Studio-Bit @SHLNX @שירה-ישראלי אני אישית הצלחתי להתקין ללא בעיות מיוחדות
אין צורך באינטרנט -
אין צורך באינטרנט -
@דוד-משה כוונתי שעוד לפני שהעלה כבר הצלחתי להתקין
מוזר משום מה שהסתבכו בזה, התקנה די מובנת, פשוט להתקין את הקובץ ואחר כך את הפריצה בדיוק כמו בגרסה הקודמת -
אין צורך באינטרנט@לוי-ל כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
אני אישית הצלחתי להתקין ללא בעיות מיוחדות
אין צורך באינטרנטיכול להיותך שגירסה 7 כבר היתה מותקנת אצלך במחשב? כי הפריצה עובדת אם קודם מתקינים את הגירסה הקודמת במחשב -
-
@Studio-Bit היא הייתה מותקנת אצלי בעבר והסרתי אותה
-
@לוי-ל כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
גם אני אותו דבר
-
גם אני אותו דבר
-
עובד מעולה!
-
תכלס אחרי כל הדיבורים אני כנראה עדיין אשאר על קיובס זה היה נסיון נחמד שאולי הפעם זה יעבוד לי…
-
תכלס אחרי כל הדיבורים אני כנראה עדיין אשאר על קיובס זה היה נסיון נחמד שאולי הפעם זה יעבוד לי…
מה שנכון נכון…
אני אישית הייתי עובר אליה, אם זו הייתה חברה יותר יציבה,
פעם קודמת הם שינו את מדיניות התמחור, עכשיו את התוכנה עצמה…
אתה כבר לא יכול לדעת מה יהיה מחר…
(אני חושב שהמפתחים של התוכנה הם חברה מעולים והם הבינו טוב מאוד את השוק והדביקו קצב די מהר, אבל הרכישה של פנדר עשתה רק נזק) -
מה שנכון נכון…
אני אישית הייתי עובר אליה, אם זו הייתה חברה יותר יציבה,
פעם קודמת הם שינו את מדיניות התמחור, עכשיו את התוכנה עצמה…
אתה כבר לא יכול לדעת מה יהיה מחר…
(אני חושב שהמפתחים של התוכנה הם חברה מעולים והם הבינו טוב מאוד את השוק והדביקו קצב די מהר, אבל הרכישה של פנדר עשתה רק נזק)@SHLNX כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
הרכישה של פנדר עשתה רק נזק
מה שאתה אולי לא יודע, זה שפנדר רכשה את פרהסונוס כבר ב2021, כלומר כבר 5 שנים שהם אחראים לתקצב את כל השדרוגים שאנחנו מכירים בגירסה 7, 6, 5 אולי? לא יודע.
החלק המיתוגי, לדעתי אסון.
מדיניות התמחור לצערי היא מגיפה, לא רק בתחום האודיו. חברות הבינו שיותר קל להן להרוויח מהוראת קבע (כי אנשים שוכחים שהיא קיימת) מאשר מרכישות חד פעמיות. ועדיין אם תרכוש פעם אחת ב99 דולר, תקבל אחלה מוצר + שנה של עדכונים.
-
@יוחנן-בלייך ברוב חברות האודיו המובילות זה לא קורה
באבלטון זה לא קורה, בFL לא, בפנדר סטודיו כמדומני שגם כן לא, בקיובייס לא -
@SHLNX כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
מה שאתה אולי לא יודע, זה שפנדר רכשה את פרהסונוס כבר ב2021, כלומר כבר 5 שנים שהם אחראים לתקצב את כל השדרוגים שאנחנו מכירים בגירסה 7, 6, 5 אולי? לא יודע.
החלק המיתוגי, לדעתי אסון.
מדיניות התמחור לצערי היא מגיפה, לא רק בתחום האודיו. חברות הבינו שיותר קל להן להרוויח מהוראת קבע (כי אנשים שוכחים שהיא קיימת) מאשר מרכישות חד פעמיות. ועדיין אם תרכוש פעם אחת ב99 דולר, תקבל אחלה מוצר + שנה של עדכונים.
@יוחנן-בלייך כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
@SHLNX כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
אני יודע את זה, אבל כבר מאז המנכ"ל דיבר על השינוי שהם הולכים לעשות וכבר אז זה היה הכיוון, פשוט לוקח זמן לבצע שינויים גדולים…
אני לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני זוכר שהיה נשמע שהוא חושב רק על גיטריסטים והעולם הזה, ושוכח שזו תוכנת DAW…אגב גירסה 5 יצאה לפני הרכישה.
-
@יוחנן-בלייך ברוב חברות האודיו המובילות זה לא קורה
באבלטון זה לא קורה, בFL לא, בפנדר סטודיו כמדומני שגם כן לא, בקיובייס לא@לוי-ל כתב בפנדר סטודיו פרו 8 להורדה!:
ברוב חברות האודיו המובילות זה לא קורה
אני לא מדבר דווקא על תוכנות DAW. יש כמה וכמה חברות של פלאגינים (בראשן Waves) שהכעיסו את משתמשיהן עם הדבר הזה.
-
אני לא מדבר דווקא על תוכנות DAW. יש כמה וכמה חברות של פלאגינים (בראשן Waves) שהכעיסו את משתמשיהן עם הדבר הזה.
אני זוכר איזה בלאגן היה כשווייבס הכריזו על זה…
תוך יומיים הם ביטלו את זה ונראה לי גם חילקו פלאגין חינם… -
אני זוכר איזה בלאגן היה כשווייבס הכריזו על זה…
תוך יומיים הם ביטלו את זה ונראה לי גם חילקו פלאגין חינם…