אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
@ש-פ
אה זה טבעי לגמרי
(ניתן להסתיר את זה, העליון מציג את התגובות שהגיבו על פוסט זה)
יש ללחוץ על תיבת (תגובה 1 תגובה אחרונה לפני פחות מדקה) -
@administrators אם יש אפשרות כזאת שיהיה בשלוש נקודות של כל פוסט אפשרות של סומן כלא נקרא…
כי אם אני מסמן למעלה הוא מסמן לי את כל הנושא כלא נקרא ואז צריך לעבור מהתחלה…
יכול להיות שיש דרך אחרת ואני לא שמתי לב, אשמח לשמוע, תודה רבה!! -
יש מצב שאתה משנה לי את השם מאורגו מדלי לאורגן מדלי?
-
@אורגו-מדלי כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
דיברתי איתו על זה מאחורי הקלעים כבר בפעם הקודמת שביקשת.
ראשית, על פי תקנון הפורום כל משתמש חדש בפורום בוחר לעצמו שם וזה שמו לעולם וזה זכרו לדור דור, אין אפשרות לשנות את השם, וכפי שמצויין במפורש בתקנון סעיף 7: שם משתמש שנבחר איננו ניתן לשינוי ו/או מחיקה. הנהלת הפורום תוכל לעזור במקרים חריגים בלבד - וע"פ שיקול דעתה הבלעדי.
במקרה שלך, היות ואתה ב"ה משתמש די ותיק בפורום ופרסמת כמות נכבדה למדי של פוסטים ונושאים, שינוי בשם המשתמש יגרום לבלגן לכל מי שינסה לצטט פוסט ישן שלך, שלא לדבר על כל הציטוטים הקודמים שיהפכו ללא רלוונטיים. (מעין זה הגבתי לך כבר אז). אשר על כן לצערנו אין אפשרות למלא את בקשה זו, ועמך הסליחה.בחרתי לפרסם את התשובה כאן, בכדי שבאם ישנם משתמשים נוספים שבקשה זו נוגעת עבורם, יקבלו בזאת תשובה מראש.
-
@איש-אחד כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
@אורגו-מדלי כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
דיברתי איתו על זה מאחורי הקלעים כבר בפעם הקודמת שביקשת.
ראשית, על פי תקנון הפורום כל משתמש חדש בפורום בוחר לעצמו שם וזה שמו לעולם וזה זכרו לדור דור, אין אפשרות לשנות את השם, וכפי שמצויין במפורש בתקנון סעיף 7: שם משתמש שנבחר איננו ניתן לשינוי ו/או מחיקה. הנהלת הפורום תוכל לעזור במקרים חריגים בלבד - וע"פ שיקול דעתה הבלעדי.
במקרה שלך, היות ואתה ב"ה משתמש די ותיק בפורום ופרסמת כמות נכבדה למדי של פוסטים ונושאים, שינוי בשם המשתמש יגרום לבלגן לכל מי שינסה לצטט פוסט ישן שלך, שלא לדבר על כל הציטוטים הקודמים שיהפכו ללא רלוונטיים. (מעין זה הגבתי לך כבר אז). אשר על כן לצערנו אין אפשרות למלא את בקשה זו, ועמך הסליחה.בחרתי לפרסם את התשובה כאן, בכדי שבאם ישנם משתמשים נוספים שבקשה זו נוגעת עבורם, יקבלו בזאת תשובה מראש.
אז למה אי אפשר שהמנהלים ישנו בהגדרות של האתר שזה ישנה לכל הפוסטים של מי שרוצה לשנות את שמו?
-
@david
זה שיקולים של ההנהלה.אם היו רוצים היו עושים את זה מזמן,
אני לא חושב שצריך לעשות סקריפטים רק בגלל משתמשים שלא שמים לב מה הם עושים, או סתם משתמשים שביום בהיר מחליטים שהשם לא מוצא חן בעיניהם.בדיוק בגלל זה כתוב שצריך לעבור על התקנון קודם
ששם כתוב את זה:שם משתמש שנבחר איננו ניתן לשינוי ו/או מחיקה. הנהלת הפורום תוכל לעזור במקרים חריגים בלבד - וע"פ שיקול דעתה הבלעדי. בעצם הרשמתכם לפורום הנכם מסכימים לשיתוף המידע אודותיכם, כמפורט כאן.