מי שיכול לומר של מי המקצבים האלה תודה
-
זה נשמע בסדר לגמרי. אחלה סאונדים
-
זה נשמע בסדר לגמרי. אחלה סאונדים
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס אחלה סאונדים, אבל בלאנס מזעזע, מה בדיוק נשמע בסדר
-
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס זה נשמע כמו מקצבים ישנים של יוחנן אבל ממש ישנים אבל אני ממש לא בטוח, אגב לגבי הבאלאנס נראה לי זה בעיה בהקלטה עצמה ולא במקצב כנראה בעיית ווליום
-
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס אחלה סאונדים, אבל בלאנס מזעזע, מה בדיוק נשמע בסדר
@יואל-גלס נכון זו בעיה בווליום לא במקצב.
אמרתי על המקצב, אני פשוט מחפש את המקור קיבלתי אורגנית עם המקצבים האלו עכשיו ואני מנסה להבין של מי הם -
@יואל-גלס נכון זו בעיה בווליום לא במקצב.
אמרתי על המקצב, אני פשוט מחפש את המקור קיבלתי אורגנית עם המקצבים האלו עכשיו ואני מנסה להבין של מי הם@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס @יהודה-גוטסמן-Y.G כפרה עליכם, יש לי אוזניים, ואני אומר לכם שחוץ מהבעיה בווליום (Gain) יש בעיה בבלאנס, ושוב, אני מכיר את התופעה הזו של מערבבי סטים וערוצים, זה בדרך כלל כאלה שלא באמת מבינים בבניה ובסאונד ומחפשים דרך קלה ליצור ולכן זה נשמע איך שזה נשמע.
אגב שמעתי עוד פעם ויש לי תחושה שזה עירבובים של המקצבים של מוטי רוזנפלד (ולא הם מש לא ישנים של יוחנן). -
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס @יהודה-גוטסמן-Y.G כפרה עליכם, יש לי אוזניים, ואני אומר לכם שחוץ מהבעיה בווליום (Gain) יש בעיה בבלאנס, ושוב, אני מכיר את התופעה הזו של מערבבי סטים וערוצים, זה בדרך כלל כאלה שלא באמת מבינים בבניה ובסאונד ומחפשים דרך קלה ליצור ולכן זה נשמע איך שזה נשמע.
אגב שמעתי עוד פעם ויש לי תחושה שזה עירבובים של המקצבים של מוטי רוזנפלד (ולא הם מש לא ישנים של יוחנן).@יואל-גלס תראה אם@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס אומר שהמקצבים באורגן שקיבל בלי בעיות בלאנס ויש לו את האורגן אז אפשר להאמין לו לא?
-
@יואל-גלס תראה אם@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס אומר שהמקצבים באורגן שקיבל בלי בעיות בלאנס ויש לו את האורגן אז אפשר להאמין לו לא?
@יהודה-גוטסמן-Y.G לא הבנתי מה שייך להאמין או לא… אין בבלאנס כן ולא, יש מה נשמע טוב באוזן, אז אולי אני מאמין לו שבאוזניו זה נשמע טוב, באוזני לא
-
@יהודה-גוטסמן-Y.G לא הבנתי מה שייך להאמין או לא… אין בבלאנס כן ולא, יש מה נשמע טוב באוזן, אז אולי אני מאמין לו שבאוזניו זה נשמע טוב, באוזני לא
@יואל-גלס מאה אחוז, העניין הוא שהאורגן אצלו ובאורגן הוא שומע את זה טוב והוא הקליט את זה ואצלנו זה נשמע גרוע כי כנראה הווליום היה מכוון על יותר מדי (לא בווליום הכללי אלא במקצב עצמו אגב אני שמעתי ממישהו שעדיף להוריד את הווליום בערוצים קצת כדי שבהקלטה זה ישמע טוב) ולכן אם הוא אומר שבאורגן זה נשמע טוב אז אפשר להאמין לו וזה לא עניין של אני חושב שזה נשמע גרוע והוא חושב שזה טוב, אגב אני מסכים אתך שזה נשמע גרוע בהקלטה הקיק בועט חזק מדי פה ושם ועוד כמה בעיות בבלאנס.
-
@יואל-גלס מאה אחוז, העניין הוא שהאורגן אצלו ובאורגן הוא שומע את זה טוב והוא הקליט את זה ואצלנו זה נשמע גרוע כי כנראה הווליום היה מכוון על יותר מדי (לא בווליום הכללי אלא במקצב עצמו אגב אני שמעתי ממישהו שעדיף להוריד את הווליום בערוצים קצת כדי שבהקלטה זה ישמע טוב) ולכן אם הוא אומר שבאורגן זה נשמע טוב אז אפשר להאמין לו וזה לא עניין של אני חושב שזה נשמע גרוע והוא חושב שזה טוב, אגב אני מסכים אתך שזה נשמע גרוע בהקלטה הקיק בועט חזק מדי פה ושם ועוד כמה בעיות בבלאנס.
