אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
@אורגו-מדלי יש בשביל זה את הקטגוריה “פורום חומרה”
-
שלום!
יש לי איזה בעיה באתר כשאני לוחץ על התראות שקיבלתי ממשתמשים שהגיבו לי לפוסט אני לא יכול לגשת לפוסט יש לי כזו תמונה
-
@אליהו-המאסטר כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
יש לי איזה בעיה באתר כשאני לוחץ על התראות שקיבלתי ממשתמשים שהגיבו לי לפוסט אני לא יכול לגשת לפוסט
כבר דיווחו על הבעיה, תנסה לרענן את הדף במקרה כזה
-
@אלעזר-וייס פשוט תפתח חשבון חדש…
גם אצלי זה היה כך… -
@יוסי-שטרנבוך פשוט תתנתק וזהו
@איש-אחד אפשר אולי לנעול את הנושא הזה או להבהיר שלא להתלונן יותר על הבאגים שיש כי זה קצת חופר -
@רה-מינור כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
@אלעזר-וייס פשוט תפתח חשבון חדש…
גם אצלי זה היה כך…צודק, בסוף אם הייתי פשוט מתעלם ופותח חשבון חדש אף אחד לא היה שם לב, אבל עכשיו יש לי יותר צפיות בפרופיל מאשר פוסטים, וכמובן 0 מוניטין…
-
@אלעזר-וייס נו אז תפתח חדש וכולם ישכחו ממך (כשרואים שם חדש בפורום יש נטיה לצפות בפרופיל, ברגע ש’תוריד פרופיל’ כפשוטו והשם שלך יפסיק להופיע בהודעות חדשות, אפשר לקוות שהציבור ישכח…)
-
@אלעזר-וייס
נכון
תנצל את זה שעדיין אין לך מוניטין לחוס עליו -
@אלעזר-וייס ככל שתכתוב יותר פוסטים כך ירדו הסיכוים שההנהלה תשנה לך את השם בפרופיל
-
@איש-אחד למה הסירו לי את התמונה של המשתמש יש מגבלה מסויימת מה מותר לשים ומה אסור?
-
@אורגו-מדלי אולי אני מגיב לא לעניין אבל אני יכול לשער שבפורום מוזיקלי פחות נהנים מתמונות פרופיל שמתחלפות כל הזמן לפי מה שאקטואלי עכשיו.
-
@Yossile חח מה הבעיה יש פה תמונות פרופיל שלא קשורות בעליל למוזיקה ואני פשוט מגוון קצת לא נראה לי שיש בעיה
-
@אורגו-מדלי
לא מדבר על אם יש בעיה מבחינה שזה מעצבן בעין או משהו כזה.אבל אני יכול לומר לך משהו פשוט:
בתור משתמש ממוצע בפורום זה לא נוח כשמישהו מחליף כל יום (אל תתפסו אותי על המילה) תמונת פרופיל, זה לא מובן מי הגיב למה, מקשה על לזכור מי כתב משהו מסויים - נניח שאני זוכר שההוא עם התמונה ההיא כתב את הדבר ההוא וההוא, שרציתי לראות אותו שוב, עכשיו אני לא זוכר מי זה היה, נו… היתה לו איזה תמונת פרופיל כזו… איפה הוא? וכדו’ -
רציתי לשאול הרבה פעמים אני מנסה להיכנס לפורום וכתוב לי בצד שמאל למעלה במסך כיתוב באנגלית בלי אפשרות להיכנס ,מישהו יודע למה זה קורה?