יש לי ציפיות... ותקלות | בדיקת ינשוף: פיני אינהורן - עולמות (ביקורת אלבום)
-
שקלתי לצלם מחדש, שקלתי למחוק וזהו, אבל החלטתי להעלות ככה. תגידו לי אם היה שווה
לפחות את הסאונד אני מתחיל לפתור… -
@יוחנן-בלייך ממש התפלאתי שלא אמרת בשיר נחמה שזה מזכיר את FADED של אלן ווקר, סטטיסטית הוכח על ידי מומחים(אני המומחים
) שהאקורדים האלה תמיד עובדים ורוב השירים עם רצף האקורדים האלה הופכים ללהיטים/פשוט תמיד מרגשים ונוגעים -
מישהו שלח לבדיקה??
-
@יוחנן-בלייך ממש התפלאתי שלא אמרת בשיר נחמה שזה מזכיר את FADED של אלן ווקר, סטטיסטית הוכח על ידי מומחים(אני המומחים
) שהאקורדים האלה תמיד עובדים ורוב השירים עם רצף האקורדים האלה הופכים ללהיטים/פשוט תמיד מרגשים ונוגעים -
יש המון שירים בכל מהלך אקורדים. ובשונה מהרבה אנשים אחרים, השיר Faded הוא לא ממש כוס התה שלי… בכל מקרה, שינוי בסאונד / תחושה / מלודיה / מהירות כבר מספיק כדי שלא איזכר בשירים באותו מהלך אקורדים.
פוסט זה נמחק! -
) שהאקורדים האלה תמיד עובדים ורוב השירים עם רצף האקורדים האלה הופכים ללהיטים/פשוט תמיד מרגשים ונוגעים@לוי-ל כתב ביש לי ציפיות... ותקלות | בדיקת ינשוף: פיני אינהורן - עולמות (ביקורת אלבום):
) שהאקורדים האלה תמיד עובדים ורוב השירים עם רצף האקורדים האלה הופכים ללהיטים/פשוט תמיד מרגשים ונוגעיםאגב זה זהה בדיוק בהרמוניות לשיר הוריקן שהיה להיט בתקופה
שנחמה יצא,
אולי איצי וולדנר ופיני ניסו לחקות את ההצלחה של הוריקן…