החומר של el m.
-
@elazar-miller הגדרת את עצמך טוב. דומה למקור. כמובן - רמה גבוהה. אין דברים כאלה. אבל זה לא באיכות של המקור. ואני יפרש את ההבדלים - שוב - לדעתי ולטעמי.
קודם כל הסולו עצמו - פחות. אני לא יודע איך קוראים למה שאני מתכוון, אבל במקור שומעים מתיחה (נקרא לזה ככה...) הרבה יותר חזקה והווליום משתנה גם כן תוך כדי, וזה תחושה הרבה יותר אמיתית ודרמטית.
התיפופים ברקע - שוב - אני לא יודע בדיוק על איזה כלים זה הולך - אבל נשמע שונה מהמקורי. אצלך יותר שומעים את המחשב.
אבל מי אני שיחלק לך ציונים.. שאפו. אתה עוד מגיע רחוק... ואולי אז אני יאכל את הכובע... -
@elazar-miller אם זכרוני אינו מטעה אותי, לפני חודשיים בערך כשפתחתי את השרשור שלך בפעם הראשונה - הבנתי שמדובר בכנר שמקליט את הכינור עצמו - ועורך אותו כמובן, ומוסיף רקעי בסים, תופים, וסטרינגים. את רוצה לומר לי שטעיתי והכל אתה יוצר בפלאגין של כינור במחשב???... לא שזה לא שווה ערך בפני עצמו, אבל בכל זאת... אני מופתע - ומאוכזב...
-
@מיכאל
מה אני יעשה הלוואי והיה לי תזמורת..
בינתיים יש לי את הפלאגין הזה (שאני רואה שחשבת לרגע שהוא אמיתי, ובאמת כמו שאתה אומר מתיחות קשת וכו', שילמתי עליו לא מעט)
תאמין לי אם היה לי נגן כינור אמיתי הייתי הולך כבר להפיק במקום להעלות לפה דברים.
אבל בינתיים זה האופציה שלי להוציא את היצירות החוצה בצורה די דומה למציאות..
וחוץ מזה אם הצלחתי להטעות אותך בזה כנראה שאני עושה את זה די טוב וזה גם לא כזה פשוט, זה תזמור ממש ולפעמים גם מורכב.. -
@elazar-miller אח שלי אתה מטורףףף, אומנות... "I'm speechless"
@BK-קלידים אם כבר מזכיר את HAUSER - נגן צ'לו מטורף...