ליעל את האתר
-
@יהודה-גוטסמן-Y.G מידיעה ברורה לפחות רבע מהנושאים על קלידים הם ספאם ושטויות גמורות ווויכוחים על יוחנן וקורג וימאהה…
-
@המוזיקאי
ממליץ לעשות סעיף 22 בפורום:
כל חבר שמעלה פוסט בפורום, עליו לחפש היטב אם העלו את הנושא בעבר.
אם הוא רואה שדנו כבר בנושא, אין להעלות פוסט חוזר בנדון.
אם יש לו מה לשאול או להגיב בנדון, עליו להגיב באותו פוסט שכבר נפתח בנושא זה בעבר.אם יהיה כזה סעיף זה יחסוך מכולנו המון ספאם ופוסטים מיותרים.
-
@מוזיקה-ללב מסכים במאה אחוז!
-
-
שיהיה פה דיונים על קלידים לייב ולא רק על טראקים והפקות מחשב
על מהלכים באקורדים, פסנתרים ואיך מבצעים את כל צורות הנגינה בכלי נשיפה או בגיטרות (חשמלי, קלאסי) באורגן
90% מהנושאים שאני רואה בפורום הם על טראקים ודאנסים וכל מיני כאלה
לא ראיתי פה דיונים על פריילך, על הורה ועוד -
@המנגן-1 קודם כל, אתה מוזמן לפתוח בעצמך כאלה,90 אחוז מהדיונים בפורום הם על טראקים כי יש פה ציבור גדול מאוד של מעבדי מוזיקה אלקטרונית ובוני מקצב שזה דבר שמעניין אותם
אם אתה כ"כ עצוב שאין נושאים כאלה, אתה מוזמן לפתוח בעצמך, בכבוד רב!@לוי-ל כתב בליעל את האתר:
@המנגן-1 קודם כל, אתה מוזמן לפתוח בעצמך כאלה,90 אחוז מהדיונים בפורום הם על טראקים כי יש פה ציבור גדול מאוד של מעבדי מוזיקה אלקטרונית ובוני מקצב שזה דבר שמעניין אותם
אם אתה כ"כ עצוב שאין נושאים כאלה, אתה מוזמן לפתוח בעצמך, בכבוד רב!נכון, אבל אני חושב שבגלל שכולם מתעסקים במוזיקה אלקטרונית, לא יכנסו למוזיקת לייב
-
@לוי-ל כתב בליעל את האתר:
אם אתה כ"כ עצוב שאין נושאים כאלה, אתה מוזמן לפתוח בעצמך, בכבוד רב!נכון, אבל אני חושב שבגלל שכולם מתעסקים במוזיקה אלקטרונית, לא יכנסו למוזיקת לייב
@המנגן-1
היו נושאים כאלו בעבר…
ולדעתי הם פשוט מיצו את עצמם…
הרי בינינו, מה יש יותר בסט מקצבים? רוק , פריילאך, או EDM?
התשובה ברורה… הEDM מתחדש כל הזמן ולכן יש יותר עניין וצורך להתעסק סביבו ובו.
אבל רוק? פריילאך? מה השתנה במקצבים האלה בשנים האחרונות? לא נוספו טכניקות חדשות או סוגים חדשים של צלילים לז’אנר הזה, אז מי שבונה -בונה וזהו, אולי הוא יחדש וישפצר אותם אבל אין כל כך עניין לדון בזה ולפתוח מלא נושאים.
(על החתום, אחד שאוהב מוזיקה אקוסטית יותר מאלקטרונית-ועוסק בשתיהן, וכן, הסט שלי מלא בשתייהן…)