כרטיס קול
-
@חכם_בלילה כתב בכרטיס קול:
@אסתי-גרוס המטרה לחבר את האורגן והמיקרופון
מחיר כמה שיותר זול...יש לי כרטיס קול של UMC22 BEHRINGER והוא פשוט מעולה עם שני כניסות אחת קומבו ועוד אחת PL.
הוא עושה את העבודה היטב. -
https://www.kilombo.co.il/items/4033092-כרטיס-קול-מקצועי-Focusrite-Scarlett-2i2-G3-פוקוסרייט זה לדוגמא רק עם 2 וכל פעם שרוצים לחבר אורגנית, יש לנתק מיקרופון
זה ממש לא נוח! -
אם אתה רוצה משהו ממש זול הזמנתי עכשיו בעלי אקספרס משהו ב10 שקל [סתם כדי לבדוק] נראה כמו דיסק אונקי רק יותר גדול עיין תמונה כשיגיע נדווח
-
@הצ-יזוכר-המנגן זה כאילו אמור להיות כרטיס קול???
-
מחילה העלתי מעלי קקספרס ישירות ולא שמתי לב שהתמונה חסומה.......חה
-
-
ניסיתי להעלות קישור לא הצלחתי או שתכתוב לי איך להעלות או שפשוט תכתוב באליאקספרס כרטיס קול ויביא לך מיד בהצלחה
-
@הצ-יזוכר-המנגן או שאתה מעתיק את הקישור בראש הדף שמה ופשוט מדביק כאן או שאתה לוחץ על סמן הקישור בסרגל למעלה ומכניס את הכתובת במקומה והקישור יופיע בתוך טקסט שתכתוב במקום המיועד לו.
בכ"א מצאתי את זה. -
לזה הכוונה יש עוד הרבה בטווח המחירים הזה עיי"ש
-
@הצ-יזוכר-המנגן מה זה כרטיס קול?
-
@הצ-יזוכר-המנגן תעדכן איך זה..
-
@הצ-יזוכר-המנגן מה זה כרטיס קול?
זה מה שממיר דיגיטל לאנלוג, כלומר, כל כלי נגינה משמיע תדרים מסויימים ואת זה אנחנו שומעים באוזן, וזה נקרא אנלוג דהיינו משהו פיזי. אבל כשרוצים להשתמש במחשב כדי לעצב את הכלים צריך איזה אמצעי כלשהוא שימיר את התדרים הללו לשפה שהמחשב מבין [שזה שפה שמורכבת מספרות 1 0] כי המחשב לא יודע "לשמוע" תדרים, וזה מה שקוראים לו דיגיטל דהיינו כל המערכת הדיגטלית שאינה פיזית. וזה בדיוק מה שעושה הכטיס קול ממיר את התדרים הפיזיים לקוד של מחשב.
[מקווה שהסברתי טוב... -
@הצ-יזוכר-המנגן נראה לי שהכניסות הם בגודל של AUX ולא של XLR.
-
@קורג-PA-700-אלוף גם אני חשבתי ככה אבל אם זה לא קטן כמו שזה נראה זה כן PL.