הרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra''
-
@איש-אחד כתב בהרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra'':
איש אחד
DIGITALAUDIO
השיב ליוני בר לפני דקה
נערך לאחרונה על ידי
@יוני-בר כתב בהרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra'':@איש-אחד
אין לך את קונטקט כשהוא פרוץ?כי אם כן אשמח שתביא לי
אני לא מכיר דבר כזה.
כל הקונטקטים שעברו אצלי היו טעונים פריצה.אוף באמת
כי ניסיתי כמה פעמים להתקין קונטקט פרוץ ולא הצלחתי
ואני לא יודע מה לעשות -
@יוני-בר כתב בהרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra'':
@איש-אחד כתב בהרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra'':
איש אחד
DIGITALAUDIO
השיב ליוני בר לפני דקה
נערך לאחרונה על ידי
@יוני-בר כתב בהרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra'':@איש-אחד
אין לך את קונטקט כשהוא פרוץ?כי אם כן אשמח שתביא לי
אני לא מכיר דבר כזה.
כל הקונטקטים שעברו אצלי היו טעונים פריצה.אוף באמת
כי ניסיתי כמה פעמים להתקין קונטקט פרוץ ולא הצלחתי
ואני לא יודע מה לעשותמצטער בצערך...
בכל אופן, תנסה כאן: (כל הקישורים הללו חסומים לי בנטפרי ואין לי מושג מה יש בהם, אבל תנסה, אולי לך זה יהיה פתוח).
https://www.reddit.com/user/adobecrack/comments/zsnk9u/native_instruments_kontakt_7_v713_full/
https://peeplink.in/cf6acaea5a8b -
@Yossile כתב בהרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra'':
@איש-אחד זה מה שמופיע לי בתוך התיקייה:
מה אני צריך לעשות?כמו שכתבתי כאן.
-
@Yossile כתב בהרחבה לקונטקט פלאגין תזמורת בחינם לגמרי!!! |''The Free Orchestra'':
@איש-אחד זה מה שמופיע כשאני לוחץ על קובץ הexe:
הפעלת כמנהל מערכת?
-
@איש-אחד מה זה אומר?
קליק ימני על הקובץ ולבחור "הפעל כמנהל מערכת".
-
@איש-אחד עשיתי וזה עושה אותו שגיאה.
השבתת אנטי וירוס?
-
@איש-אחד כן.
מתי התקנת תוכנה על המחשב בפעם האחרונה?
-
@איש-אחד לא יודע, למה?
כי זה נראה שאין לך הרשאה להתקין על המחשב תוכנות, הוא טוען שאתה לא מנהל ואתה צריך הרשאת מנהל.
לכן רציתי לדעת, שאדע אם גם בפעם הקודמת זה עשה לך את השגיאה הזו או שזה משהו אינדיבידואלי לזה.
אם זה אכן כך זה מעט מורכב, אנסה לראות מה אפשר לעשות. -
@איש-אחד כן.
בינתיים נסה קליק ימני על הקובץ ובחר "פתור בעיות תאימות".
-
@איש-אחד תמיד כשאני מתקין זה עובד.
ניסית "פתור בעיות תאימות"?
-
@איש-אחד כן זה לא עבד.
טוב, זה מורכב. לא יודע.