שיתוף החומרים שלי
-
והנה עוד כמה…
קצרים.
אף אחד מהם לא ארוך יותר מ16 ברים.
והם סוג של בראק או מעבר כל שהוא.
בהנאה!!!
@הקלידן-הצפוני תקשיב - הכל רמה ממש גבוהה. רק מפריע לי הסיידצ’ן. מידי חד ומידי ארוך. הוא משתיק את הכל למשך חצי פעימה - עד 192 אם אתה מכיר תעסק…
תעשה עד 96 - ויותר בהדרגה. יותר מוצלח לדעתי - ויש יותר ביטוי למלודיה. -
@הקלידן-הצפוני תקשיב - הכל רמה ממש גבוהה. רק מפריע לי הסיידצ’ן. מידי חד ומידי ארוך. הוא משתיק את הכל למשך חצי פעימה - עד 192 אם אתה מכיר תעסק…
תעשה עד 96 - ויותר בהדרגה. יותר מוצלח לדעתי - ויש יותר ביטוי למלודיה.@מיכאל
אני מכיר תעסק…
אקח לתשומת ליבי
ואני אחזור על זה שוב בהקלטה הפנימית הבס יוצא נורא חזק ואוכל את כל המלודיה עד ה 000.000.163 בערךסתם… (אין לי מושג באמת עד איפה…)
אבל תכלס על הכלי וגם בהגברה זה יוצא בסדר לגמרי
אז אני לא יודע מה לעשות עם זה -
@מיכאל
אני מכיר תעסק…
אקח לתשומת ליבי
ואני אחזור על זה שוב בהקלטה הפנימית הבס יוצא נורא חזק ואוכל את כל המלודיה עד ה 000.000.163 בערךסתם… (אין לי מושג באמת עד איפה…)
אבל תכלס על הכלי וגם בהגברה זה יוצא בסדר לגמרי
אז אני לא יודע מה לעשות עם זה@הקלידן-הצפוני אולי בהגדרות של ההקלטה תוריד את הווליום למאה במקום מאה עשרים ושבע… (למקרה שלא ידעת שלא משנה כמה תשחק בווליום - ההקלטה תמיד על אותו הדציבל…)
-
@הקלידן-הצפוני אולי בהגדרות של ההקלטה תוריד את הווליום למאה במקום מאה עשרים ושבע… (למקרה שלא ידעת שלא משנה כמה תשחק בווליום - ההקלטה תמיד על אותו הדציבל…)
@מיכאל
ידעתי
וככה אני עושה כשאני מקליט את המקצבי רוק שלי
אבל באלקטרוני זה לא מספיק משפיע או שזה משפיע יותר מידי… -
@מיכאל
ידעתי
וככה אני עושה כשאני מקליט את המקצבי רוק שלי
אבל באלקטרוני זה לא מספיק משפיע או שזה משפיע יותר מידי…@הקלידן-הצפוני …אני לא בא להעיר הערות - אבל כנראה זו גם בעיה בבלאנס - הרי לא כל מה ששומעים טוב באורגן - שומעים טוב בקובץ MP3… תתחיל להנמיך יותר ת’באסים - למרות שבאורגן זה נשמע שקט מידי - או שתעבוד עם מוניטורים.
-
@הקלידן-הצפוני …אני לא בא להעיר הערות - אבל כנראה זו גם בעיה בבלאנס - הרי לא כל מה ששומעים טוב באורגן - שומעים טוב בקובץ MP3… תתחיל להנמיך יותר ת’באסים - למרות שבאורגן זה נשמע שקט מידי - או שתעבוד עם מוניטורים.
@מיכאל
זה לא עניין של באלאנס זה בעיה ידועה בהקלטות פנימיות בPA 700
אולי אצלך ב PA 1000 זה לא קיים אינלי מושג
בכל אופן, בPL (דהיינו לא רק איך שזה נשמע בלייב ,אלא גם בהקלטה חיצונית) זה יוצא מצויין בלי הבעיה הזאתעריכה: ולכן מעניין אותי לדעת אם יש למישהו פיתרון לעניין
-
@מיכאל
זה לא עניין של באלאנס זה בעיה ידועה בהקלטות פנימיות בPA 700
אולי אצלך ב PA 1000 זה לא קיים אינלי מושג
בכל אופן, בPL (דהיינו לא רק איך שזה נשמע בלייב ,אלא גם בהקלטה חיצונית) זה יוצא מצויין בלי הבעיה הזאתעריכה: ולכן מעניין אותי לדעת אם יש למישהו פיתרון לעניין
@הקלידן-הצפוני
אולי לחבר את הpl לכרטיס קול ואז למחשב ולהקליט במחשב -
@הקלידן-הצפוני
אולי לחבר את הpl לכרטיס קול ואז למחשב ולהקליט במחשב@אהרון-יוסף-בבייב
נכון וזה מה שאני עושה כשהכלי בבית
אבל רוב השנה הוא בישיבה ושם אין לי מחשב… -
@אהרון-יוסף-בבייב
נכון וזה מה שאני עושה כשהכלי בבית
אבל רוב השנה הוא בישיבה ושם אין לי מחשב…@הקלידן-הצפוני
אין באורגן הזה הקלטה פנימית לmp3 או wav לדיסק אונקי? -
@הקלידן-הצפוני
אין באורגן הזה הקלטה פנימית לmp3 או wav לדיסק אונקי?@אהרון-יוסף-בבייב