החומר של el m.
-
אני מיתלבט אם אתה הרבי הנקוק הבא או יאני הבא. טוב בעצם מה זה משנה את שתיהם אתה תעקוף אתה עושה עבודה
-
@el-m אתה מזכיר לי נשכחות…
-
@el-m אח שלי היקר, הרבה זמן לא עברתי על החומר שלך ועכשיו יצא לי לעבור עליו - ואין לי מילים… מחכה כבר לשמוע הפקה שלימה שלך - אל תפחד פשוט צא לדרך - אתה כישרון, אין דברים כאלה…
חלום שלי לעשות הפקה כזאת לשיר שלי, כינורות, פסנתר וסטייל פילהרמוני… -
שמע אני עכשיו במקרה ניכנסתי לנושא, ואני חייב להגיד לך, אתה טוב ברמה גבוהה מאד. עברתי כמעט על על מה שהעלית ובאמת נהנתי מכל רגע
ושפו גם על הסיגנון בלי הרבה אלקטורניקה
שפו גדול ותודה שאתה משתף אותנו ביצירות כל כך מדהימות תמשיך להעלות לנו קטעים!הערה קטנה יש באמת איזה בעיה אם היכנורות בכל מיני קטעים שמעתי אותם חלשים ובחלק לא בדייוק מדויקים אבל מטורף -
@el-m
בא’נה
זה ממש טוב
ממש מתאים לקטע דרמטי בסרט מתח -
@el-m כתב בהחומר של el m.:
אם לא הופתעת זה אומר שלא השתפרתי במיוחד…
להיפך!!! זה אומר שאתה ממשיך להשתפר כמו תמיד…
אין על החומרים שלך!!כרגע שמעתי את זה רק מהרמקול המובנה של המחשב, כך ששמעתי רק מלמעלה… אני אפילו לא יכול להעיר הערות…ו… בבקשה אל תעליב את עצמך בשמי… ^__~
-
@el-m וואוו
ממש יפה!!!
לחן ממש מדהים!!!
ממש אהבתי שסיימת בסוף עם האבוב (ברקע זה היה נבל? פשוט לא שמעתי דרך המחשב ובלי אוזניות… אם כן זה מדהים)
המלצה קטנה, בפזמון הייתי ממליץ לך אחרי הפעם הראשונה (או השניה) שהצ’לו יורד בטונים, ללכת עם אותו מוטיב, רק להעלות אותו למעלה. זה יפתח משמעותית את היצירה ויצור הרבה רגש.
בהצלחה!!! -
@Hagai-Habani
תודה רבה!!!
זה דווקא לא אבוב, זה קרן אנגלית. וזה באמת ממש מבלבל.
וכן זה היה נבל, גם המיקס קצת בעייתי ולכן יש דברים שלא ממש שומעים.
ותודה על ההמלצה נשמע טוב.
האמת פתחת לי את החשק לפתח את היצירה הזו, מקווה שייצא משהו. -
-
@אהרון-יוסף-בבייב
תודה רבה!!
נו בע’'ה בקרוב. מחכה! -
@el-m שמעתי את זה מרמקול של טלפון…