החומר של el m.
-
@el-m ממש יפה!!!
רק המלצה קטנה בנוגע להתפתחות אני חושב שאפשר להוסיף תפקיד של כינור שני גבוה שעושה Sustain (אולי אפילו Tremolo) כדי להוסיף קצת יותר עניין וטיפה אווירה אפית -
היי. ניסיתי לעשות מארש הביצוע לא ממש מושלם ויש מה לשפץ והבאתי בעיקר את הרעיון.
אני יודע שמבחינת מיקס זה גם על הפנים אבל שוב, אני מעדיף לא לגעת בזה.
האמת פעם ראשונה שאני עושה מארש אז תזרמו איתי…
לגבי הקצב אם מישהו שואל, אז כן. זה לא ממש בקצב כי זה בלי קוונטייז
-
@el-m ממש יפה. בקשר למה ש@שמואל-שטרן העיר, מסכים שזה נשמע קצת צורם אבל לא חושב שנכון להוריד אותם אוקטבה. המטרה שלהם שהם יהיו כאלו גבוהים אולי הייתי מנמיך קצת את הגבוהים ממש עם קצת EQ.
-
וואו!!! אהבתי.
מאוד אותנטי ועשיר, מלא השראה@שמואל-שטרן כתב בהחומר של el m.:
החליליות בהתחלה צורמים
נראה לי זה פיקולו (@el-m אני צודק?)
ולכן-@Hagai-Habani כתב בהחומר של el m.:
המטרה שלהם שהם יהיו כאלו גבוהים
כי זה האופי של הכלי
-
@el-m כתב בהחומר של el m.:
כי זה בלי קוונטייז
הקטע מטורף! אבל אין כזה דבר להוציא קטע בלי קוונטיז!!
זה עבודה של גג 10 דקות לכל הפרוייקט (יכול להיות יותר אבל העיקרון מובן…)
זה כמו שתכין עוגה אבל תשים מרכיבים בלי לאזן כמויות…
בלי מיקס עוד מילא אפשר להבין אבל בלי קונטיז? אתה חייב לעשות קוונטיז!!אני בכוונה “עצבני” עליך כי אתה מוזיקאי מוכשר בטירוף, ואני מבין שאתה תבין אותי… -
-
@חכם_בלילה לא ממש מסכים.
יש הרבה עניין דווקא כשהדברים לא יושבים על הגריד ויש מושג של יצירה ללא קוונטייז כלל.
מה שכן, @el-m, כאן כן הייתי עושה קוונטייז. כי אחרי הכל זה מוזיקה שמבוססת מקצב שהוא אמור להיות מדוייק ממש (זה מארש אחרי הכל). אבל אל תעשה מאה אחוז קוונטייז. תנסה לעשות חלקי. (לדוג’ 60 אחוז. ואם עדיין זה לא נשמע מספיק טוב תעשה שוב 60 אחוז, עד שזה ישמע טוב).
העניין בקוונטייז חלקי, שהנגינה תשמע יותר טבעית כנגן ולא תשמע כמו מכונה. -
@Hagai-Habani ברור שלפעמיים להיות לא מדיוק ולעשות את זה טבעי זה טוב אבל:
@Hagai-Habani כתב בהחומר של el m.:
כאן כן הייתי עושה קוונטייז. כי אחרי הכל זה מוזיקה שמבוססת מקצב שהוא אמור להיות מדוייק ממש (זה מארש אחרי הכל).
-
@חכם_בלילה תשלים את הפיסקה עד הסוף…
לעשות קוונטייז חלקי. המטרה שזה ישמע טוב מבחינת קצב, אבל עדיין לשמור על הטבעיות של הנגינה. שלא ישמע מכאני. -
@Hagai-Habani אבל בשביל לעשות קוונטיז חלקי עושים קוונטיז מלא, מבין את הקצב של הקטע ואז משנים…
-
@חכם_בלילה לא. בהגדרות של הקוונטייז אפשר להגדיר את הקוונטייז לכמות אחוזים מסויימים. ככה שזה לא יצא מדוייק, אבל קרוב.