החומר של el m.
-
@לוי-ל הוא עובד על הגירסה המלאה הבסיסית (core)
https://www.spitfireaudio.com/bbc-symphony-orchestra-core -
@יוני-בר
מה שאני הכי רוצה זה להכניס רגש במוזיקה, וזה מאוד קשה להכניס את זה בכלים וירטואליים, אז אם אתה אומר שזה יחסית כן כזה, אני שמח לשמוע.מה שכן ברור שאין לי תקציב לכלים חיים…
כלים וירטאליים זה לא יישמע בחיים אחד לאחד, מה שאני משתמש זה מהספריות הטובות שיש לכלי תזמורת. אמנם יש לי עוד הרבה מה לדעת בתכנות טוב יותר של הכלים כדי שיישמע יותר ריאלי, אבל זה לא הרבה מעבר למה שאתה שומע למשל כאן.
הנפח שאתה מדבר עליו זה נראה לי קשור למיקס ומאסטרינג מקצועי שהם עושים.יש פלאגינים שהם יותר איכותיים עם קצת יותר שליטה על פרמטרים שונים שיכולים לתרום לריאליות של הכלים. אבל הם גם מאוד יקרים ואני לא יכול לשלם על כל פלאגין כזה, מה גם שהפלאגין שלי לא עלה לי זול בכלל…
וגם זה לא יהיה כ’'כ הבדל משמעותי. -
@el-m כתב בהחומר של el m.:
יש פלאגינים שהם יותר איכותיים עם קצת יותר שליטה על פרמטרים שונים
אולי תשדרג לBBC Symphony Orchestra Professional?
הבנתי שהשדרוג יותר זול מקניה ובהזדמנויות טובות אפשר לשדרג במחיר זול יחסית -
@el-m אמרת לי אז שזה עלה לך 500$, וזה בערך המחיר של ה-core.
כיום הפרופשיונל עולה 999$. -
עיבוד קצר שעשיתי עכשיו לאבינו מלכנו. מתנצל על הסאונד ואולי קצת בלאגן לא הספקתי לעבוד על המיקס וגם לא על ההפקה אבל עיבוד נחמד. ושיהיה משהו לימים נוראים…
בכל מקרה, שתהיה לכולם שנה טובה, מוצלחת, ומלאת יצירה
עיבוד קצר שעשיתי עכשיו לאבינו מלכנו. מתנצל על הסאונד ואולי קצת בלאגן לא הספקתי לעבוד על המיקס וגם לא על ההפקה אבל עיבוד נחמד. ושיהיה משהו לימים נוראים…
ואווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!
-
-
וואאאאוווו מטורףףף,
אהבתי את ה-‘‘המלך’’ בסוף… -
ואווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!
@שייע-מושקוביץ אמאלהההההההההההההההההההה
מטורף מטורף מטורףלא מפסיק להפתיע
-
יש איזה תחרות על מוזיקה על קטע קצר סגנון מסתורי/אפל, והנה הקטע שחשבתי להגיש.
אשמח לשמוע לפני האם זה נשמע טוב מספיק ובעיקר איך אני יכול טיפה יותר לשדרג את הקטע מבחינת הסאונד
-
@el-m מאוד יפה, רק אם מה שצריך זה אפל ומסתורי, יש לך קטעים יותר טובים בכייון הזה, עד שנייה 26 לא קורה כלום מבחינת מתח, זה קצת יכול להישמע ליווי לסרטון נופים,רגוע כזה, ובשנייה 50 מתחיל קטע עם אפילו עליזות קטנה.
@לאהלה
תודה!
התחרות צירפה תמונה שלפי ההשראה שלה צריך ליצור קטע קצר.
הרעיון הוא שרואים באיור רחוב חשוך ואפל ובלש עומד באופן מסתורי.
אז ההתחלה דווקא די אפלה ומתאימה לדעתי לקטע של רחוב חשוך קטע מותח, זה מצד אחד באמת רגוע יחסית, אבל אפל.
והקטע העליז יותר מתאים לדעתי לסצינת בלש ומשהו מסתורי, ומצד אחד זה עליז אבל מסתורי. -
@לאהלה
תודה!
התחרות צירפה תמונה שלפי ההשראה שלה צריך ליצור קטע קצר.
הרעיון הוא שרואים באיור רחוב חשוך ואפל ובלש עומד באופן מסתורי.
אז ההתחלה דווקא די אפלה ומתאימה לדעתי לקטע של רחוב חשוך קטע מותח, זה מצד אחד באמת רגוע יחסית, אבל אפל.
והקטע העליז יותר מתאים לדעתי לסצינת בלש ומשהו מסתורי, ומצד אחד זה עליז אבל מסתורי. -
-
מטורף… אין דברים כאלו…וזה ממש תואם את הסצנה…מוזיקה ברמה של סרטים…
צריך גאונות בשביל לשלב את הקלאסי והבלוז ביחד -
יש איזה תחרות על מוזיקה על קטע קצר סגנון מסתורי/אפל, והנה הקטע שחשבתי להגיש.
אשמח לשמוע לפני האם זה נשמע טוב מספיק ובעיקר איך אני יכול טיפה יותר לשדרג את הקטע מבחינת הסאונד
-
@el-m תשמע אני לא יודע להגיד לך מה לשנות אבל ראיתי את התמונה תוך כדי ששמעתי את הקטע הזה וזה לא התחבר לי ביחד
אגב האבינו מלכנו שעשית מ-ט-ו-ר-ף לא יודע איך עברתי את הימים הנוראים בלעדיו…@יצחק-1
תודה דווקא לטעמי ה -‘‘אבינו מלכנו’’ צריך הרבה שיפור אבל זה יותר באמת בביצוע ופחות בקטע של העיבוד.לגבי התמונה, אני מבין מה שאתה אומר וייתכן שזה לא ממש.
רק בכללי זה לא רק התמונה, שאני מקבל את התמונה אני חושב על סיפור שנמצא בתוך התמונה, ושאני מדמיין את זה אני מדמיין את זה כסיפור עם תזוזה ולא רק מתייחס לתמונה שהיא דוממת, אז מבחינתי התמונה רק נתנה לי השראה ליצור סיפור ולספר אותו דרך מוזיקה.
וכל אחד מדמיין את זה אחרת, אבל האמת בהתאמה לסצינה אני קצת מתקשה -
@יצחק-1
תודה דווקא לטעמי ה -‘‘אבינו מלכנו’’ צריך הרבה שיפור אבל זה יותר באמת בביצוע ופחות בקטע של העיבוד.לגבי התמונה, אני מבין מה שאתה אומר וייתכן שזה לא ממש.
רק בכללי זה לא רק התמונה, שאני מקבל את התמונה אני חושב על סיפור שנמצא בתוך התמונה, ושאני מדמיין את זה אני מדמיין את זה כסיפור עם תזוזה ולא רק מתייחס לתמונה שהיא דוממת, אז מבחינתי התמונה רק נתנה לי השראה ליצור סיפור ולספר אותו דרך מוזיקה.
וכל אחד מדמיין את זה אחרת, אבל האמת בהתאמה לסצינה אני קצת מתקשה