@יהודה-גוטסמן-Y.G סורי אבל לא רואה תועלת בויכוח, נסכים שלא להסכים ו"אין לדיין אלא מה שאוזניו שומעות"
-
וואלה חשבתי שזה של מנדלסון ישן, גם הסאונדים וגם המקצב דומה מאד למנדלסון, מעניין למה כתבו ישנים של יוחנן או מוטי רוזנפלד, לא מתקרב לסגנון של מוטי וגם יוחנן
-
וואלה חשבתי שזה של מנדלסון ישן, גם הסאונדים וגם המקצב דומה מאד למנדלסון, מעניין למה כתבו ישנים של יוחנן או מוטי רוזנפלד, לא מתקרב לסגנון של מוטי וגם יוחנן
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס
אני מת על זה שיש לנו בציבור ‘‘מייבינים’’ בתחום חדש
"של מי הסאונדים האלו’’
רק שתבינו- ליוחנן יש עשרות דגימות של קיק סנר בסים וכו’
היכולת לומר שלמוישי מנדלסון מלפני 4 שנים יש בס מסויים שיש גם בעדכון החדש של מוטי רוזנפלד
ולומר את זה בביטחון…
אותי זה מצחיק.
(רק לסבר את האוזן: גם לסאמפלים מחבילות ידועות שכולם חורשים, כמו קשמיר ודומיו, מאד קשה לזהות מה של מי, ובוודאי באורגן, בתוך קצב עם אפקטים ועל ידי הקלטות שלא ברור איזה שינויים בסאונד הם עברו בדרך…
כנ"ל ‘‘המקצב הזה הוא של …’’
כל המקצבים החסידיים מאד דומים, ומי שמחדש- יום אחר כך כולם מחקים אותו…) -
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס שוב, אלו לא מקצבים של אף אחד מהם כמקצבים, כי אתה היחיד מבין כולם פה שיש לו את הסט הזה הזה במתכונת הזו, אלא יש פה איזה סט מעורבב ומחולטר שבנוי מערוצים שבהחלט יכולים להגיע מהסטים שלהם, כי שומעים בהם בניה ברמה גבוהה.
אז אני כתבתי שזה ערבוב של רוזנפלד כי אני מכיר את הסט שלו ברמה סבירה כדי לזהות ליינים וערוצים שלו ספציפית והיו בהקלטה כמה כאלו, אבל באמת יכול להיות ש"ההוא" עירבב ערוצים מעוד סטים של הגדולים ושל הקטנים כאחד.
שורה תחתונה, הסט הזה לא מוכר בשוק בכלל וודאי לא אצל אף שם שהזכרת, לא חדש ולא ישן, אלא עירבוב ערוצים ע"י מבין לא גדול בבניה ובסאונד של מקצבים שמצא דרך קלה לעבוד על אנשים כאילו הוא בונה סט ברמה מטורפת, אז בוא נירגע, העיסה מעידה עלהנחתום, ואם אתה נהנה מהסט אדרבה ואדרבה, אבל אל תספר לאנשים שיש לך סט של איזה “גוד’ל”… -
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס שוב, אלו לא מקצבים של אף אחד מהם כמקצבים, כי אתה היחיד מבין כולם פה שיש לו את הסט הזה הזה במתכונת הזו, אלא יש פה איזה סט מעורבב ומחולטר שבנוי מערוצים שבהחלט יכולים להגיע מהסטים שלהם, כי שומעים בהם בניה ברמה גבוהה.
אז אני כתבתי שזה ערבוב של רוזנפלד כי אני מכיר את הסט שלו ברמה סבירה כדי לזהות ליינים וערוצים שלו ספציפית והיו בהקלטה כמה כאלו, אבל באמת יכול להיות ש"ההוא" עירבב ערוצים מעוד סטים של הגדולים ושל הקטנים כאחד.
שורה תחתונה, הסט הזה לא מוכר בשוק בכלל וודאי לא אצל אף שם שהזכרת, לא חדש ולא ישן, אלא עירבוב ערוצים ע"י מבין לא גדול בבניה ובסאונד של מקצבים שמצא דרך קלה לעבוד על אנשים כאילו הוא בונה סט ברמה מטורפת, אז בוא נירגע, העיסה מעידה עלהנחתום, ואם אתה נהנה מהסט אדרבה ואדרבה, אבל אל תספר לאנשים שיש לך סט של איזה “גוד’ל”… -
שורה תחתונה, הסט הזה לא מוכר בשוק בכלל וודאי לא אצל אף שם שהזכרת, לא חדש ולא ישן, אלא עירבוב ערוצים ע"י מבין לא גדול בבניה ובסאונד של מקצבים שמצא דרך קלה לעבוד על אנשים כאילו הוא בונה סט ברמה מטורפת, אז בוא נירגע, העיסה מעידה עלהנחתום, ואם אתה נהנה מהסט אדרבה ואדרבה, אבל אל תספר לאנשים שיש לך סט של איזה “גוד’ל”…@יואל-גלס כן אבל זה הכי קורב נשמע באוזן למנדלסון אם אתה מכיר אותו (באורגנית השניה שלי (טיירוס 5) יש סט של מנדלסון), סט לפני 3 שנים כזה