Steinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים
-
תלוי בביקוש....
-
@Studio-Bit השארת אותי במתח לגבי העריכה של שאר הדברים ואני ממש מחכה להמשך. אם יש פה עוד מישהו שרוצה - שיגיב.
בכ"א תודה לך על ההשקעה שבצילום הסרטונים והעריכה שלהם, זה לא מובן מאליו. -
@Yossile כתב בSteinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים:
@Studio-Bit השארת אותי במתח לגבי העריכה של שאר הדברים ואני ממש מחכה להמשך. אם יש פה עוד מישהו שרוצה - שיגיב.
בכ"א תודה לך על ההשקעה שבצילום הסרטונים והעריכה שלהם, זה לא מובן מאליו.מצטרף
-
@Studio-Bit גם אני מחכה כבר
-
@Studio-Bit וואלה, רק עכשיו שמתי לב שהעלת את זה (בזכות @Yossile),
לא יודע איך פספסתי את זה, רץ לראות, תודה אח יקר!!אתה תותח! אחלה מדריכים!!
-
@Studio-Bit מצטרף. מחכה לזה גם. אבל זה נראה שאתה מתכוון אלי ולא ל @CUBASE (בהתחלה לא הבנתי מה אתה רוצה ממני עד שראיתי לאיזה הודעה אתה מגיב) - תערוך.
-
אולי התבלבלתי מי כתב שהוא רוצה להעלות מדריכים ואז קפצתי בראש ותפסתי לו??? תתייג אותו פליז...
-
@Studio-Bit זה @CUBASE שאמר שהוא הולך להעלות מדריך לספקטרה ליירס 10 ואז אמרו שהולך לצאת 11 ואז אחרי שיצא אתה העלית את שלך והוא גנז את שלו.
-
@Yossile כתב בSteinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים:
@Studio-Bit זה @CUBASE שאמר שהוא הולך להעלות מדריך לספקטרה ליירס 10 ואז אמרו שהולך לצאת 11 ואז אחרי שיצא אתה העלית את שלך והוא גנז את שלו.
כמו שאמרת, גנזתי את שלי
למרות שסיימתי איתו ורק הייתי צריך לייצא ל-MP4 -
@CUBASE כתב בSteinberg SpectraLayers Pro 10.0.50.343 (x64) - תוכנה לחילוץ צלילים משיר קיים:
כמו שאמרת, גנזתי את שלי
להגנתי אומר שזה ווידאו שהכנתי כבר מזמן ושכב אצל בארון מעלה אבק (שימו לב שאין שם את כל הפיצ'רים שיש ב11 בגלל שזה גירסת בטא)
אני העלתי רק טריקים אבל לא שימוש בתוכנה עצמה... אשמח שתעלה -
@Studio-Bit גם אני אשמח.
בכ"א אתה רואה שיש ביקוש ואשמח שתעלה עוד מדריכים לגבי עריכת שאר הדברים עד לפלייבק המושלם.