אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
רציתי לשאול הרבה פעמים אני מנסה להיכנס לפורום וכתוב לי בצד שמאל למעלה במסך כיתוב באנגלית בלי אפשרות להיכנס ,מישהו יודע למה זה קורה?
-
@הגיטריסט עומס על השרת בכללי? א’'כ למה זה לא לכולם?
-
@א-א-מיוזיק כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
א’'כ למה זה לא לכולם?
אה"נ
זה קורה לפעמים לכולם.
_
זה תלוי מתי נכנסת, איפה אתה נמצא, מי הספק שלך, ועוד כל מיני דברים… -
רציתי לברר מה הקטע של משתמשים לא להיות חשופים לכולם ולשים תיווג של לא נמצא או נא לא להפריע זה מאוד מציק כי אי אפשר לדעת אם הוא נמצא או לא מה דעתכם?
-
@אורגו-מדלי
כל אחד והפרטיות שלו זה לא נושא.
לי למשל עכשיו זה מסיבה אחרת: פשוט יש לי כמה טיוטות פעילות ויש איזה באג בפורום וזה מראה שאני מקליד בכל נושא שאני נכנס אליו גם אם הטיוטה היא תגובה על נושא אחר -
@אורגו-מדלי בא נגיד שאם זה היה נגמר בפעם בחצי שנה עוד מילא (וגם זה היה פחות נעים לעין) אבל ברגע שזה הופך לדבר שבועי , ועוד תמונות שבאמת לא מתאימות לפורום על רמה , אז צריך להשים לזה סוף ,
@המוזיקאי @איציק אולי באמת תוסיפו איזה תקנה בתקנון הפורום לגבי זה.
@אורגו-מדלי כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
מה הקטע של משתמשים לא להיות חשופים לכולם ולשים תיווג של לא נמצא
תסביר לי מה הקטע להיחשף? למה זה חשוב לך לדעת האם משתמש מסויים נמצא או לא?
-
@אורגו-מדלי כתב באנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו:
מה הקטע של משתמשים לא להיות חשופים לכולם
בכל עמוד למטה אתה יכול לראות כמה אנשים מחוברים, אז לא צריך לראות אם יש למישהו נקודה ירוקה
-
בנוגע למה שדובר כאן בתקופה האחרונה:
- סימן פעילות - התכונה קיימת כהגנה על פרטיות, והיא תישאר כאן.
- תמונות פרופיל - קיימים משתמשים שהתלהבו קצת מהעניין, וזו זכותם המלאה לשחק עם התמונות פרופיל בהתאם למאורעות האקטואליים. לא אאסור את התופעה, אך במאמר המוסגר - אני חושב שהדבר לא יוסיף פופולריות לפרופיל, כפי שנוכחתם לראות את דעת הקהל כאן.
- באגים - לצערי יש כמות גדולה של באגים באתר. אין ברשותי זמן להתיישב על זה, בפרט עם החתונה שמתקרבת ב"ה, ולכן אעשה צעד שבו אאמין בכם ואבקש ממי שיש ברשותו ידע בטכנולוגיות הבאות: MongoDB / Nodejs / NodeBB / CSS שיפנה למייל שלי, המצוין מטה.
בברכה, איציק
-
@איציק רבותי, אתם צריכים להעריך את העבודה הקשה של איציק (ושל כל הצוות) בפרט שהוא לפני החתונה, ולמרות הכל הוא משקיע ולא מוותר עלינו ודואג שהפורום יעבוד בצורה הכי טובה שיש!
-
@איציק תודה רבה על ההשקעה בפורום!
רק בנוגע לסעיף 2 במה שכתבת אז למה מחקו לי את התמונת פרופיל?
-
@אורגו-מדלי כמו שכתבו כאן משתמשים.
זו אכן אינה עבירה על תקנון הפורום, אך ישנם משתמשים שהדבר מבלבל אותם (ובצדק!), שאם הם התרגלו שלמשתמש מסוים ישנה תמונת פרופיל מסוימת, והם רגילים שתמונה מסוימת מייצגת אותו, זה מעט מבלבל כשכל יומיים הוא מחליף תעודת זהות.
כשנוצר מצב שהדבר מעט חרג מהגבול הוסרה התמונה האחרונה שהועלתה, על מנת להבהיר בעדינות שהדבר אינו מקובל.
לא היה עניין בעצם המחיקה כמו העניין לעצור את ריבוי החלפת התמונות. -
@איש-אחד ואלה צודקים סליחה מכולם מעכשיו זה התמונה שלי לפחות לחודש חח סורי ולילה טוב