קבוצת נגינה
-
מורי ורבותי!
ברשותכם, בואו נעשה פה סדר.
יש לנו רשימת נגנים כזו:
@שירת-העשבים מנגן על קלרינט
@אריק מנגן על אורגן
@בעז על אורגן
@בנימין-פולק על אורגן
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס מנגן על אורגן וגם שר
@יואל-גלס שמנגן על אורגן ופסנתר
@da5258 מנגן על פסנתר
@moshe-vasman על חלילית סופרן
@אליהו-שמואל על גיטרה
@רה-מינור על כינורמקום----
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס הראשון שכתב שיש לו מקום בבני ברק,
אבל— הוא רוצה שלפני כן כולם יעלו הקלטה איך הם מנגנים.גם @אריק כתב שיש לו מקום בבני ברק.
@בעז כתב שיש לו מקום בפתח תקוה.
כיון ששלושת אלו שיש להם מיקום מנגנים על אורגן, אז ככה:
מי שנצליח הראשון לארגן ולסגור איתו, הוא יהיה הראשון בתור לנגן על אורגן.ו— יותר משני אורגנים שאחד מנגן עם מקצבים (בעיקר בס אקורד) ואחד פסנתר נטו (כמו בתזמורות גדולות), אין מה לדבר לדעתי.
זו ממש קבוצה יפה,
אם יש לנו
אורגן
פסנתר
קלרינט
חלילית
גיטרה
כינור
אני מנגן על מלודיקה, אבל מעדיף יותר לשיר.
[-אני לא גר במרכז, אבל אני מאד רוצה לבוא לפחות לפעם הראשונה.]
זה ממש קבוצה לתפארת.מה שנשאר כעת, זה לסגור פינות.
מבחינתי, הראשון מבין שלושת הנ"ל שרצה לתת מיקום, שנצליח לסגור איתו, זה יהיה אצלו.בקשר לחבר’ה המנגנים האחרים לא נראה לי שנחכה עד שכולם יצרו קשר עם ההנהלה וכו’, אלא מי שיספיק ליצור קשר עד שזה יקרה בפועל , לחיים ולשלום, ומי שלא, אז הוא יבוא בפעם השניה שזה יקרה.
ממתין לתגובותיכם.
-
מורי ורבותי!
יש לנו רשימת נגנים כזו:
@אריק מנגן על אורגן
@בעז על אורגן
@בנימין-פולק על אורגן
@da5258 מנגן על פסנתר
@אליהו-שמואל על גיטרה
אבל— הוא רוצה שלפני כן כולם יעלו הקלטה איך הם מנגנים.גם @אריק כתב שיש לו מקום בבני ברק.
מי שנצליח הראשון לארגן ולסגור איתו, הוא יהיה הראשון בתור לנגן על אורגן.ו— יותר משני אורגנים שאחד מנגן עם מקצבים (בעיקר בס אקורד) ואחד פסנתר נטו (כמו בתזמורות גדולות), אין מה לדבר לדעתי.
זו ממש קבוצה יפה,
אם יש לנו
אורגן
פסנתר
קלרינט
חלילית
גיטרה
כינור
מבחינתי, הראשון מבין שלושת הנ"ל שרצה לתת מיקום, שנצליח לסגור איתו, זה יהיה אצלו.בקשר לחבר’ה המנגנים האחרים לא נראה לי שנחכה עד שכולם יצרו קשר עם ההנהלה וכו’, אלא מי שיספיק ליצור קשר עד שזה יקרה בפועל , לחיים ולשלום, ומי שלא, אז הוא יבוא בפעם השניה שזה יקרה.
ממתין לתגובותיכם.
@מוזיקה-ללב כל מילה רק חושב שזו פרצודרה מדי מטורפת , אז נכון שיש הרבה קלידנים והרבה גיטריסטים… נתחיל כמו שאמרו פה אם מי שבא ראשון… בסוף שבאים עם אורגנית וגיטרה וכלי נשיפה זה הכי כיף וראש הכי שקט… להתחיל לכוון את כל הכלים אתה יודע איך זה יתחיל ויסתיים.
-
@מוזיקה-ללב כל מילה רק חושב שזו פרצודרה מדי מטורפת , אז נכון שיש הרבה קלידנים והרבה גיטריסטים… נתחיל כמו שאמרו פה אם מי שבא ראשון… בסוף שבאים עם אורגנית וגיטרה וכלי נשיפה זה הכי כיף וראש הכי שקט… להתחיל לכוון את כל הכלים אתה יודע איך זה יתחיל ויסתיים.
@יידל-amp-amp-amp-x27-וייס כתב בקבוצת נגינה:
רק חושב שזו פרצודרה מדי מטורפת
תסביר קצת יותר.
מה לדעתך יהיה בעייתי בענין. -
כל הכבוד למוזיקה ללב, איזה סיכום יפה ומסודר, אשריך, אני ממש מצדיע לך,
נראה לי שכבר יש לנו מנצח…
ואני כמובן מסכים עם כל מה שהוא אמר. -
רק חושב שזו פרצודרה מדי מטורפת
תסביר קצת יותר.
מה לדעתך יהיה בעייתי בענין.@מוזיקה-ללב זה מאד קשה לכוון סאונדים צריך הרבה הכנות לזה, אנחנו מדברים על משהו יותר קליל ומהיר
-
@מוזיקה-ללב זה מאד קשה לכוון סאונדים צריך הרבה הכנות לזה, אנחנו מדברים על משהו יותר קליל ומהיר
אנחנו מדברים על משהו יותר קליל ומהיר
אני חושב שהכי טוב בעולם לבוא מי שיש לו כלי שמתאים (כמו שכתבתי לעיל), להתחיל - ולהשתפר עם הזמן.
מניסיון החיים רק ככה זה עובד.
-
מורי ורבותי!
יש לנו רשימת נגנים כזו:
@אריק מנגן על אורגן
@בעז על אורגן
@בנימין-פולק על אורגן
@da5258 מנגן על פסנתר
@אליהו-שמואל על גיטרה
זו ממש קבוצה יפה,
אם יש לנו
אורגן
פסנתר
קלרינט
חלילית
גיטרה
כינור
ממתין לתגובותיכם.
@מוזיקה-ללב כתב בקבוצת נגינה:
מבחינתי, הראשון מבין שלושת הנ"ל שרצה לתת מיקום, שנצליח לסגור איתו, זה יהיה אצלו.
מי זה נצליח לסגור
זה שירת העשבים שאירגן הכול והפרטים של כולם אצלו -
שירת העשבים רוצה לסגור כמו כולם, מה שמוזיקה ללב התכוון זה שמי שהראשון שיודיע שיש לו מקום או כאן או בתקשורת ישירה, הוא יהיה ה"זוכה המאושר", לי בנתיים אין מה לעשות, ואני כמובן מצדיע לו על נטילת האחריות והיוזמה לאחר שאני נהייתי נורא עסוק בתקופה האחרונה.
-
שירת העשבים רוצה לסגור כמו כולם, מה שמוזיקה ללב התכוון זה שמי שהראשון שיודיע שיש לו מקום או כאן או בתקשורת ישירה, הוא יהיה ה"זוכה המאושר", לי בנתיים אין מה לעשות, ואני כמובן מצדיע לו על נטילת האחריות והיוזמה לאחר שאני נהייתי נורא עסוק בתקופה האחרונה.
@שירת-העשבים
אם תסכים להעביר אלי את המושכות ותתן להנהלה ‘יפוי כח’
להעביר אלי את הפרטים של החברים הנוגעים בדבר, אשמח מאד.