PreSonus Studio One 7.0.2 להורדה
-
@חכם_בלילה סגור את התוכנה.
בחבילה של הריצה הגיע איתה קובץ בשם PreSonus Sphere Manager, שמוביל אותך לתיקייה ובה כמה קבצי שורת הפקודה.
הפעל כמנהל את הקובץ Subscription - Renew.
תעדכן אם עזר. -
@איש-אחד כתב בPreSonus Studio One 7.0.2 להורדה:
שמוביל אותך לתיקייה ובה כמה קבצי שורת הפקודה.
מחילה אבל לא הבנתי
את הקובץ הזה מצאתי PreSonus Sphere Managerאבל איך הוא בדיוק מוביל אותי לתייקיה
עריכה: הבנתי על מה אתה מדבר, אבל אני לא מבין איך אני מגיע לקבצים האלה…
עריכה #2 עשיתי את מה שהוא אמר אבל עדיין זה מראה לי את זה:
-
@חכם_בלילה טוב, בדקתי. גם לי היתה את אותה הבעיה.
כנראה פג תוקף הפריצה ההיא.
בכל אופן, להלן אסביר לך, וזה יהיה קצת ארוך, עקוב שלב שלב ובסיום התוכנה תחזור לפעולה בע"ה.למעלה העליתי קובץ נוסף (בתוך הפוסט של @המוזיקאי) בו נמצאת פריצה נוספת.
הורד אותה.
בפנים נמצא קובץ בסיומת DLL אותו יש להעתיק כמנהל לתיקיית ההתקנה של התוכנה (לחץ קליק ימני על קיצור הדרך לתוכנה, ושם ‘פתח מיקום קובץ’. תיפתח לך תיקייה, העתק את הקובץ אליה). אשר להחליף את הקובץ הקיים ביעד.
לאחמ"כ פתח את התוכנה. אם עדיין מופיעה לך ההודעה הנ"ל, לחץ activate offline והעתק את המספר שנמצא שם.
חזור לקובץ שהעליתי ולחץ על קובץ הפריצה שנמצא בו, העתק לשורה הראשונה את שם המשתמש שלך, לשורה השניה את שם המכשיר כפי שהוא מופיע ב’אודות’ של וינדוס, ולשורה השלישית את המספר שלקחת מהתוכנה. בסיום, לחץ על generator.
הוא יבקש ממך לבחור תיקייה, בה הוא ישים את קבצי הרשיון של התוכנה. כשהוא מסיים, אתה יכול לסגור אותו.
חזור לתוכנה, לחץ select a file, ובחר מהתיקיה שבה שמת את קבצי הרשיון בקובץ studioapp7.pro.license.
זהו…
בהנאה ובהצלחה!!! -
@חכם_בלילה (לי התהליך המפורט לעיל לקח לביצוע בסביבות ה-3 דקות…)
-
@חכם_בלילה התמונה עדיין חסומה בנטפרי ואני לא רואה מה כתוב שם.
מה התקלה? -
@חכם_בלילה אה, זה הכל…
לחץ על ההורדה בצד שמאל למעלה והגדר לו ‘שמור את הקובץ המסוכן’. (איזה פחד…)
-
@חכם_בלילה זה בסדר גמור, אל תירא ישראל…
כבה אנטי וירוס. -
@חכם_בלילה אין שום בעיה.
אני מראש פתחתי אצלם חשבון (בגירסה קודמת, כשהיתה גם אפשרות לגירסה נסיונית). -
@חכם_בלילה בשורה הראשונה את שם המשתמש שלך במחשב (לא בתוכנה), בשורה השניה את שם המכשיר כפי שהוא מופיע באודות של וינדוס, ובשורה השלישית את המספר שלקחת מהתוכנה.
עריכה: איזה מסך עלה לך שם, עם שתי שורות למילוי?
אם כן, שם צריך למלאות בשורה הראשונה את שם המשתמש שלך בתוכנה, ובשורה השניה את הסיסמה שלך אצלם. -
-
@חכם_בלילה ערכתי את הפוסט הקודם, שים לב.
-
@חכם_בלילה כן, זה עשוי לכל ההרחבות והמוצרים שלהם בכל הגירסאות שהיו מאז ימות אדם הראשון…
אתה צריך את הקובץ הספציפי שכתבתי לעיל: studioapp7.pro.license