אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
כתב ב16 במרץ 2025, 21:28 נערך לאחרונה על ידי
@לוי-ל צריך להוכיח לההנהלה שאתם מבינים בדברים האלה ואז נראה לי הם שמים לך את התייוג
-
נתחיל עם זה שהדגם A3000 היא בדיוק כמו s970 גם מבחינת כמות הרחבת זיכרון
בעצם בהכל רק שב A3000 יש תוספת של לחצנים בצד של רבעי טונים.
מה שכן יש מינוס אחד בA3000 שאין אפשרות להכניס מיקרופון ישירות לאורגן חוץ מזה הוא בדיוק כמו S970תכלס אני מוכר את זה ב5,000 ש"ח כולל מקצבים חסידי מטורף
האורגן במצב שמור מאוד הכול עובד פיקס מוכר עקב שדרוג נטו.כתב ב16 במרץ 2025, 23:25 נערך לאחרונה על ידיפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@אורגו-מדלי אין בעיה במכירות דרך הפורום, בתנאי שההתקשרות הינה דרך ההנהלה, וכמובן שאין לעקוף זאת כאשר הפרסום בוצע בדרך זו.
ראה בתקנון יד שניה. -
@אורגו-מדלי אין בעיה במכירות דרך הפורום, בתנאי שההתקשרות הינה דרך ההנהלה, וכמובן שאין לעקוף זאת כאשר הפרסום בוצע בדרך זו.
ראה בתקנון יד שניה.כתב ב16 במרץ 2025, 23:31 נערך לאחרונה על ידי@איש-אחד כלומר אני יכול לפרסם מוצר כל שהוא למכירה אבל את היצירת קשר לעשות דרך ההנהלה?
אם כן מה הקטע שיצירת הקשר היא רק דרך ההנהלה?
-
@איש-אחד כלומר אני יכול לפרסם מוצר כל שהוא למכירה אבל את היצירת קשר לעשות דרך ההנהלה?
אם כן מה הקטע שיצירת הקשר היא רק דרך ההנהלה?
@אורגו-מדלי כן, והמטרה ברורה- פרסום דרך הפורום כרוך בעמלה בסך 5%. ראה שם.
-
@אורגו-מדלי כן, והמטרה ברורה- פרסום דרך הפורום כרוך בעמלה בסך 5%. ראה שם.
כתב ב16 במרץ 2025, 23:34 נערך לאחרונה על ידי@איש-אחד
אוקי אז מה זה סעיף 10 בחוקי הפורום?פרסום מסחרי, לרבות פרסומות, קידום מכירות, או כל ניסיון אחר להפיק רווח כספי, אסור בתכלית האיסור ללא אישור מפורש מהנהלה.
זה אומר יצירת הקשר אסור או הפרסום כשלעצמו אסור? -
@איש-אחד
אוקי אז מה זה סעיף 10 בחוקי הפורום?פרסום מסחרי, לרבות פרסומות, קידום מכירות, או כל ניסיון אחר להפיק רווח כספי, אסור בתכלית האיסור ללא אישור מפורש מהנהלה.
זה אומר יצירת הקשר אסור או הפרסום כשלעצמו אסור?@אורגו-מדלי שים לב שהקטגוריה היא יד שניה. מי שיש ברשותו למשל אורגן והוא מעוניין למוכרו, יכול לעשות זאת דרך הפורום בקטגוריה זו.
אך למשל מי שלמשל בונה מקצבים, הפרסום יכול להתבצע אך ורק לאחר אישור ההנהלה.
ובכל מקרה, במידה ובוצע פרסום, יצירת הקשר תעבור אך ורק דרך ההנהלה. -
@אורגו-מדלי שים לב שהקטגוריה היא יד שניה. מי שיש ברשותו למשל אורגן והוא מעוניין למוכרו, יכול לעשות זאת דרך הפורום בקטגוריה זו.
אך למשל מי שלמשל בונה מקצבים, הפרסום יכול להתבצע אך ורק לאחר אישור ההנהלה.
