שרשור שאלות ותשובות בקיובייס.
-
@לוי-ל כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
איך אני עושה שהערוץ יהיה ככה(יותר ארוך כלפי מטה)
שיפט G\H
קונטרול ושיפט תוך כדי הוזזת הגלגלת של העכבר
Z לערוץ בודד -
@Yossile כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
יש אפשרות שכשאני פותח משהו באינספקטור זה יסגור את השני?
-
@Yossile כנס בראוטינג, ושם יהיה לך כתוב את שם האינסטרומנט הנוכחי שאתה משתמש בו, לחיצה עליו תפתח לך את הרשימה מחדש.
-
@Yossile גוררים אותה לתוך הקורד טראק.
-
@איש-אחד אני לא יודע אם זה קשור לקיובייס אבל תמיד הקיצורים של F משהו (F3 למיקסר וכו’) לא עובדים לי.
עוד משהו - יש אפשרות להגדיר שהתוכנה תשתמש אוטומטית באוזניות ורק כשלא מחוברים אוזניות תשתמש ברמקולים של המחשב ולא שכל פעם שאני פותח אני צריך לסמן בדרייבר את האוזניות ואז לחבר אותם באאוטפוט (או אפילו יותר טוב שהתוכנה פשוט תשתמש ביציאת שמע של המחשב בלי להתייחס אם זה מוציא שמע לאוניות או לרמקולים - ככה זה עבד בFL)? -
@Yossile כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
אני לא יודע אם זה קשור לקיובייס אבל תמיד הקיצורים של F משהו (F3 למיקסר וכו’) לא עובדים לי.
אתה יושב על מחשב נייד, נכון?
אז לחץ קודם על מקש ה-Fn בצד שמאל למטה במקלדת, וביחד עם זה על ה-F המבוקש.עוד משהו - יש אפשרות להגדיר שהתוכנה תשתמש אוטומטית באוזניות ורק כשלא מחוברים אוזניות תשתמש ברמקולים של המחשב ולא שכל פעם שאני פותח אני צריך לסמן בדרייבר את האוזניות ואז לחבר אותם באאוטפוט (או אפילו יותר טוב שהתוכנה פשוט תשתמש ביציאת שמע של המחשב בלי להתייחס אם זה מוציא שמע לאוניות או לרמקולים - ככה זה עבד בFL)?
כך זה בברירת מחדל, אם אתה מחבר את האוזניות קודם.
-
@איש-אחד כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
כך זה בברירת מחדל, אם אתה מחבר את האוזניות קודם.
אני תמיד מחבר את האוזניות ואז פותח קיובייס והוא שואל אם אני רוצה להתמש באוזניות כיציאה אז אני מאשר ואז הוא כותב שזה לא מחובר ובסטודיו סטאפ אני צריך להעביר את הסימן מהספיקר לאוזניות ואז לחבר באאוטפוט.