החומר של el m.
-
-
@חכם_בלילה לא ממש מסכים.
יש הרבה עניין דווקא כשהדברים לא יושבים על הגריד ויש מושג של יצירה ללא קוונטייז כלל.
מה שכן, @el-m, כאן כן הייתי עושה קוונטייז. כי אחרי הכל זה מוזיקה שמבוססת מקצב שהוא אמור להיות מדוייק ממש (זה מארש אחרי הכל). אבל אל תעשה מאה אחוז קוונטייז. תנסה לעשות חלקי. (לדוג’ 60 אחוז. ואם עדיין זה לא נשמע מספיק טוב תעשה שוב 60 אחוז, עד שזה ישמע טוב).
העניין בקוונטייז חלקי, שהנגינה תשמע יותר טבעית כנגן ולא תשמע כמו מכונה. -
@Hagai-Habani ברור שלפעמיים להיות לא מדיוק ולעשות את זה טבעי זה טוב אבל:
@Hagai-Habani כתב בהחומר של el m.:
כאן כן הייתי עושה קוונטייז. כי אחרי הכל זה מוזיקה שמבוססת מקצב שהוא אמור להיות מדוייק ממש (זה מארש אחרי הכל).
-
@חכם_בלילה תשלים את הפיסקה עד הסוף…
לעשות קוונטייז חלקי. המטרה שזה ישמע טוב מבחינת קצב, אבל עדיין לשמור על הטבעיות של הנגינה. שלא ישמע מכאני. -
@Hagai-Habani אבל בשביל לעשות קוונטיז חלקי עושים קוונטיז מלא, מבין את הקצב של הקטע ואז משנים…
-
@חכם_בלילה לא. בהגדרות של הקוונטייז אפשר להגדיר את הקוונטייז לכמות אחוזים מסויימים. ככה שזה לא יצא מדוייק, אבל קרוב.
-
@Hagai-Habani בדיוק זה מה שהתכוונתי…
-
@חכם_בלילה זה לא קוונטייז מלא…
כשזה מוגדר על כמות אחוזים מסויימת זה עושה את הקוונטייז חלקי.
לא צריך לעשות קוונטייז במאה אחוז ואז להוציא את זה מהגריד. -
@Hagai-Habani אני אישית חושב שאתה עושה קוונטיז מלא ואז משנה את זה לחלקי…
-
@חכם_בלילה תסתכל מה תיקנתי לפני כן
-
-
@חכם_בלילה הכל טוב
רק מה העניין בצורה שבה אתה עושה את זה?
איך שאני עושה זה חוסך ממש מלא זמן. לעשות קוונטייז ואז לגרום שזה לא יהיה מדוייק זה הרבה עבודה. ועוד אני חושב שזה לא נשמע ממש טבעי כמו אדם שניגן ודייק את מה שעשה עם קצת קוונטייז… -
@Hagai-Habani זה תלוי למה אני עושה קוונטיז,תלוי לאיזה סגנון…
בתכלס אם זה פסנתר שאני מקליט אני כמעט לא עושה קוונטיז
תופים אני תמיד עם קוונטיז לפעמיים אני עושה סווינג (swing)
אבל לרוב אם אני כותב MIDI אז אני תמיד על הone
אם אני מקליט MIDI אני יותר פתוח אם זה…אני פריק של קצב… -
@רה-מינור בקיובייס לא. הקוונטייז חל על המידי כדבר מוגמר ואין אפשרות לשנות אותו לאחר עריכה (אלא אם כן אתה לוחץ על Undo כמו כל ביטול פעולה שעשית)
באבלטון לייב זה אפשרי כל זמן שלא לחצת על apply. -
הקוונטייז חל על המידי כדבר מוגמר ואין אפשרות לשנות אותו לאחר עריכה (אלא אם כן אתה לוחץ על Undo כמו כל ביטול פעולה שעשית)
קבל חידוש מעניין זה אפשרי גם בקיובס… הכפתור עם 2 החיצים והפס
-
@Studio-Bit זה רק להגדיר סופט קוונטייז.
לא אחרי שלחצת קוונטייז שתוכל לשנות את מה שעשית כבר. -
זה רק להגדיר סופט קוונטייז.
לא אחרי שלחצת קוונטייז שתוכל לשנות את מה שעשית כבר.שים לב שוב מה שכתבתי. יש כפתור שנקרא ריסט שהוא מאפס את הקוונטייז שעשית לא משנה מתי.
-
@Studio-Bit חשבתי שהתכוונת לMode (זה גם 2 חיצים ופס…)
מעניין מה שאתה אומר. אנסה בהזדמנות.