אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
כתב ב23 במרץ 2025, 23:53 נערך לאחרונה על ידי
@איש-אחד
רציתי לברר שאני נכנס לבדוק איזה משתמשים מחוברים אני רואה שיש הרבה מחוברים אבל בפועל רק השורה למעלה מחוברת למה זה ככה?נ.ב
מקווה שהובנתי… -
@איש-אחד
רציתי לברר שאני נכנס לבדוק איזה משתמשים מחוברים אני רואה שיש הרבה מחוברים אבל בפועל רק השורה למעלה מחוברת למה זה ככה?נ.ב
מקווה שהובנתי…כתב ב24 במרץ 2025, 7:52 נערך לאחרונה על ידי@אורגו-מדלי השורה למעלה זה הצופים בפוסט וכל מי שמואר ירוק בפרופיל מחובר אבל הוא לא בפוסט
-
@אורגו-מדלי השורה למעלה זה הצופים בפוסט וכל מי שמואר ירוק בפרופיל מחובר אבל הוא לא בפוסט
כתב ב24 במרץ 2025, 12:09 נערך לאחרונה על ידי@הפסנתרן-המקורמך דיברתי על זה שאתה נכנס לראות מי מחובר דרך פה
-
@איש-אחד
מקווה שהובנתי…כתב ב24 במרץ 2025, 12:17 נערך לאחרונה על ידי@אורגו-מדלי
שים לב, בדף ההוא לא כתוב לך מי מחובר.
כתוב מתי הייתה התחברות אחרונה של כל משתמשבכ"א זה לא תלוי כ"כ במנהלי הפורום אלא בחברת נודביבי
-
@אורגו-מדלי
כתוב מתי הייתה התחברות אחרונה של כל משתמשבכ"א זה לא תלוי כ"כ במנהלי הפורום אלא בחברת נודביבי
כתב ב24 במרץ 2025, 12:38 נערך לאחרונה על ידי Yossile@הגיטריסט כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
כתוב מתי הייתה התחברות אחרונה של כל משתמשנכון. אבל זה רק אלה שהתחברו ביממה האחרונה.
-
@אלי-לב כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
איך עושים קישור
וגם איך גוררים שמות של משתמשים בפורום
כותבים שטרודל (@) ולאחריו את השם של המתשמש הרצוי, יופיעו לך בברירת המחדל (לפני שתמשיך לכתוב) כל אלו שהגיבו בשרשור הנוכחי.
למשל כך:
יתן לי את זה @אלי-לב.אם אתה רוצה להגיב על פוסט שכתב משתמש אחר כולל ציטוט דבריו, אתה יכול ללחוץ כאן.
לחיצה על זה-
רק תקשר את תגובתך לפוסט ההוא ללא ציטוט דבריו של המשתמש הקודם. -
@אלי-לב איפה שכתוב כתובת קישור אתה מדביק את הקישור ואיפה שכתוב טקסט קישור אתה כותב את הטקסט שאתה רוצה שבלחיצה עליו יפתח הקישור.
אם אתה רוצה לשים קישור בלי טקסט אתה פשוט מדביק את הקישור בפוסט. -
כתב ב24 במרץ 2025, 12:50 נערך לאחרונה על ידיפוסט זה נמחק!
-
כתב ב24 במרץ 2025, 12:51 נערך לאחרונה על ידיפוסט זה נמחק!
-
@Yossile טוב כמה שחשבתי שהבנתי איך עושים קישור גיליתי שלא הבנתי יש מצב שאתה או אחד מהמשתמשי הפורום מראה לי אם תמונת מסך את מה גוררים [אני נכנס לאיזה סרטון אז את מה אני גורר]
-
כתב ב25 במרץ 2025, 12:50 נערך לאחרונה על ידי
@yehunatan מה זה אומר את השורה של הקישור אתה יוכל להראות לי אם תמונת מסך את מה לגרור
-
@yehunatan מה זה אומר את השורה של הקישור אתה יוכל להראות לי אם תמונת מסך את מה לגרור
-
כתב ב25 במרץ 2025, 12:51 נערך לאחרונה על ידי
@yehunatan לא רואים כלום
-
@yehunatan לא רואים כלום
-
כתב ב25 במרץ 2025, 13:01 נערך לאחרונה על ידי
@yehunatan אני מנסה לגרור וזה גורר לי רק תמונה
-
@yehunatan אני מנסה לגרור וזה גורר לי רק תמונה
כתב ב25 במרץ 2025, 16:53 נערך לאחרונה על ידי@אלי-לב אל תגרור פשוט תעתיק את הטקסט ותדביק בפוסט