אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
לא יודע למה אבל בשבוע הארון חיפשתי בגוגל את הפורום משני מחשבים שונים והקישור לא עבד, ולא יכלו להיכנס לפורום כלל, חיפשתי כמה פעמים ולא יכלו אף פעם להיכנס לקישור של הפורום, ורק מהמחשב הזה אני מצליח להתחבר לפורום, אם מישהו נתקל בבעיה הזו אשמח לתגובה
-
-
חשבתי על רעיון שיהיה סוג של קורס ללמידת
1.הפקות אולפן
2.לימוד נגינה
3.לימוד עיבוד
4.לימוד קיובייס
וכו…שיהיה ממשתמשים פה בפורום כלומר שמשתמשים שמתמחים בזה יפתחו נושא ששם הם יעלו הסברים תכניקות וכו…
ויהיה אפשר לשאול אותם שאלות במקום כל פעם לפתוח נושא על כל שאלה קטנה באיזה תוכנה…
מה דעתכם בנושא? -
@אורגו-מדלי כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
יפתחו נושא ויהיה אפשר לשאול אותם שאלות במקום כל פעם לפתוח נושא על כל שאלה קטנה באיזה תוכנה…
יש כבר שרשור לשאלות בקיובייס
-
@אורגו-מדלי זה כבר קשור למשתמשים
-
@אורגו-מדלי אני לא יודע זה לא היה המחשב שלי אלא מחשב שכור לאיזה צורך, המחשב שלי לא עושה בעיות הנה אני פה, אבל יכול מאוד להיות שאתה צודק
-
@איש-אחד
אני רוצה לפתוח נושא על הסאונדים של מדלי דנט אזן לאחר שראיתי שאפשר להקליט באורגן ולהמיר לקובץ אמפי 3
להעלות כל מיני סאונדים מהאורגן וכו…
באיזה נושא אני פותח את זה?
קלידים-כללי ? -
@אורגו-מדלי הקטגוריה של סאונדים נמצאת כאן.
-
אם שאני פותח נושא חדש ואני לא יודע איזה קטגוריה ללחוץ מה לעשות ללחוץ על קלידים כללי?
-
אם שאני פותח נושא חדש ואני לא יודע איזה קטגוריה ללחוץ מה לעשות ללחוץ על קלידים כללי?
תלוי מה ההקשר. זו לא ברירת מחדל.
-
@איש-אחד אבל אם אני לא יודע מה ללחוץ ואני לדוגמא צריך את זה דחוף עדיף על זה לא?
מתי מתחדש הלייקים מחדש?הבה ונשמע: מה הנושא?
-
@איש-אחד חיפוש שיר מסוים בשביל לעשות עליו ביצוע משלי לדוגמא
או מה שהעלתי הביצוע של אבי דרוראשמח שתתיחס לספויילרביצוע משלך נכנס לשיתוף התוצרת.
הביצוע של אבי דרור נכנס לקלידים (לקטגוריה הראשית ולא לקלידים כללי שהיא קטגורית משנה).לגבי מתי מתחדשים הלייקים אני לא יודע, זה קשור להנהלת האתר. אני רק צוות פיקוח.
-
אם אפשר לברר עם צוות ההנהלה למה לא מגיבים לפניות במייל תודה רבה ולילה טוב
אני לא יכול לנהל להם את סדרי העדיפויות.
אם אתה רוצה, אתה יכול לתייג אותם, והם יבחרו האם להגיב. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!