Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@xduk אפשר למחוק ניקים בפלטפורמה הזו אבל זה יוצר הרבה באגים
כלומר ? מי יכול למחוק ? ההנהלה ? (היה לי ברור שההנהלה יכולה השאלה למה אנחנו לא...)
@xduk ההנהלה יכולה למחוק משתמשים אתה לא יכול כי כמו שכתבתי זה יוצר באגים
(אם אני לא טועה אסור לבקש לייקים בפורום, תוכל לכתוב תוכן איכותי ולקבל עליו לייקים)
ביקשתי מההנהלה תודה וזה כבר לא כי אני צריכה למשהו ספציפי אלא רק בשביל לדעת: יש אפשרות למחוק נושא שלם?
@מרים הודעות שאת כתבת, את יכולה למחוק, (אני פה די חדש, אז אין לי מושג, אם הודעות ישנות אפשר למחוק, אבל את יכולה לנסות על הודעה מאתמול או שלשום...) הודעות של אחרים אי אפשר (כמובן ההנהלה יכולה הכל...) וכמובן צאתכם לשלום מהפורום...
אפשר הודעות ישנות. לא ביקשתי לצאת (נכון לרגע זה) היתי צריכה בשביל ענין אחר. תודה.
וואי זה לא עסק אני חיבת לדעת ולא עונים לי מישהו מההנהלה יכול להתיחס לבקשה שלי???? דחוף! תודה
@מרים כדאי לתייג את @איציק.
מה זה משנה הם בכל מקרה רואים את ההודעה לא? או שלא ואז מה זה יעזור
@מרים כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
או שלא ואז מה זה יעזור
כי אז בהתראות הוא מקבל התראה שתייגו אותו וזה מעלה את הסיכויים שהוא יבוא מאשר אם סתם הוא רואה שיש הודעה חדשה.
טוב אני מנסה פה ואני לא מצליחה איך אני מתיגת מישהו שלא נמצא בכלל פה בהתכתבות?
@מרים את כותבת @ ואז את האותיות של השם שלו כמו שהוא מופיע בפורום - שימי לב באיזה שפה זה עברית או אנגלית...
@איציק ככה? אוקי תודה!
@מרים אפשר גם לתייג את @המוזיקאי (אם הוא מטפל בדברים טכניים אני לא יודע אבל אפשר לנסות).
המשתמשת @מרים תורחק עקב יצירת ספאם בכמות שעוברת את רף ההתעלמות. היוזר נמחק כבקשתה, כמה סמלי.
@איציק אין אפשרות בפורום למחוק פוסט בלי שהוא יישאר?
@Benaya ביקשתי על זה כאן.
@Benaya כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
יש אופצייה כזאת, אך מטעמיי ומטעמי ניהול ופיקוח אשאיר זאת ככה.