האם לדעתכם תחרות הקלידנים מכורה מראש או לא? - סקר!
-
@יעקב-מ-פינס
לא יתכן
שום ערוץ או רדיו לא יכתוב חוזה כזה ...
אין דבר כזה... -
@אילן-פ כתב בהאם לדעתכם תחרות הקלידנים מכורה מראש או לא? - סקר!:
שמגיעים לגמר ממש עם שני המתמודדים הסופיים - -פה כבר יש דיל מאחורי הקלעים --כמו שטוקר רומז כל פעם
"הם חתמו על חוזה עם פדידה והכל בסדרמשום מה לא זכור לי שאיתמר שטיין חתם על חוזה עם פדידה (אם זה קרה אשמח לדעת).
-
פוסט זה נמחק!
-
@יאיר-מהללאל כתב בהאם לדעתכם תחרות הקלידנים מכורה מראש או לא? - סקר!:
זה ודאי שתכנית תחרותית ברדיו היא אינטרס שיווקי לרדיו !!
כי זו האמת שזו ה פ ר נ ס ה שלהם.. [ואין לי בעה עקרונית עם זה - כמו הנגריצא לי לדבר עם ראש ארגון חסד מפורסם מאוד שכולם מכירים --שספר לי על פעילות החסד שלו
שאלתי אותו --למה לא מבקש ימי התרמה ברדיו קול חי --קצת להגדיל הכנסות
ענה לי --שיום התרמה כזה עולה ..... לא רוצה לנקוב בסכום כי מדובר בסכום מטורף -האמת --נדהמתי
המסקנה המתבקשת --רדיו זה עסק לכל דבר ---וכמו שאמרת
[ואין לי בעה עקרונית עם זה - כמו הנגר ליד הבית שלי...] -
אני צפיתי גם את העונה הקודמת ושמתי לב שזה גם תלוי במזל של קלידן לגבי הסגנון מוזיקה ...שאין להם חוקים בנידון אלא לפי המוזה
למשל אם הרבה ניגנו רצוף אלקטרני ואח"כ יבוא אחד וינגן סגנון אחר יתלהבו עליו ולפעמים הפוך
וכן ראיתי סתירות בדעות של עצמם כגון:אם המתמודד תיכנת את מה שהוא מציג פעם אחת אמרו שזה לא שווה כי לא ראו בפועל וזה כאילו המאסטרו
ובפעמים אחרות הסכימו {כמו באיציק אהרון}
וכן הם יכולים לפסול קלידן מקצועי על דברים שוליים כמו:גובה הקלידים דזה קשור לצוות ההפקה..יואלי יורוביץ וכן אם היה בעיה בבאלאנס{הסט היה של יוחנן}מוישי כץומה שבטוח שהגמר של שנה שעברה היה מכור לגמרייי...........
.שערוריה:התלוננו על בראנדווין שניגן הרבה איטי ולא העלוהו ובעצם הם בעצמם אמרו לעשות את זה...אבסורד
וכן אמרו במפורש שצריך שהמתמודד יכיר את כל הסגנונות ושטיין עשה אולי לשנייה פסנתר.............מסקנה:אין להם שום בסיס לתוכנית ולתחרות וכל אחד שם באמת לא יודע איך לבחון את הקלידן מקום ראשון
שהרי במוצש טוקר עשה שיחת ועידה עם השופטים וכ"א אמר שם דבר אחראבל איו מה לומר זה מענין אחלה תחרות ריאלטי והם משקיעים וכל הכבוד להם
-
אני יודע על הפעם הקודמת בברור שזה היה מסיבות שונות שלכן זכה הזוכה. אמר לי אחד השופטים שהכל מכור לא מראש אבל כן יש להם אינטרס ברור שע"פ זה יהיה אחד שיקבל העדפה ולגבי זוכה סופי זה 90 אחוז אינטרסים
-
@אחד-שמבין צריך לעשות את זה לקראת החצי גמר גמר...
-
@ישראל-0 כתב בהאם לדעתכם תחרות הקלידנים מכורה מראש או לא? - סקר!:
@אחד-שמבין עד איזה שלב כבר צילמו?
לא אמורה להיות גם הצבעה של המאזינים?היה בפרוג מישהו שכתב כל התוצאות של הפרקים הבאים
למי שרוצה לאבד את אפקט ההפתעה