ובכל מקרה, במידה ובוצע פרסום, יצירת הקשר תעבור אך ורק דרך ההנהלה.כתב ב16 במרץ 2025, 23:37 נערך לאחרונה על ידיפוסט זה נמחק! -
כתב ב18 במרץ 2025, 22:45 נערך לאחרונה על ידי
מחילה על שאלה שכבר שאלתי ולא קיבלתי תשובה ברורה איך עושים קישור
וגם איך גוררים שמות של משתמשים בפורום -
מחילה על שאלה שכבר שאלתי ולא קיבלתי תשובה ברורה איך עושים קישור
וגם איך גוררים שמות של משתמשים בפורום@אלי-לב כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
איך עושים קישור
וגם איך גוררים שמות של משתמשים בפורום
כותבים שטרודל (@) ולאחריו את השם של המתשמש הרצוי, יופיעו לך בברירת המחדל (לפני שתמשיך לכתוב) כל אלו שהגיבו בשרשור הנוכחי.
למשל כך:
יתן לי את זה @אלי-לב.אם אתה רוצה להגיב על פוסט שכתב משתמש אחר כולל ציטוט דבריו, אתה יכול ללחוץ כאן.
לחיצה על זה-
רק תקשר את תגובתך לפוסט ההוא ללא ציטוט דבריו של המשתמש הקודם. -
כתב ב23 במרץ 2025, 23:53 נערך לאחרונה על ידי
@איש-אחד
רציתי לברר שאני נכנס לבדוק איזה משתמשים מחוברים אני רואה שיש הרבה מחוברים אבל בפועל רק השורה למעלה מחוברת למה זה ככה?נ.ב
מקווה שהובנתי… -
@איש-אחד
רציתי לברר שאני נכנס לבדוק איזה משתמשים מחוברים אני רואה שיש הרבה מחוברים אבל בפועל רק השורה למעלה מחוברת למה זה ככה?נ.ב
מקווה שהובנתי…כתב ב24 במרץ 2025, 7:52 נערך לאחרונה על ידי@אורגו-מדלי השורה למעלה זה הצופים בפוסט וכל מי שמואר ירוק בפרופיל מחובר אבל הוא לא בפוסט
-
@אורגו-מדלי השורה למעלה זה הצופים בפוסט וכל מי שמואר ירוק בפרופיל מחובר אבל הוא לא בפוסט
כתב ב24 במרץ 2025, 12:09 נערך לאחרונה על ידי@הפסנתרן-המקורמך דיברתי על זה שאתה נכנס לראות מי מחובר דרך פה
-
@איש-אחד
מקווה שהובנתי…כתב ב24 במרץ 2025, 12:17 נערך לאחרונה על ידי@אורגו-מדלי
שים לב, בדף ההוא לא כתוב לך מי מחובר.
כתוב מתי הייתה התחברות אחרונה של כל משתמשבכ"א זה לא תלוי כ"כ במנהלי הפורום אלא בחברת נודביבי
-
@אורגו-מדלי
כתוב מתי הייתה התחברות אחרונה של כל משתמשבכ"א זה לא תלוי כ"כ במנהלי הפורום אלא בחברת נודביבי
כתב ב24 במרץ 2025, 12:38 נערך לאחרונה על ידי Yossile@הגיטריסט כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
כתוב מתי הייתה התחברות אחרונה של כל משתמשנכון. אבל זה רק אלה שהתחברו ביממה האחרונה.
-
@אלי-לב כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
איך עושים קישור
וגם איך גוררים שמות של משתמשים בפורום
כותבים שטרודל (@) ולאחריו את השם של המתשמש הרצוי, יופיעו לך בברירת המחדל (לפני שתמשיך לכתוב) כל אלו שהגיבו בשרשור הנוכחי.
למשל כך:
יתן לי את זה @אלי-לב.אם אתה רוצה להגיב על פוסט שכתב משתמש אחר כולל ציטוט דבריו, אתה יכול ללחוץ כאן.
לחיצה על זה-
רק תקשר את תגובתך לפוסט ההוא ללא ציטוט דבריו של המשתמש הקודם. -
@אלי-לב איפה שכתוב כתובת קישור אתה מדביק את הקישור ואיפה שכתוב טקסט קישור אתה כותב את הטקסט שאתה רוצה שבלחיצה עליו יפתח הקישור.
אם אתה רוצה לשים קישור בלי טקסט אתה פשוט מדביק את הקישור בפוסט.